O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Diletacna paska
Zdravím , môže sa táto diletacna páska vytiahnuť alebo ju radšej zrezat? Dakujem
zefe
Pred 4 rokmi
2
Pokrivene železo v novom sltpe. Statika?
Zdravim vás, nebudem sa veľmi rozpisovať lebo toľko nešťastia pri stavani asi nema nik ako ja :smil…
daralbajda
Pred 4 rokmi
1
2
35
Datum kolaudacie
Dobry vecer, V stavebnom povoleni mame datum ukoncenia stavby do konca roka 2021 co sa stane ak to …
patula_andy
Pred 4 rokmi
15
Fasáda rodinného domu - východ
Dobrý deň, je tu firma alebo poznáte firmu, ktorá robí fasády - exteriérové omietky bez zateplenia?…
martina219
Pred 4 rokmi
1
Akumulačná nadrz veľkosť
Ahojte…. Idem prerábať kurenie a plánujem si dať akumulačnú nadrz ku kotlu aspoň 2000L len problém …
poliacik321
Pred 4 rokmi
5
Rohová sedacia súprava na terasu
Ahojte nemáte ju niekto ?? Aká je ???
monka2207
Pred 4 rokmi
1
Betónová škrídľa KMB ROTA
Dobrý deň, zháňam do pondelka túto škrídľu, 2ks darovať alebo odkúpim, prosím pomôžte
alica_pacutova
Pred 4 rokmi
1
Kuchyna ku kolaudacia
Ahojte, vie mi niekto povedat, ci ku kolauacii je potrebne mat hotovu aj kuchynu alebo sa to da aj …
exponent
Pred 4 rokmi
7
sponzor fóra
Skúsenosť
Ahojte, je tu niekto z TT kto ma skúsenosť so SÚ v Trnave? Ešte ma zaujíma, aká je lehota na odpove…
marekjahoda
Pred 4 rokmi
9
Strojove omietky od Poliakov
Zdravim poznate nejaku polsku firmu, ktora realizuje strojove omietky v presovskom kraji, presnejsi…
jjaannoo
Pred 4 rokmi
6
Interiérovy obklad steny - Reserved
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť čo je to za typ obkladu ktory je na fotke? Je použitý v pr…
sagvant
Pred 4 rokmi
1
Založenie záhrady vo svahovitom teréne
Pekný deň prajem :slight_smile:...vy ste tu takí šikovní, viete mi prosím poradiť ako navrhnúť túto…
evicka293
Pred 4 rokmi
7
Tvárnice s perodrážkou a kapsou verzus hladké
Existuje nejaký rozdiel v kvalite obvodovej steny murovanej z tvárnic - s perodrážkou a kapsou (P…
kejsix
Pred 4 rokmi
4
Pomôžte mi prosím nájsť fotoblog z MS s takýmto obkladom!
Dobrý deň, pred niekoľkými dňami som na slovenskej alebo českej MS (neviem si spomenúť) natrafila n…
exponent
Pred 4 rokmi
2
Aky je toto chrobak
sedia iba na tom druhu travy. Vo dvojici. Nejak mi nevadia len ci su skodne alebo nie. Dakujem.
alik1986
Pred 4 rokmi
12
Pokladka dlazby okr. Trencin
Hladam firmu na pokladku dlazby: - obrubniky a dlazba je uz kupena (hrubka dlazby je 6 cm) - podkl…
indy0077
Pred 4 rokmi
1
Prípojky k mobilnému domu
dobrý deň má tu niekto prosím skúsenosti s vybavovaním prípojok elektrika,voda,žumpa k mobilnému do…
jan45
Pred 4 rokmi
2
S čím začať
Zdravím, S priateľkou sa pomaly blížim k tomu, že by sme si niečo postavili. Pozemok už vlastním,…
stefanby
Pred 4 rokmi
7
Chladivo do klimatizacie
Dobry den, moze sa zamenit chladivo R410a za R32 v klimatizacnej jednotke Airfel 3.5 KW?
jaro_67
Pred 4 rokmi
6
Madrac - dvojdielny alebo vcelku
Prosim poradte ake mate na manzelskej posteli madrace manzel je za jeden ja za dva...
duzu
Pred 4 rokmi
13
Pasívna rekuperácia
Ahojte, Je mozne dat do diery vo fasade rekuperaciu/vetranie bez privodu elektriny? Pripadne dajt…
duzu
Pred 4 rokmi
7
Omietky z Kysuckého Lieskovca
Ahojte chcem Vám upozoniť na podvodníka, nedávajte si v žiadnom prípade u neho robiť omietky. Je z …
technikstien
Pred 4 rokmi
1
Jednoplastovy vs dvojplastovy komin pre konde zacny kotol
Ahojte pri akej aplikacii sa pouziva dvojplastovy dymovod napr 60/100 a jednoplastovy dymovod napr …
kominarbb
Pred 4 rokmi
9
Veniec na štítový veniec
Dobrý deň, Chcel som sa spýtať, robiť šikmý veniec na štíte? Alebo vymurovať štít bez venca? Celko…
sucky1
Pred 4 rokmi
18
Kotle Maga splinovaci kotol
Ahojte ma tu niekto skúsenosti s kotlom Maga( splinovacie kotle) na nete niesu ziadne recenzie... …
miroslav_hlobik
Pred 4 rokmi
2
Plynová prípojka - orientačná cena
Chcela by som sa vás spýtať, či 2500eur je adekvátna suma za natiahnutie plynu na pozemok(spolu so …
klaudia_len_stankova
Pred 4 rokmi
1
2
41
Vaňa pod oknom
Ahojte, máte dobré skúsenosti s umiestnením vane pod okno v kúpeľni? Zaujíma ma najmä prístup k okn…
lalio
Pred 4 rokmi
24
Ako vyčistiť okná po omietkach?
Ahojte...viete mi poradiť ako vyčistiť rámy okien, ktoré sú špinave od vapeno-cemnetovej omietky??.…
jana85946
Pred 4 rokmi
30
Spád vodovodnej prípojky
Ahojte, skúsim takto cez novú tému, ak by tu bol nejaký vodár. Podľa TN ale aj projektu by mala b…
erik8989
Pred 4 rokmi
4
Premalovanie dlazby
Dobry den, mate niekto prakticku skusenost s premalovanim obkladu a dlazby v kupelni, wc ci kuchyni…
jan5595
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
819
820
821
822
823
…