O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cinske hrusky praskaju, Chojuro, Nashi
Stretli ste sa s praskanim plodov cinskej hrusky? Praskaju aj Chojuro aj Nashi :disappointed: Ako …
thecloverparadox
Pred 4 rokmi
6
Jedalensky stol Karpis
ahojte, mate niekto jedalensky stol od firmy karpis? chcela ny som vediet, v akych cenach sa asi po…
btus
Pred 4 rokmi
6
Zapojenie elektriky surneee 🙃
Dobry den Viete mi niekto poradit so zapojenim??? Ako mam zapojit privod , svetlo, vypinac ,,,,, v …
dedo758
Pred 4 rokmi
27
Vavrínovec Novita -má problém?
Dobrý deň prosím Vás chcela by som sa opýtať ci ma vavrinovec nejaky problem alebo ci mu nieco nech…
sujocka
Pred 4 rokmi
1
Polozkovity rozpocet k hypo
Dobry den, dnes sme riesili hypo v csob a dolozili asi milion potvrdeni ku schvaleniu. Nas projekt …
martin_uhrin
Pred 4 rokmi
1
Spoľahlivá firma/partia na stavbu domu
Zdravím, hľadám spoľahlivú firmu, partiu na hrubú stavbu domu za rozumne peniaze. Dom poschodový s …
johnny_maslito
Pred 4 rokmi
1
11cm na ,,podlahové kúrenie,,
Zdravím vás, po vyvezení škváry z izieb máme od betónovej platne po vrch budúceho poteru cca 11cm.…
chrobak7
Pred 4 rokmi
11
Pomôžte mi zariadiť obývačku/spálňu
Ahojte, potrebovala by som pomôcť so zariadením nasledovnej miestnosti. Nákres Vám pripájam, dve st…
stanii75
Pred 4 rokmi
10
sponzor fóra
Nizsi sporak ako linka
Zdravim ako máte prosím vyriesene ak linka je 90cm a sporak 85cm? Sporak s niecim podkladate alebo …
stanii75
Pred 4 rokmi
16
Kobercový trávnik nitra a okolie
ahojte, kde v nitre a okolí sa dá kúpiť kvalitný kobercový trávnik v rolkách? cca 300m2. pripadne a…
represent17
Pred 4 rokmi
1
Nefunguje vam kopa linkov z vasich inych, ale aj priamych stranok.
Napr. http://www.modrastrecha.sk/rodinne-domy/ Ked klinkes na tlacitko "Vytvoriy diskusiu", tak sa…
renette
Pred 4 rokmi
8
Neobyvané podkrovie
Zdravím, ako najlepšie zateplit neobyvané podkrovie 67m2. Podrokvie bude využivané len ako sklad dr…
duzu
Pred 4 rokmi
5
Tlaková skúška vodovodného potrubia
Ahojte kto by mi vedel zrealizovať tlakovú skúšku rozvodov vody? Okres Galanta Podrobnost…
menoruze
Pred 4 rokmi
8
Tlaková skúška vnútorných rozvodov vody - na tlakovane vzduchom, mierny pokles..
Čaute, akurát mi vodar dokončil vnútorné rozvody vody. Mam plast hliník. Vodu ešte nemáme, tak to n…
menoruze
Pred 4 rokmi
23
Oprávnenie na vykonanie tlakovej skúšky
Aké podmienky určuje zákon na vykonávateľa tlakovej skúšky vodovodných rozvodov a rozvodov kanalizá…
menoruze
Pred 4 rokmi
5
Obehove cerpadlo na TUV
Ahojte prosim o rady ako najlepsie urobit obehove cerpadlo TUV a comu sa vyvarovat. Dakujem
ruren
Pred 4 rokmi
12
Plot - Nitra a okolie
Dobrý deň/Ahojte prosím o kontakt na firmu, ktorá predáva a realizuje panelové pletivové ploty. Nit…
kathrin6
Pred 4 rokmi
1
Lexan, sklo,...?
Ahojte prosim Vas co mi poradite na terasu ako nadokrytie? Terass bude robena na styl dreveneho tie…
majcco
Pred 4 rokmi
6
Trávnik - schnutie
Zdravim vas, mam problem s travnikom od jari uz prakticky. Robia sa mi flaky vacsie, 50x30 cm a pod…
majcco
Pred 4 rokmi
20
Pozemok na svahu
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť, s manželom zvažujeme kúpu pozemku, máme na výber dva pozemky..…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
7
Zateplenie základu a sokla podrezaného domu
Po podrezaní domu by som rád zateplil jeho základy. Základy aj sokel sú z nabíjaneho škvarobetónu. …
atack
Pred 4 rokmi
3
Dlažba svojpomocne, dilatacia
Ahojte. Pustil som sa do pokládky dlažby. Začal som kúpeľňou. Elektrickú rohož som dal do lepidlá C…
zefe
Pred 4 rokmi
15
Okna raky & hesta?
Dobrý den, chcela by som poradiť :slight_smile:rozhodujeme sa medzi Hestou a Rakystavom ohľadom oki…
ariannazara
Pred 4 rokmi
1
Koľko dokopy stojí vytvorenie bazéna v záhrade?
kupili sme rodinny dom v Trencine a mame nejake to miesto v zahrade kde by sme chceli vytvorit baze…
katarinagab
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
61
Bazenovy lem
Zdravím, riešime teraz bazén a chcel by som vás poprosiť o nejaké nápady ohľadom bazénového lemu… n…
katarinagab
Pred 4 rokmi
7
Ako ďalej s panelmi?
Zdravím.Poprosim Vás, aké sú alternatívy,ak majú mi prísť položiť panely na veniec a ako ste to rie…
marsdm
Pred 4 rokmi
7
Koľko sa platí za montáž obložkových zárubní s dverami a kľučkou?
..hrubka steny je cca,15cm
kaktusik007
Pred 4 rokmi
30
Žaluzie na HS portal
Zdravim, riešime hlinikové vonkajšie žaluzie na posuvne dvere HS portal (2,5m) dali ste žaluzie v …
marylenka77
Pred 4 rokmi
26
Pristavba WC a vchod - kurenie
Ahojte. Prosim ako by ste riešili v pristavbe k domu kurenie ? Je to nový vchod (chodba) kde bude a…
ivaq
Pred 4 rokmi
8
Recenzie na firmu "Profistavbari"
Dobry den, mate nejake skusenosti s firmou "Profistavbari"? https://profistavbari.sk/ http://www.m…
zefe
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
818
819
820
821
822
…