O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je to v poriadku - parapety Werzalit
Dobry den. Dali sme si namontovat parapety Werzalit. Ostala som prekvapena, ze na konci nosa vidno …
riava123
Pred 4 rokmi
15
Ako ťahať koľajničky na zaclony
V obývačke máme dve okná a chceli by sme si dať záclony na koľajničkách a nevieme ako ďaleko ich ťa…
karmenocka
Pred 4 rokmi
27
Je tu niekto kto šije pekne prehozy alebo posteľné obliečky?
Prehoz
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Zhutnovanie pody a chranicky na elektrinu
Potrebujem zhutnit podu (vybracnou zabou) a zaroven v nej potrebujem mat natahane chranicky na elek…
juristbo
Pred 4 rokmi
6
Americká chladnička _suflikovy mrazak
Dobrý deň, chcem sa informovať či existuje na trhu americka chladnička kde je v spodnej časti mraz…
jana85946
Pred 4 rokmi
12
Partia na zateplenie Trencin
Hladam partiu/firmu na zateplovanie s EPS- Trenciansky kraj. Viete niekoho odporucit?
weissrose
Pred 4 rokmi
3
Staticke folie
Prosim, ma niekto skusenost so statickymi protipohladovymi foliami na okna? Su to take, co sa nelep…
adelajda2012
Pred 4 rokmi
3
Orava architekt Moroz
Dobrý deň prajem hľadám mail na pána Ing. Vladislava Moroza v Rabčic. Nikde ho nemôžem nájsť...ak b…
exponent
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Aký materiál pod základovú dosku
Zdravím, potrebujeme nasypat materiál pod základovú dosku na výšku 35cm na ploche cca 200m2. Chcel …
tomas1989
Pred 4 rokmi
15
Rohova polica
Dobry den,potrebujem radu. Hladam rohovu policu do sprchoveho kutu,najlepsie 3 radovu a aby bola ne…
stano_33
Pred 4 rokmi
6
Štýlové hliníkové vchodové dvere - tipy a skúsenosti
Zdravím, uvažujeme dať na novostavbu štýlové vchodové dvere, niečo v anglickom štýle s farbou ako n…
vladimir_hamza
Pred 4 rokmi
15
Osb alebo sdk
Ahojte, Robíme si prieskum na firmu, ktorá nám v budúcnosti bude stavať drevodom. Chcem sa vás spý…
igor256
Pred 4 rokmi
25
Fasadny polystyren 20 cm austrotherm / polyform / isover
Ahojte ktore z tychto troch znaciek fasadneho polystyrenu odporucate ? Je tam nejaky rozdiel alebo …
richard71
Pred 4 rokmi
4
Zamkova dlazba ABW Smartline strieborna
Poprosím niekoho, kto ju už má, dávali ste po uložení aj nejaký ochranný náter? ďakujem.
exponent
Pred 4 rokmi
1
Pancierovy poter - zapadne slovensko
Nemate niekto dobru referenciu na zhotovenie pancieroveho poteru do garaze? Potrebujem zaliat cca. …
zefe
Pred 4 rokmi
21
Fatra thermofix vinyl
Ahojte.. Paci sa mi od znacky fatra thermofix dub lučny 12161-1 Je tu niekto kto ma taku istú podla…
anka999
Pred 4 rokmi
1
Zapojenie svetla pod kuch. linku
Zdravím opäť ja… chcem sa opýtať ako zapojiť svetlo pod linku. Mám voľný vypínač pod linkou a rad b…
dent
Pred 4 rokmi
6
Palisadový obrubník KK,PP
ahojte neviete kde by mohli mať palisádový obrubník 50x6x30 cm antracit ? tuším od Leieru. okres KK…
tino2
Pred 4 rokmi
2
O kolko € sa moze lisit trhova cena v porovnani so znaleckym posudkom?
Dobry den, prosim Vas neviete mi povedat aky velky byva rozdiel medzi trhovou cenou domu a cenou st…
mimatienko
Pred 4 rokmi
20
Farba sedacej supravy
Dobrý deň, mam dilemu , prerábame obyvačku a mame bledo sivu podlahu a za telkou sivu tapetu , ost…
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
2
Zbúranie časti obvodových múrov a nové základy
Zdravím, kúpili sme pred časom starý dom s krásnou záhradou. Budúci rok chceme urobiť komplexnú rek…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
5
Manželská posteľ a podlahové kúrenie
Prosím Vás aké máte skúsenosti s manželskou posteľou s úložným priestorom, bez úložného priestoru a…
exponent
Pred 4 rokmi
1
2
39
Tipy a rady a dokončenie podkrovia
Ocením každý jeden nápad :slight_smile: Toto naše podkrovie bude plniť účel herne/ pracovne/ kreatí…
hroma
Pred 4 rokmi
6
Profil Salamander vs Elegant
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť, ktorý profil je lepší. Cenovo nám prišli rovnaké ponuky, ide skôr …
alexandrahraskova98
Pred 4 rokmi
1
Vlastníci susedných nehnuteľností
Prosím vás. V žiadosti o stavebné povolenie sa vyžaduje uviesť vlastníkov susedných nehnuteľností. …
martinko85
Pred 4 rokmi
8
Klima - vonkajsia jednotka na fasadu - ano alebo nie
Ahojte, Riesim dilemu ci dat vonkajsiu jednotku klimy na fasadu alebo na zem. Viac by mi vyhovova…
betka8880
Pred 4 rokmi
3
Obklad identifikacia
Zdravim, vie mi niekto povedat co je to modre na foto za kamen, obklad ? Foto je z instagramu, z na…
san_sandra
Pred 4 rokmi
1
Stolár a murár v okolí Zvolena
Dobrý deň praje. Viete mi poradiť dobrého stolára a murára v okolí Zvolena? Ďakujem.
erikasb
Pred 4 rokmi
1
Odstranenie azbestu z chlievu a kolne
Prosim vas ako ste odstranovali potrebujem dat prec asi do 40 m2 a vycislili mi 1800 eur. Nehorazne…
sonau
Pred 4 rokmi
8
Zmluva o budúcej zmluve
Ahooj. Ideme do stavebného povolenia práve, a úradníčka od nás potrebuje zmluvu o budúcej zmluve na…
sonau
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
824
825
826
827
828
…