Strojove omietky od Poliakov

Zdravim poznate nejaku polsku firmu, ktora realizuje strojove omietky v presovskom kraji, presnejsie okres Sabinov? Pripadne kontakt na firmu. Dakujem.
Odpovedať
nedavajte si poliakov, su to fuseri.
Odpovedať
@technikstien Mne robili Poliaci a som spokojný.
Odpovedať
@aholdiak88 Skús zavolať na 0904845444, ale neviem či to číslo ešte funguje. Je to už viac ako 5 rokov čo som ho používal.
Odpovedať
@technikstien co si to dovoľujes.NECH Nechcem stonajucich a spekulujucich Slovakov ani vidieť. Poliak prišiel dal cenu za m2 a urobil. Žiadne a za lišty, a ta hrubsiu maltu a za iné pičoviny ako Slováci. Prišiel, dal cenu urobil...
Odpovedať
Profilova fotka
@aholdiak88 Ja som mal poliakov, okres Stará Ľubovňa. Boli sme dohodnutí na 12. apríla, že prídu, prišli presne o mesiac neskôr (pravdepodobne nabral veľa zakázok a nestíhal, stále presúval). Už som ho mal sto chutí zrušiť, že si zavolám iných. Nakoniec tú "dobu čakania" mi vraj vynahradil tým, že mi posiela najlepšiu partiu aku má. Prišli 2ja mladí chlapi, a za 7 pracovných dní spravili 360m² omietok, vrátane sieťky. Cena 9,50€/m². Zatiaľ čo som mal ľudí na stavbe, každý sa pýta, že kto robil omietky, že veľmi dobre. Samozrejme nájdu za drobnosti, kde je nejaká malá nedokonalosť alebo škrabanec, ale to si už dám dokopy sám. Za mna spokojnosť. Firma Glob Tynk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?