Premalovanie dlazby

Dobry den, mate niekto prakticku skusenost s premalovanim obkladu a dlazby v kupelni, wc ci kuchyni? Pozeram to na internete ale zaujima ma aj prakticka stranka toho. Pre doplnenie ideme kupit vacsi byt kde je kupelna nie povodna ale uz ani nie najnovšia. vsetko je funkcne len uz ten dizajn nie je najkrajsi a financie na novu dlazbu nebudu.
Odpovedať
My sme komplet maľovali obklad na stene v kúpeľni, a na podlahe v kuchyni. Treba to poriadne odmastiť, vyčistiť a maľovať radšej valčekom, nie štetcom. V tenkých vrstvách kľudne na viackrát pokiaľ nebude presvitať pôvodný obklad. Následne som potom špáry maľovala tenkým štetcom a bielou farbou, ku koncu sa mi už nechcelo, tak som si zaobstarala takú tú bielu fixku na špáry. Výsledný efekt veľmi príjemný, na takú dočasnú prerábku nám to stačilo, nakoľko nemáme € na komplet prerobenie kúpeľne aj kuchyne. Len na jednom mieste kde som to nedobre vyčistila sa mi to začalo odlupovať, tak som to oškrabala a nafarbila znovu.
Odpovedať
My sme tiez takto premalovavali kupelnu,mali sme ju taku slabohnedu.obklad pri vani az po strop.malovali sme na bielo. Farba drzi,po case ta biela trochu zmenila odtien a na niektorych miestach je odlupnuta,ale je to na tych miestach,kde je najviac vody,cize okolo vane a v rohoch. Na podlahu som nalepila vynilove samolepiace stvorce.tie su bez zmeny. .
Odpovedať
@jan5595 a aku farbu ste pouzili, ak si to este pamatate?
Odpovedať
@luciaka1982 a aku farbu ste pouziili, ak si to este pamatate?
Odpovedať
@zuzada29 Obyčajnú acetónovú farbu, asi Synta? Maľovali sme bielo/sivé obkladačky so vzorom na krémovú/olivovú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?