Otvoreny sprchovy kut

Ake mate skusenosti s otvorenym sprchovym kutom? Resp osadeny v rohu kupelne, teda dve steny murovane, tretia stena len sklo a stvrta nic. A bez barierove, len zo spadom do zlabu. Neprska to moc na okolo? Rozmerer cca 90x80. Dakujem
Odpovedať
@matoztt jasne, ze to bude prskat.. To je prilis maly sprchac na to, aby bol otvoreny.. Teraz sme prerabali kupelnu, tiez nam najprv navrhli vo vizualizacii sprchac bez dveri..Ale zamietla som to a som veru rada /dala som si poradit od kamosky/.. Ten nas ma teraz cca 1m x 1,10m a jedna strana je ale skosena, tam su dvere..A kym neboli namontovane, tak ked som skusala sprchu, tak napliaskalo vody este meter od sprchaca, takze ak by sa tam realne niekto sprchoval, tak je zaplieskana polka kupelne..
Odpovedať
@akvi dik, myslel som si ze to bude asi zly napad na tak maly rozmer
Odpovedať
Profilova fotka
No my mame otvorený a v pohode to je
Odpovedať
@matoztt ak by si vedel upraviť rozmer tak to nie je zlá vec. Pozri v mojom albume. Steny 1,5x 0,9m, zástena 2,0x0,9m. Nemenila by som.
Odpovedať
Tak my mame vyspadovanu plochu 1x1,2m, sprcha v kute a planovali sme dat z jednej strany sklo, ale nakoniec sme nedali, ze vyskusame bez toho, dorobit sa to da aj dodatocne a skoncilo to tym, ze sme uz 3 roky v otovorenom kute a sklo ani nebudeme davat. Zvycajne sa trochu naprska aj mimo vyspadovanej plochy, ale mame taku penovu stierku 50cm s dlhou ruckou ako pouzivaju na plavarni okolo bazenu, s nou to stiahnem za 10 sekund a nemam ziadne dalsie starosti. Predtym sme mali skleneny sprchac a to bolo podla mna podstatne narocnejsie udrziavat v ako tak cistom stave bez vodneho kamena. A dalsia vyhoda je ze Ti sklo nerozdeluje tak priestor, cize mas viac miesta.
Odpovedať
My máme také skladacie dvere z dvoch strán a je to super, lebo keď sú zložené tak sprchový kút je úplne otvorený a keď sa idem sprchovať, zavriem sa. 🙂
Odpovedať
@matoztt Aj my máme otvorený a nič nám nepraská. Rozmery sú 2m na šírku kúpelne a 1,1m a priechod do neho je cca 80 cm široký. Dve murované steny a sklo do priestoru kúpeľne. Klasicky spád do žlabu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Zastena 90 je dost malo aby to zostalo otvorene.
Odpovedať
my mame uzatvoreny sprchovy a este k tomu aj vyvyseny, no co ja viem tolko umyvania je ze az. paci sa mi viac otvoreny, kamoska ho ma pekne urobeny a vobec sa tak nenaupratuje ako ja. staci prebehnut tri okachlickovane steny a je 🙂
Odpovedať
@matoztt neviem, čo máš na mysli pod rozmerom 90x80. Mrkni môj album, sprchac rozmer 150x90cm, zastena 90 cm. Mimo sprchac žiadne prskance.
Odpovedať
Otázka je, či sa vám do kúpeľne hodí takýto otvorený kút. Sú kúpeľne, kde krajšie vynikne uzavretý a možno vyvýšený.
Odpovedať
@matoztt My to takto mame. Je to super aj po rokoch. Avsak sklenena stena je 130 cm a neprska absolutne nic. Pri 90 cm to moze byt problem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Uz to mam viac menej vyriesene, mam v ruke cerstvy vizual. Nakoniec bude otvoreny, 160x90. Na 160cm pojde sklo. Vanicka liaty mramor
Odpovedať
Profilova fotka
Známa ma takto sprchový kút, ale teda oni majú dve murované steny a nič a mierny spád. Múry majú ale natoľko dlhé, že to nešpliecha kade tade.
Odpovedať
no tak hadam to bude tak, aby ste s tym boli v pohode. Potom napis, ked to bude zrealizovane
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?