O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
BD stavby
Ahojte, má niekto skúsenosti so stavebnou firmou BD stavby? Ďakujem pekne!
emresanter
Pred 4 rokmi
1
Izolácia s XPS na ytong
Ahojte, potreboval by som poradiť, keďže tieto veci su slabou stránkou.. Podľa PD, mám izolovať z v…
rados611
Pred 4 rokmi
1
Akú zárubňu
Zdravím,budú tu dve zárubne vedla seba v 90° uhle ako na projekte ale na izbe napravo je rovná sten…
dent
Pred 4 rokmi
4
Majoránova ulica v Bratislave
Ahojte chcela som Vás poprosiť o názor na novostavbu na Majoránovej ulici v Bratislave.Prečo sa tam…
shmoulinka1
Pred 4 rokmi
8
Co medzi betonovu podlahu a pvc
Ahojte, Prosim o radu. V 50r dome som v miestnosti odstranil pvc. Bolo pod tym vlhko a zapach, zrej…
kvppodlahar
Pred 4 rokmi
4
Centralny vysavac nesaje
Zdravim, kupili sme dom s centralnym vysavacom (15 rocny) a po dvoch vysavaniach, ktore boli ok, z…
rkorba
Pred 4 rokmi
1
2
32
Vyššia detská posteľ
Ahojte, nemáte niekto detskú posteľ (na dĺžku menej ako 200cm) ktorá je vyššia? Všetky co pozerám s…
dukatka
Pred 4 rokmi
1
Firma na dodanie el. brany a plotu v KE?
Vedeli by ste mi odporucit firmu na elektricku branu a vypln plota? Chceli by sme nieco ako tzv "za…
ecuk
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Kde všade ste si davali termostaty?
Zdravim, chcem sa spytat, kde vsade ste si umiestňovali termostaty, budeme mat teplov. podlah. kure…
zuzana838
Pred 4 rokmi
20
Kombinácia solárnych kolektorov
Ahoj, chcem poprosiť o radu. Na starom rodinnom dome je namontovaný jeden plochý kolektor a jeden t…
headroom27
Pred 4 rokmi
1
Firma na montáž klimatizácie NMnV
Dobry deň, viete prosím doporučiť spolahlivu firmu / kontakt na dodávku a montáž klimatizácie v oko…
goldway
Pred 4 rokmi
2
Prudovy chranic problem
Neviete co by mohol byt dovod kazenia sa prudoveho chranica? Vsetko ok, potom zrazu tuk...a ked…
technik007
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
79
Ako pripravit strechu pred izolaciou fatrafolu
Ahojte, prosim vas, pripravujem strechu zahradneho domceka pre firmu, co pride polozit Fatrafol a c…
mimms
Pred 4 rokmi
4
Firma Aluploty - recenzie prosím hlinkový plot a brána
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či má niekto z Vás skúsenosti s firmou Alupoty - Topoľčany, Rie…
lukas2589
Pred 4 rokmi
3
Hľadám závesné hojdacie kreslo do spálne
ahojte, hladam hojdacku do spalne ( tam kde je ta kytica zavesena na ten hacik :-) . Nieco som nas…
miriam_vuong_edlingerova
Pred 4 rokmi
6
Pevnostný betón
Ahoj všetci, chcem vás znalých problematiky poprosiť o radu ohľadom výroby pevnostného betónu, teda…
daralbajda
Pred 4 rokmi
6
Kuchynska linka- roh
Dobry den, obraciam sa na vas s prosbou a dilemou, ako by ste vyriesili roh kuchynskej linky. Kuchy…
lucuskaaa
Pred 4 rokmi
4
Ako najst sukr. inzerenta
Ahojte, podeli sa tu niekto so zakulisnymi tipmi, ako realitky hladaju sukromne inzeraty? Napr. tu …
duzu
Pred 4 rokmi
14
Syčanie pri úprave prietokov v rozdeľovači
Ahojte, keď som si upravil prietoky na rozdeľovači (v dennej časti som ubral lebo som potreboval vi…
tao_tao
Pred 4 rokmi
1
Elektrika Cievky CT Clamp
Potreboval by som poradit chcem kupit cievky CT Clamp ktore sa pripoja na fazy a viem merat pomocou…
milan_dzuris
Pred 4 rokmi
13
Sifón...
Nesmejte sa mi. Kúpila som si batérie do kuchyne a umývadla v kúpeľni. A hmm tak ma napadlo, že bud…
akvi
Pred 4 rokmi
12
Deratizer
Ahojte, aké mate skúsenosti s deratizerom? Myslím že na poschodí mame mysi ale neviem kde. Iba cít…
stano_33
Pred 4 rokmi
2
Klesne o nieco tento rok stavebny material?
Zdravim, nema niekto info, pripadne ti, ktori pracujete v oblasti stavebnictva, je mozne, ze o niec…
duzu
Pred 4 rokmi
8
Slizniaky mi nicia zivot
Prosim o pomoc. Mame peknu zahradku a vsetko nicia slizniaky. Uz sme vyskusali kavu,skrupiny z vaje…
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
59
Skusenosti so stavebnou firmou JOBOSTAV
Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s firmou JOBOSTAV? Dakujem
jarka1050
Pred 4 rokmi
1
Dom ktorý stoji v tesnej blizkosti dalšieho domu
Možno pre niekoho hlúpa otázka ale spýtam sa.Máme možnosť kúpiť pekný domček všetko na ňom aj vo vn…
tubletsky
Pred 4 rokmi
11
Murár okolie Trnavy
Dobrý deň, hľadám nejakého murára v okolí Trnavy, na spravenie murárskych prác v rodinnom dome, zas…
dominic7
Pred 4 rokmi
1
Projektant na projekt nadstavby rodinneho domu ako montovana nadstavba?
Mate niekto skusenost s projektantom ktoreho by ste doporucili na spracovanie projektu nadstavby ex…
dominiciatko
Pred 4 rokmi
2
CERSANIT MODUO SLIM SET 80
Tí čo máte umývadlo so skrinkou CERSANIT MODUO SLIM SET 80, ako ste spokojní? Nie je plytké? Neprek…
paulus33
Pred 4 rokmi
3
Skúsený projektant - okolie Námestovo
Ahojte.. Neviete mi odporučiť nejakého skúseného projektanta, s ktorým ste boli spokojní. Okolie Ná…
meri123
Pred 4 rokmi
10
1
2
…
827
828
829
830
831
…