O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Penové sklo do podlahy
Máte niekto praktické skúsenosti s penovým sklom ktoré sa použilo ako izolácia do podlahy ? Ide mi…
vebi34
Pred 4 rokmi
11
Typ kuchynskej dosky
Zdravim, aky typ kuchynskej pracovnej dosky odporucate nieco v strednej cenovej relacii? Nieco podo…
zanettle
Pred 4 rokmi
1
Tocena či ryhovana ? Dakujem
Zdravím vás , neviem sa rozhodnúť , skôr som naklonená na ryhovanu , manzel opačne , ktorá je podľa…
audinak
Pred 4 rokmi
4
Zateplenie pristavby
Ahojte majstri, chcel by som vas poprosit o radu, resp. sa spytat par veci ohladom zateplenia prist…
miselito
Pred 4 rokmi
18
Zmena uzemneho planu
Dobrý deň prajem,prosim o radu niekoho kto mal s mojou situaciou skusenosť. Pozemok ,ktory chceme …
pravnikka
Pred 4 rokmi
6
Kde zohnať staršie obklady
Potrebovala by som zohnať pár ks z obkladu,ktorý už nie je na trhu. Poznáte predajňu, kde ešte majú…
bohuslavs
Pred 4 rokmi
18
Pomôžte mi so zariadením chodby/haly
Ahojte, potrebovala by som poradiť ako zariadiť nasledovnú miestnosť - chodba/hala, predtým ju star…
jan5595
Pred 4 rokmi
3
Ako upravit malý škaredý múrik
prosim o radu. zostal nam na zahrade pomerne velky obdlznik kde je zaklad plotu. v minulosti mali n…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Nastavenia LG televizora
Ahojte kúpili sme televízor LG 80 up50 v obchode nám ponúkli nastavenie obrazu s príplatkom čo ted…
olivka84
Pred 4 rokmi
12
Základy Pod terasu
Ahojte Prosím o názor pri realizácií terasy INFO : Základy domu sú samostatné / terasa bude mať v…
kemino
Pred 4 rokmi
6
Deratizér Žilina
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s nejakou deratizačno-dezinsekčnou firmou zo Žiliny? Dokončujeme do…
siska1313
Pred 4 rokmi
3
Schody k vstupnym dveram a terasa
Zdravim vas chcel by som sa troska poinformovat cakaju ma terenne upravy a chcel by som sa spytat r…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Archeologický prieskum počas výkopových prác
Ahojte , Chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosť s Archeologicky prieskum počas výkopových p…
bellatrix27
Pred 4 rokmi
19
Vykvet na sokli
Dobrý deň.Mate niekto skúsenosti s vykvetom z betónu na sokli? Popri.cim ste to odstránili?
exponent
Pred 4 rokmi
3
Černa stavba
Zdravím, vedel by mi tu niekto kto sa vyzná v zákonoch povedať zda je možné prenajímať čiernu stavb…
peter0
Pred 4 rokmi
5
Cena platne a základov
Mám plán dom vo výmere 16x8 vyska platne je 15 cm hĺbka základu je 1.5 m aká by bola cena za zhotov…
neila19
Pred 4 rokmi
10
Sietovina
Ahojte. Kupoval niekto teraz sietovinu 8, 15x15, (2x3) za menej ako 50€ 😁 je to realne kupit niekde…
megdesign
Pred 4 rokmi
3
Hľadám firmu na rekonštrukciu jadra
Ahojte, mohol by som Vás poprosiť o kontakt na dobrú firmu, ktorá by mi prerobila jadro (prípadne …
padackar
Pred 4 rokmi
1
Ročná spotreba elektrickej energie za rok 2020
Zdravím, chcel by som sa len informovať, prípadne porovnať s niekým akú ste mali spotrebu elektrick…
duzu
Pred 4 rokmi
17
Dajú sa opätovne použiť tvárnice YTONG pri rekonštrukcii murovaného jadra?
V byte je murované jadro z tvárnic YTONG, hrúbka 100mm. Z jednej strany sú prevažne obkladačky. Mám…
duzu
Pred 4 rokmi
13
Ostenie na oblozkovu zarubnu
Poradte mi prosim, v byte planujem uzavriet prechodnu chodbicku siroku 85cm, dverami š 60cm s oblo…
domino2013
Pred 4 rokmi
3
Prístavba k hrubej stavbe
Dobrý deň. Chceli by sme kúpiť jeden domček, vzhľadom na výhodnú cenu, avšak potrebovali…
polerka
Pred 4 rokmi
2
Dotykové vypínače - skúsenosti
Ahojte, chcela by som poradiť ohladom dotykových vypínačov. Pozerám niečo od firmy Bingoelec, máte …
alenaf34
Pred 4 rokmi
1
Zemina na výsev trávy
Ahojte, neviete o niekom overenom kto predáva kvalitnú zeminu pod trávnik v Nitre a okolí? Mám už v…
represent17
Pred 4 rokmi
17
Strecha na prístrešok-asfaltové pásy
Dobrý deň, idem robiť prístrešok na auto opretý o dom. Hrady 8x12cm. Záklop strechy bude z dosiek,…
sonau
Pred 4 rokmi
9
Terasa - dlažba a betónový podklad
Dobrý deň, potreboval by som poradiť ohľadom dokončenia terasy. Aktuálne je plocha vybetónová (cca …
kreola
Pred 4 rokmi
5
Podlaha alsafloor
Ahojte! Máte niekto podlahu alsafloor? Ste spokojní? Práve teda vyberáme dcére do izby a hľadáme a …
majki261
Pred 4 rokmi
4
Betonová škridla - ste spokojní?
Zdravim vas, uvazujeme nad betonovou skridlou kvoli dostupnosti. Otazka pre tych co ju dlhsie maju …
trojliter
Pred 4 rokmi
6
Cistenie po fasade
Ahojte, poradte prosim ako ocistit kovove zabradlie po fasade. Hlavne ten lep :cry: davali sme min…
saska112
Pred 4 rokmi
6
Fasáda domu
Ahojte,akú by ste dali fasádu k antracitovej streche,dverám a oknám? Ďakujem 😁
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
11
1
2
…
821