O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zmäkčenie tvrdej vody
Zdravím. Prosím Vás o radu. Mám kotol tretí rok. Vlani pri revízií vybral z neho kýbel vodného kame…
mmjoy99
Pred 4 rokmi
24
Fasadna vata knauf
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, objednali sme si fasadnu vatu knauf, ale z dvoch paliet, priš…
bea8
Pred 4 rokmi
1
Dilacia stien a podlahy
Moze sa na 2. poschodi kde ide 3cm isover n pouzit na dilataciu od stien mirelon ako na 1.podlaxi a…
rapidek
Pred 4 rokmi
2
Indukčná varná doska Bosch PIF672FB1E biela
Dobry den vie mi niekto poradit ako zapojit tuto dosku.Radu potrebujem len zo sedym kablom do vypin…
mado777
Pred 4 rokmi
8
Pri rekonštrukcii plynovodu nám plynári poškodili dlažbu
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. V celej prímestskej časti, kde žijem, menia plynovod. Rozkopa…
exponent
Pred 4 rokmi
7
Vsakovacia studna vs trativod na TC
Ahojte, mam TC voda - voda a kazdy rok problem s odvadzanim vody do vsakovacej studne. Spodnu vodu …
jan45
Pred 4 rokmi
7
Pneu. omietačka
Mate niekto skúsenosti s pneumatickou,ručnou omietačkou? Da sa s tym niečo porobiť aspoň špric?
juristbo
Pred 4 rokmi
1
Praskanie skla vo svetliku
Chcel by som vás poprosiť o názor, že prečo mi praská sklo vo svetlíku pri vchodových dverách. Pras…
minopp
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Skúsenosti Drevodom Orava z Podbiel
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s firmou Drevodom Orava z Podbiela ? Chceme si u nich dať postav…
aisulka
Pred 4 rokmi
18
Čím zatepliť keramický strop?
Cim by ste zateplili keramicky strop?Co by bolo lepsie polystyren alebo mineralna vlna?
silvia95
Pred 4 rokmi
29
Špecifikácia elektrického prívodu AYKY/CYKY
Zdravim, precital som tu par tem o pripojkach, vyhodach a nevyhodach hlinika. Chcem sa opytat vo v…
megdesign
Pred 4 rokmi
7
Prietokový elektrický ohrievač STIEBEL ELTRON DHB-18-21-24 kW SLI 400V
Prosím, má niekto skúsenosť s týmto prietokovým ohrievačom STIEBEL ELTRON DHB 18-21-24kW 400V, 3s…
maria_zervanova
Pred 4 rokmi
1
Vstavana chladnicka
Prosim, aku vstavanu kombinovanu chladnicku by ste odporucali? coho sa mam vyvarovat? dakujem
henusa777
Pred 4 rokmi
1
Solidná firma Žilina
Poznáte solidnú firmu zo Žiliny alebo blízkeho okolia na prerábku 40r RD - kocky? Ktorú by ste odpo…
bambaleante
Pred 4 rokmi
2
Zdvihnutie strechy/podkrovie
Ahojte, chcela by som vašu radu. Chceli by sme si urobiť podkrovie, problém je ale v tom, že strech…
jan45
Pred 4 rokmi
3
Izolácia základov pri montovanom drevodome
Ahojte. Chcem sa opýtať, riešime stavbu domu (bungalov) jedna sa o montovaný drevodom. Základy už m…
profistavbari
Pred 4 rokmi
4
Hrúbka podložky pod drevené parkety
Kladieme drevené parkety o hrúbke 14 mm. Potrebujem zrovnať výšku medzi izbami. Akú maximálnu hrúbk…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
2
Poznáte dobrého stolára z Bratislavy?
pekný deň prajem :-) . Nepozná niekto v Bratislave (alebo okolie) dobrého stolára na výrobu kuc…
miahuhu
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
8
9
268
Kominova hlavica EKON- vraj zlepsuje vlastnosti komina ??
Dobry den ,mate niekto prosim skusenosti s touto hlavicou mala by Zlepsit tah nizkeho komin…
kkartinka
Pred 4 rokmi
24
Partia na zateplenie domu okres Pezinok
Viete nám niekto odporučiť šikovných majstrov na zateplenie domu z polystyrénu? Okres Pezinok. Ďaku…
zefe
Pred 4 rokmi
14
Tráva
Dobrý deň idem si poradu presne ročný trávnik. Na určitých miestach schne . Ale nie od slnka najprv…
ascidand
Pred 4 rokmi
1
2
40
Nafukovací bazén
Dobrý deň, chceme si prvý krát zadovážiť gumenný bazén s nafukovacou obručou, rozmeru buď 3,05x0,7…
ascidand
Pred 4 rokmi
13
Aká je kvalita brány a plotu z Merkury Marketu?
ahojte, mate niekto branu a plot z merkury makretu? zaujima ma ci sa po case zimou, alebo teplom ne…
ascidand
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Väzníkový krov od Ceramic House
Dobrý deň. Má niekto negatívne skúsenosti s dodaním väzníkového krovu od tejto firmy z Lučenca???
ascidand
Pred 4 rokmi
5
Sporák vedľa rohu linky - ne/praktické?
Ahojte, plánujeme kuchyňu a vychádza nám, že by mal byť sporák hneď pri rohu kuchynskej linky. Máte…
lucosina101
Pred 4 rokmi
14
L - kovy dom
Ahojte, budem rada ak mi napisete svoje nazory na tento nas zatial prvy nastrel 😊
ikaika
Pred 4 rokmi
10
Lepidlo vs hliníková pergola
Drží lepidlo mamut na hliníkovej pergole prosím? Máte s tým skúsenosti? Resp, ak máte nejaký iný n…
lucosina101
Pred 4 rokmi
4
Návrh RD
Ahojte, mám navrhnutý dom v programe HomeByMe, chcel by som vás poprosiť o vaše názory a pripomienk…
emresanter
Pred 4 rokmi
12
Predaj domu
Ahojte chcem sa spýtať nevie niekto o nejakom peknom modernom domčeku v okolí Žilina, ktorý je na …
igor256
Pred 4 rokmi
13
Cena pripravy na klimu
Dobry vecer, chcem sa spytat kolko Vas vysla priprava na klimatizaciu? Mame v plane 4 jednotky a vo…
dent
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
823
824
825
826
827
…