Pracovna doska

Prosím poraďte. Budeme mat bielu lesklu kuchyňu do L a ostrovček spolu s obývačkou. Dat tmavú pracovnú dosku alebo svetlu. Taktiež tu istú dat aj zastenu??? Paci sa mi tmavšia len neviem ci to nebude zmenšovať priestor keď budete aj ostrovček aj ostatné tmavé. Kuk foto dosky, a podlaha ktorú budeme mat. Dakujeeem krásne za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páči tá biela, je krásna, tiež by som chcela bielu, keď raz budem zriaďovať novú kuchynu. Ale nechám si poradiť od skúsených, lebo na bielej sú vidieť všetky špiny, na čiernej zase prach... najlepšie by bolo, keby sa vyjadrili tí, čo takú majú. (Ja mám aktuálne drevodekor)
Odpovedať
My máme celú kuchyňu bielu aj s doskou. Manželka sa nesťažuje na údržbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, obe su pekne, tmavsia viac zvyrazni. Zastenu by som dala bielu, nie rovnaku ako dosku.
Odpovedať
Profilova fotka
@wewerka0210 daj kontrast, tú tmavšiu a zástenu keď chceš, daj tú bledú. Bude to dobre vyzerať a nebude to aspoň celé také v jednej farbe.
Odpovedať
Profilova fotka
Dosku by som dala kludne tmavsiu a zastenu bledu a bude to zaujimave, keby to bolo vsetko blede tak by to na mna tak mdlo posobilo si myslim 🙂
Odpovedať
za mna biela. osobne volim zakazdym svetlejsie moznosti kvoli optickemu zvacseniu priestoru. preto aj steny sme davali doma na bielo. nemusi to posobit mdlo, ked sa doplnky zvolia v inych farbach.
Odpovedať
Profilova fotka
Zastenu by som dal bledu a dosku tmavu. Mozeme ti tu radit kolko chceme, aj tak je konecne rozhodnutie na tebe.
Odpovedať
@wewerka0210
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?