Omietanie porfix v exteriery bez zateplenia

Ahojte, chystam sa omietat priamo na porfix,exterier. Mozem pouzit Baukleber c1t natiahnut,do toho sietka,druhavrstva, a nasledne finalna omietka? Je na to baukleber vhodny, odporucili mi ho v stavebninach ale ked citam popis tak casto nachadzam pouzitie len na obklad. Ak nie je vhodny, co by som mal pouzit? Duocontact?
Odpovedať
Baukleber urcite nie, staci si pozriet stranku baumitu/technicky list. Treba pouzit to, co je urcene na stierkovanie fasady. Napr. aj spominany Duocontact. Kvalitnejsi vsak je Starcontact alebo specialne na porobeton Baumit PoroContact W. BTW. Naco dve vrstvy?
Odpovedať
@zefe Dakujem, zoberiem asi ten Duocontact. Myslel som to v ramci vkladania sietky,v jednom procese, naniest,vtlacit sietku,schovat sietku.
Odpovedať
@mrdck Duocontact je taky bezny standard na fasadu. Ale pripadne zavolaj Baumit poradcovi - kontakt na ich stranke, ci to nebude robit problem priamo na porobetone, hlavne ohladom potencialnych prasklin - neviem ako ho uz mas vysuseny. Pri Starcontacte je riziko mensie, ale samozrejme dvojnasobna cena a aj horsia paropriepustnost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?