Pomôžte mi zariadiť obývačku/spálňu

Ahojte, potrebovala by som pomôcť so zariadením nasledovnej miestnosti. Nákres Vám pripájam, dve steny oproti sebe sú so sklonom, čiže v ľavej časti miestnosti je znížený strop, max. 180 cm vysoký nábytok sa zmestí. Hneď na ľavo od vstupných dverí sa nachádza krb na tuhé palivo. - červený bod. Miestnosť by som chcela využiť ako obývačku alebo ako spálňu. Za odpovede vopred ďakujem. J.
Odpovedať
Profilova fotka
Este daj rozmery izby
Odpovedať
@wolodymyr Rozmery sú 675x500, okná rozmer š120x v100, od zeme vo výške 80cm
Odpovedať
ked je tam ten krb, spravila by som z miestnosti obyvacku, ked je na vyber.
Odpovedať
@nigmanka Ďakujem za názor, a nejaké konkrétne rozmiestnenie? Nejak sa mi to nedarí vymyslieť, kvôli tým oknám po dvoch stenách a tomu zníženému stropu na ľavej stene
Odpovedať
@jan5595 ja by som dala telku napravo od dverí a gauč popod okná oproti TV. Ku krbu nejakú leňošku, kreslo, kútik s knižnicou, pracovný stôl.... podľa predstáv a potrieb.
Odpovedať
Profilova fotka
Gauč popod okná do toho rohu oproti dverám. TV podľa toho, na ktorú stenu menej svieti slnko cez okná, zle sa pozerá, keď svieti priamo na TV. Neviem, či aj nejaký stôl alebo skrinky tam chceš dávať.
Odpovedať
Tie okná na stene oproti dverí sú situované na východ, tie napravo na juh/západ, ešte poobede cez to posledné hodne svieti slnko. Sedačka sa asi naľavo od dverí do horného rohu nezmestí, je to L-ková sedačka s vyššími opierka a na tej strane je ten znížený šikmý strop, asi by to nebolo pohodlné. Zároveň máme starší sektorový nábytok. ktorý je možné ľubovoľne kombinovať/skladať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, kedze uz mas aj nabytok, ktory sa tam ma zmestit, nakresli si miestnost v mierke, nabytok, resp aspon gauc, stolik a TV nabytok v mierke, vystrihni si ich a prikladaj. Na okna zavesy, zutulnia a ked zastries, TV moze byt hocikde. S umiestnenim tak ako hore pise zltalienka.
Odpovedať
Tiez som chcela navrhnut podobne riesenie, aby si si to skusila nakombinovat, ktory kus nabytku by kam najlepsie zapasoval. Tazko to my budeme triafat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?