Skladovanie vriec so separovanym odpadom

Chcem sa informovat ci mate dobru radu ako poriesit skladovanie vriec napr. s plastami niekde vonku pri dome. Klietka alebo nieco podobne fotky pre inspiraciu. Skladujem to v garazi v dome a vzdy sa tam dostavaju mysi plus je to neprakticke zabera to miesto a samozrejme zapach. Odvoz je raz za 2 mesiace takze vzdy sa nazbiera okolo 6 vriec. To iste papier atd. Takze katastrofa ked to chce clovek separovat. Jedina moznost je vzdy to odniest na zberny dôr.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Fuha, raz za 2 mesiace... byvate niekde na samote? Ak nie, co susedia? Tiez to skladuju? A potom do kamiona sa to vsetko z dediny zmesti naraz? Ak maju susedia tiez takyto problem, predlozit ho na urad a zabezpecit vyvoz castejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám vyvážajú plasty každé dva týždne.Nazbieram tri vrecia a mám ich v technickej než je vývoz. Vonku tri popolnice. Zmiešaný odpad poplonicu berú každé dva týždne. Akurát ju máme plnú . Sklo popolnicu a papier popolnicu štvrťročne. To niekedy nevychádza, tak zaveziem na zberný dvor. Takže na všetko máme popolnice, alurát tie plasty vo vreciach a to mám v technickej .
Odpovedať
Napadli mi take tie plastove smetiaky vacsie, co byvaju v mestach na zber odpadu bio odpadu napriklad. Lepsie ako mat len tak pohodene vrecia. Ci to by bolo male?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež máme vývoz á2mesiace plasty. Kúpila som žltú originál nádobu a stojí pri bráne s nádobou na komunál. V lete občas nestačí, ale väčšinou áno. Proste všetko snažím čo najviac zlisovať.
Odpovedať
@jankazb a mate v tej nadobe vrece, alebo vam vyvazaju aj nadoby ? u nas len vrecia, ale tiez uvazujem nad nadobou, ze vlozit do nej vrece a potom ked bude vyvoz tak len zaviazat vrece a von s tym na ulicu. niekde som videl aj take ramceky na uchytenie vreca do klasickej nadoby na odpad
Odpovedať
@jankazb takto to aj moji rodicia vyriesili, aby nemuseli mat vsade len vrecia pohadzane. oni nemaju nejaku velku spotrebu, velakrat ani nezaplnia nadoby doplna.
Odpovedať
My mame nadoby na plast na zaciatku,vstede a aj na konci dediny.Plus tiez takto robia vyvoz plastov,no to nesledujem.A aj zberny dvor,co je super vec mame ho par metrov od domu.Dnes sme sa tam tocili 3krat auto plne,a dvor konecne cisty aj ked este jednu hromadu treba pretriedit a vyhodit.
Odpovedať
@mpfnordy 6 vriec plastov za 2 mesiace? U nás tiež berú plasty raz za 2 mesiace, 1 vrecko úplne stačí. Zatiaľ ho máme len tak v sklade, ale tiež plánujeme originál žltú nádobu.
Odpovedať
Profilova fotka
@oldiceq Stojany na vrecia mali nedávno v lidli, prišli mi dosť labilné. Navyše u nás veterno, to by som neriskovala.
Odpovedať
@jankazb pravda mam ich doma, ale v garazi im je fajn 🙂
Odpovedať
@jankazb nemyslel som stojan, ale taky ramik, ktory sa vklada to 120l nadoby na odpad (napriklad aj takej zltej). Nieco taketo som myslel: https://odpadove-nadoby.heureka.sk/ra...
Odpovedať
@oldiceq no do toho vojde max jedno vrece 🙂ci viac ? Asi spravim mensi zahradny domcek nieco podobne neviem aby to zasa smiesne nebolo som myslel ci niekto doma nema nieco podobne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mpfnordy ano len jedno vojde, prepac, to neriesi tvoj problem, ja toho zatial nemam tolko, no aj tak mi to prekaza, preto chcem dat niekam von
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?