Oplotenie domu cena

Zdravím, z vašej skúsenosti koľko by podla vás vyšlo oplotenie domu - pletivo na zadnú a bocne strany pozemku (70m dva rohy) + clona - predne oplotenie vo verzii murovane základy stĺpy a do toho osadené kovové časti + branicka + elektrická brána na auto? (20m celý predný plot) (Nieco také napr. https://ploty-elmar.sk/ploty-a-brany/...) Developer nám dal cenovú ponuku že 6500-8000 za vsetko (ale to tam nieje ani elektrická brána) mne to príde nejak veľa. Ja len či sa oplati ísť s ponukou developera alebo si radšej hľadať ďalšie cenové ponuky iných firiem. Je to v trnavskom kraji. Vopred ďakujem.
Odpovedať
Tak co je presne je v ponuke? Aky material? Hlinik?
Odpovedať
@exponent Nemám ešte detailnú cenovú ponuku aj s materiálmi, ale zhruba dookola pletivo (70m) a v predu 20m murovaný plot doplnený kovovými (neviem presne aký kov) časťami, bránou a branickou. Len som chcela zistít že ako sa pohybujú ceny za takéto veci lebo vôbec netuším. Ďakujem.
Odpovedať
my sa venujeme výrobe hliníkových plotov a keď som si vyrátala výplne 20m na výšku len dajme tomu 1m plus pohon brána, k tomu branicka a konštrukcia, myslím že cena ktorú máte v dolnej hranici je primeraná. Pokial som dobre pochopila že Vám aj betonuju.
Odpovedať
@mirkapp brána tam nacenená nie je, ani pohon.
Odpovedať
Profilova fotka
Jajaaaj, 22m murovany plot (4rady+5 radov stlpiky) 5 poli tahokov+ 4m brana s pohonom(kolajnicka) (ziaden Al) + branicka- 5000€ a to som bol pri tom este za hantlagera, t.j. odmakal si to.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@trinity51 bohuzial taka je doba,v reale to nakoniec bude cez 8000 bez brany
Odpovedať
@trinity51 ja by som odporúčal to čo najviac rozmeniť na drobné (dať rôznym firmám naceniť jednotlivé časti - jednej tých 70m klasického oplotenia, druhej samotný múrik, tretej bránu a výplne na múrik. aj tak to "developer" bude riešiť subdodávateľsky a nahodí si na to svoje rezervy a maržu.
Odpovedať
My sme si zatial dali oplotit pozemok z 3 stran-pletivo,stlpiky atd.cca 85 m a platili sme 3 400e.
Odpovedať
@angd to je príliš veľa. ibaže by si zabudla na nejakú drahú bránu alebo podhrabové dosky.
Odpovedať
@trinity51 ja by som to z ten peniaz ani nerobil … myslim ze az moc dobra cena ak je to s materialom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?