O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skusenosti 1. realitné centrum
Ahojte, mate niekto skusenosti s 1. realitné centrum? Zvažujem kúpu domu v projekte https://whitepa…
zuzana_korytko
Pred 4 rokmi
1
Skryté zárubne
Pozná prosím nikto majstra z okolia Senca alebo Bratislavy, ktorý osádza skryté zárubne? Nehľadám f…
ivulik1905
Pred 4 rokmi
1
Cena za základy a základovú dosku
Dostal som ponuku na zaklady + zakladovu dosku. Dom ma cca. 15m x 13m , cena s DPH spolu s vykopovy…
mino88
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
8
9
246
Poškodený výmenník - BAXI NUVOLA 3 HT
Dobrý deň, po cca 6 rokoch používania mi na kotli BAXI NUVOLA 3HT pustil výmenník. Kotol začal strá…
sneko
Pred 4 rokmi
6
Terasa z dt
Ahoj. Chcem sa spýtať Bolo by možné spraviť terasu takto: odkopať 20cm navoziť makadam do pásu p…
14054
Pred 4 rokmi
10
Garazova brana - detail ukoncenia
Dobry den, Snazim sa zistit nieco o montazi brany, ale nerozumiem ako vyzera ten detail z obrazkov…
sprite001
Pred 4 rokmi
5
Murovaný, alebo drevodom?
Prosím o skúsenosti a rady nevieme sa rozhodnúť medzi drevodomom, alebo murovaným domom. Zháňame s…
samuel_soltys
Pred 4 rokmi
19
Výška sopúcha od podlahy podľa vyhlášky
Dobrý deň, poprosím o radu. Komín budeme mať Stardeko, alebo Tuma. Celková výška komína bude 5m. Už…
kominarbb
Pred 4 rokmi
10
sponzor fóra
Ake lepidlo na polystyren?
Ahojte, hladam vhodne lepidlo na EPS polystyren s kontaktom na OSB (steny) a lepidlo na Styrodur s …
tao_tao
Pred 4 rokmi
20
BSH Hranol ako spravne polozit
Ahojte, prosim Vas ako je lepsie zo statickeho hladiska, resp. unosnosti ulozit lepeny BSH hranol m…
vykricnik
Pred 4 rokmi
6
Umely travnik na strechu zahradneho domceka
Ahojte, premyslam co dat na strechu zahradneho domceka - drevodom 25m2 na ktorom bude hydroizolacn…
metele
Pred 4 rokmi
7
Kondenzačný kotol Baxi
Máte nejaké skúsenosti so značkou Baxi?Máme nostavbu.Bola by to dobrá voľba?Ďakujem
stratic_dens
Pred 4 rokmi
12
Celková rekonštrukcia - poradie prác
Chystáme sa na rekonštrukciu pôvodného stavu a potrebujem sa poradiť, v akom poradí vykonať jednotl…
lucil26
Pred 4 rokmi
2
Zly odtien- da sa reklamovat?
Ahojte. Vcera manzel naniesol omietku na jednu mensiu stenu. Dnes som ostala nemilo prekvapena. Zo …
jano66
Pred 4 rokmi
18
Silikon na foliu
Ahojte chcel by som presilikonovať strešnú foliu bramac resistand pro plus konkrétne presahy medzi …
juristbo
Pred 4 rokmi
1
Malá garáž z Porfix P2-500 (500×250×200 mm)
Dobrý deň chcel by som postaviť šopu respektíve malú garáž a na obvodové steny by som použi Porfix …
9marek527
Pred 4 rokmi
14
Napojenie parozábrany v kútoch
Ahojte, nikde som to nenašiel tak sa spýtam. Máte nejaké foto prípadne tipy na detail ukončenia par…
ivan1990
Pred 4 rokmi
5
Rezanie polystyrénu
Zdravím. Chcel by som sa poradiť. Po vyše mesiaci čakania mi konečne dodali polystyrén. Stala sa vš…
jnvrg
Pred 4 rokmi
9
Zapojenie Svetla PE-N
Potrebujem poradit mam cyky 3x2,5 kabel a chcel by som zapojit nato 2 svetla ale tak že bude dvojit…
neutrino
Pred 4 rokmi
13
Do akej hĺbky treba vykopať základy plotu?
ahoj, chcel by som si spraviť plot a riešim akurát otázku, že do akej hĺbky treba vykopať zákla…
rkorba
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
85
Dlažba- imit. mramoru- Mercury M.- skúsenosť
Ahojte, prosím Vás máte niekto v dome/byte dlažbu z mercury- imitáciu mramoru? Ak áno, ako ste spok…
exponent
Pred 4 rokmi
13
Otvorený strop
Dobrý deň , mám zatiaľ len 22 rokov a preto by som sa spýtal odborníkov na to že máme rodinný dom p…
robika4ever
Pred 4 rokmi
5
Oplotenie domu cena
Zdravím, z vašej skúsenosti koľko by podla vás vyšlo oplotenie domu - pletivo na zadnú a bocne stra…
pitt2701
Pred 4 rokmi
12
Smie byť plynový kotol v garáži?
Smie sa dat plynový kotol do garaze alebo nie? Lebo som pocula, ze by sa to nemalo, alebo je to jed…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
7
Drevena chatka
Hľadám majstrov na opravu drevenej zrubovej chatky. Poraďte Kolo
tomas_hajdu
Pred 4 rokmi
3
Dopyt na ornicu
Pozdravujem,Pls. zháňame ornicu na konečnú úpravu pozemku.Ponuknite , pripadne rady kde v Banskej B…
wiqi
Pred 4 rokmi
7
Parozábrana na streche - slnko škodí?
Dobrý deň, poprosím skúsenejších: na plochej, betónovej streche máme natavený E…
wanttoknow
Pred 4 rokmi
4
Zníženie celkovej výšky balkónových okien
Zdravím, potreboval by som radu ako najvhodnejšie znížiť celkovú výšku balkonových dverí o cca 7-…
sonau
Pred 4 rokmi
3
Nerezový drez - je vhodnejší leštený nerez?
chcel by som tento drez Blanco TIPO 45 S Compact len neviem či nerez alebo leštený nerez, aký j…
kajka17
Pred 4 rokmi
17
Cena za monolitický strop
Ahojte je cena 8876 za monolitický strop cca 130m2 adekvátna. Bude tam hrúbka cca 20cm. …
22kubo1
Pred 4 rokmi
25
1
2
…
826
827
828
829
830
…