Ako efektívne zariadiť obývačku s pracovňou?

Sme (zatiaľ) trojčlenná rodina s ročným dieťaťom, bývame v trojizbovom byte. Potrebovala by som poradiť so zariadením obývačky, ako z miestnosti vyťažiť maximum, a keďže som na MD, aj pri čo najnižšom náklade, a aby izba nepôsobila prepchato a dusivo. Vstup do obývačky nie je z chodby oddelený žiadnymi dverami, proste po otvorení vchodových dverí vidieť priamo cez celú obývačku. Pod celou dĺžkou okna sa nachádza radiátor. V obývačke by sme potrebovali (zatiaľ jeden) pracovný kút. Vzhľadom na usporiadanie káblov, mal by sa nachádzať najlepšie v pravom rohu pri vstupe do miestnosti, do ľavého rohu by sme museli ťahať káble cez prah miestnosti. Potrebujeme zakomponovať do izby čo najväčšiu knižnicu s hlbkou aspoň 35cm. TV máme zatiaľ klasický, takže môže byť položený na nábytku. Sedačka nemusí byť rohová, skôr rozmýšľam nad kombináciou rozkladacej dvojpohovky (pre návštevy), a buď kresla, alebo taburetov. Stred miestnosti by mal ostať čo najvoľnejší, kvôli deťom, aj keď budú mať detskú izbu, predpokladám že väčšinu dňa strávia s nami v obývačke. Osobne sa mi páčia jednoduché skrinky napr. Solid z Decodomu, len neviem, či to nie je zbytočný luxus, vzhľadom na kapacitu úložného priestoru, a cenu. Čo mi príde ako zatiaľ najvýhodnejšie, je séria Besta z Ikei, ale rada si necham poradiť. Budem vďačná za každý nápad.
Odpovedať
Alebo aspon nejaky tip na fotoblog, ci fotku alebo stranku, kde by sa dalo inspirovat..vacsina fotiek je sice velmi pekna dizajnovo, ale nam by to vacsinou funkcne nestacilo.
Odpovedať
@florio toto je praca pre interieroveho dizajnera, ktory ti na zaklade poziadaviek pomoze navrhnut funkcne riesenia.
Odpovedať
Skús bytového dizajnéra, ja som bola pri vlaňajšej rekonštrukcii časti bytu veľmi spokojná. Tiež som potrebovala niečo, čo nebude len vyzerať ako z nastylovaného časopisu, ale bude to hlavne funkčné. Tel. č. na neho je: 0911 40 37 37
Odpovedať
@florio ja navrhujem toto:
Odpovedať
@florio alebo ešte aj takáto je možnosť:
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?