O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Koľko aktuálne vyjde dokončenie holodom->stavba na kľúč?
Tak sme napokon dobojovali. Ideme kupovať holodom a necháme si ho dorobiť na kľúč. Tu sa chcem opý…
stikacik
Pred 4 rokmi
9
Je potrebné dať lepenku pod štítovú stenu?
Pod štítovú stenu je treba nalepiť lepenku? Je pravda, že bez lepenky by časom stena popraskala? Ďa…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
10
Volne stojaca vana Teiko COMA-U 180x80x45
Dobry den, mate niekto skusenost s volne stojacou vanou Teiko COMA-U 180x80x45? Foto by bolo super …
michaela_rumanova
Pred 4 rokmi
4
Murovaná vs. drevená chata
Zdravím, rád by som sa spýtal na názor niekoho skúseného. Chystáme sa stavať chatu cca 5x8, s malý…
emilpemil
Pred 4 rokmi
4
Strechári Nové Zámky a okolie (Nitriansky kraj)
Ahojte, poprosím vás poznáte nejakých šikovných strechárov z Nitrianskeho kraja, ktorí by mi vedeli…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
2
Zvisla izolacia
Ahojte, viete lrosim poradit, ako poriesit zvislu izolaciu a prepojit na ipu spod obvodovych murov?…
kiwi1616
Pred 4 rokmi
4
Zápach v práčke
ahojte, chcem Vás poprosiť, mám whirlpool práčku, a nenormálny zápach v bubne aj veci čo vyperiem t…
nigmanka
Pred 4 rokmi
1
2
49
Zhodnotenie jednoduchosti strechy
Ahojte, pri tvorení projektu sme sa snažili mať strechu v podstate čo najjednoduchšiu a najlacnejši…
veronikkam
Pred 4 rokmi
4
sponzor fóra
Kosačka nejde naštartovať
Dobrý deň. Mam kosacku asi 5 rokov starú. Pri poslednom kosení kosačka začala zdochýňat. Vtedy som …
peter100001
Pred 4 rokmi
5
Súkromná cesta - ako dostať stavebné povolenie?
ahojte strechari, kupili sme pozemok na dedine s pristupovou cestou pre styri pozemky. Cesta je e…
domovina
Pred 4 rokmi
1
2
56
Pukanie krovu
Ahojte, prosim vas, mam taku otazku. Byvam takmer 4 roky v novostavbe. Mame vaznikovu strechu a str…
mariamatusko
Pred 4 rokmi
1
Zateplenie veniec
Dobry den chcem sa spytat ci mozem ako prvé zateplit veniec s 20cm polistyrenom az po kritinu (kvol…
heliator
Pred 4 rokmi
15
Drevo na krov? Poraďte
Pozdravujem chcem sa poradiť ako momentálne riešite nákup dreva na streche keďže cena je neskutočne…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
4
Cena krovu
Mam ponuku na drevo na krov na komplet rozloha strechy 170m2 cena 2470 eur.Je to dobra cena????
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
109
Tehlove pasiky
Zdravim stavebnici. Rozhodli sme sa ozivit dom tehlovymi pasikmi v nasom pripade pasikmi Terca v t…
igor256
Pred 4 rokmi
13
Otvoreny sprchovy kut
Ake mate skusenosti s otvorenym sprchovym kutom? Resp osadeny v rohu kupelne, teda dve steny murova…
trubadurka4
Pred 4 rokmi
16
Aky typ pracovnej dosky odporucate?
Zdravim, aky typ pracovnej dosky odporucate, odolne voci teplu, poskriabaniu, co sa tyka aj stredne…
zanettle
Pred 4 rokmi
1
Červom napadnutá smutná vrba 😔
Dobry deň, Prosím vedeli by ste mi poradiť ako zachrániť obľúbený 5 ročny strom, ktorého napadli zv…
trubadurka4
Pred 4 rokmi
26
Nefunkcny solarny ohrev vody
Ahojte. Prestal mi vodu ohrievat solar. Este zaciatkom tohoto leta to urcite fungovalo, poznam to p…
peter100001
Pred 4 rokmi
10
Je lacnejší drevodom, montovaný alebo tehlový dom?
Čaute, aký dom by ma mal prakticky lacnejšie vyjsť? Drevodom, montovaný alebo tehlový? Alebo sú cen…
trubadurka4
Pred 4 rokmi
1
2
33
Skúsenosti s FAMILY HOUSE, s.r.o.
Dobrý deň, máte niekto osobnú skúsenosť s firmou FAMILY HOUSE, s.r.o. z Dunajskej Stredy? https://f…
tomasr1
Pred 4 rokmi
2
KM beta - lisaj na krytine??
zdravim, chcem sa informovat ci mate nejake info ohlade krytiny km beta skridla briliant. Zacalo sa…
swenmark
Pred 4 rokmi
9
Podiely na E parcelach..
Co s podielmi na E-ckovych spolocnych parcelach? Ci uz orna poda, lesy, travnate porasty.. Jeden cl…
ertezet
Pred 4 rokmi
16
Ako rozobrať radiator
viete mi niekto poradiť ako odmontovat hornú mriežku na radiatore aby som to neznicila? kúpili sme …
mgx
Pred 4 rokmi
2
Dvojita drenaz
Chcem sa spytat, ci sa oplati robit dvojitu drenaz za plotom/murom? Niekto mi to poradil, ale nevie…
jurp
Pred 4 rokmi
5
Weber HN3e a HN3d
Dobrý den, máte někdo prosím tuto fasádní omítku na domě? Bylo by možné zaslat foto? Vůbec nevíme j…
wipaja
Pred 4 rokmi
1
Pozemok v extraviláne obce nesúhlas starostu
Dobrý deň, mám pozemok, ktorý je síce v extraviláne obce, ale susedí s pozemkom v intraviláne. Cest…
chilim
Pred 4 rokmi
7
Omietky na staré omietky
Ako poriešiť omietky pri rekonštrukcii. Som rozhodnutý pre štukové omietky, ale či je možné použiť …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
9
Zmluvné ošetrenie zmeny majiteľa nehnuteľnosti
Ako môžem ošetriť, do kedy predávajúci musia na mňa previesť vlastníctvo nehnuteľnosti? Ak realitk…
neutrino
Pred 4 rokmi
11
Pripojky na kluc prievidza
Vitajte! Chcela som vás poprosit o pomoc.. či poznáte firmu z okolia PD ktorá robí prípojky na kluc…
monik19
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
820
821
822
823
824
…