O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tienenie s kiwi
Je tu prosím niekto, kto má ako tienenie vysadené okolo terasy kiwi? :slight_smile: Spravenu konštr…
timea59
Pred 4 rokmi
10
Napinane stropy do rodinneho domu
Ahojte, ma niekto skusenosti s napinanymi stropmi? rozhodli sme sa pre ne do rodinneho domu😉konkret…
1234lubka
Pred 4 rokmi
14
Ako znizit hrubku zateplenia
Ahojte, idem zateplit sikmu strechu, na hrubku izolacie 30 cm (isover domo plus) a dat na to sadrok…
jblaze
Pred 4 rokmi
28
Materiál na hrubé opravy
Ahojte, chcel by som poradiť. Robím rekonštrukciu RD a teraz sme dokončili elektriku. Chcem vedieť …
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Otvor v obvodovom mure
Dobry vecer, prerabame dom z nepalenej tehly a chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost ohladom vyse…
chrobak7
Pred 4 rokmi
10
Poraďte ako vyriešiť dispozíciu
Ahojte, prosím vás poraďte nám ako by sme mohli vyriešiť dispozíciu, chcela by som kupelku nad kupe…
kntsz
Pred 4 rokmi
6
Ako na strop?
Zdravím , mal by som otázku ako urobiť strop , chcel by som tam sadrokartón . Strechu mám lata a š…
profistavbari
Pred 4 rokmi
7
Prasknuta indukcna var. doska
Zdravim, Praskla nam indukcna varna doska, vid foto. Ako funguje vymena? Treba vymenit len vrch ale…
duzu
Pred 4 rokmi
17
sponzor fóra
Namerané hodnoty na kábloch pri dvoj-vypínači/svetle sú zvláštne
Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Mám ešte starú elektroinštaláciu (TN-C) a chcem si zapojiť v …
vrajmantak
Pred 4 rokmi
21
Montáž tepelného čerpadla
Dobrý deň, Chcem sa opýtať montovala Vám nejaká firma TČ aj v jesenných zimných mesiacoch ? Sme v …
peter_cunek
Pred 4 rokmi
14
Drevotrieskové parapety bez nosa SLIM
Viete mi odporučiť predajcu/firmu, ktorá má, resp. vie objednať vnútorné DTD parapety v dekore winc…
jahodisko
Pred 4 rokmi
1
Okná horská borovica- bergkiefer
Ahojte, nemáte niekto okná farby horská borovica? Veľmi by mi pomohla fotka. Ďakujem pekne!
dada73
Pred 4 rokmi
4
Hmozdina do polystyrenu
zdravim mate skusenosti s tymito hmozdinami do polystyrenu (napr uchytenie niecoho na fasade) https…
igor256
Pred 4 rokmi
4
Priehlbiny v nivelacii
Ahojte, Vylievali sme iovelaciu v jednej izbe v byte a mam problem v tom, že zatiekla medzi panely…
zefe
Pred 4 rokmi
4
Prístupová cesta blízko môjho domu, je to OK?
Len sa vopred informujem. Máme skoro identické parcely so susedom a on plánuje za jeho domom postav…
atak77
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
84
Obklad na vlhký sokel
Dobrý deň, po zbúraní záhradnej chaty z tehál, sme suťou zasypali pivničné priestory. Na novej, už …
martinageff
Pred 4 rokmi
6
Betonovanie elek.stlpa
Zdravim mam vykopanu 2 m hlboku jamu ideme osadzat a betonovat stlp elektricky len nemame miesacku …
zefe
Pred 4 rokmi
12
Tieniaca placha
Uvazujem nad tienenim terasy s pouzitim tieniacej plachty, podobne ako na prilozenej foto. Islo by …
gashtaan
Pred 4 rokmi
1
Matrace z Jysku
Ahojte, aké máte skúsenosti z matracami z Jysku? Môj už dosluhuje, preto rozmyšlam nad kúpou iné…
peky1984
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
81
Soklove lišty - PVC alebo MDF?
Riešim lišty v celom byte. Dvere budú biele, tak chcem biele soklové lišty. Aj na dlažbu aj na pláv…
mgx
Pred 4 rokmi
8
Aku mate dlazbu na terase ? /nie zamkovu/
Potrebujem nejaku za prijatelnu cenu a lahku na udrzbu, aby na nej neboli vidiet vsetky flaky. Dak…
zesaw
Pred 4 rokmi
11
MCE kotol (MCE V7 PLUS PELLET )
Zdravím, chcem sa opýtať má niekto skúsenosť s týmto kotlom? Poprípade máte k nemu akumulačku a ce…
matus_pilarcik
Pred 4 rokmi
6
Potrebujem poradiť ohľadom stien v kúpeľni
Prerábame kúpeľnú v starom byte a steny sú zo železo betónu. Dali sme dole obklad a omietku a chcem…
radko_krulis
Pred 4 rokmi
9
Prehnany nedoplatok za elektriku
Novostavba RD s energetickym certifikatom A0, zatepleny, kurime kotlom na pelety, teplu vodu pocas …
dominik_boksansky
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Zalozny zdroj svetlo - prepojenie
zdravim, chcem sa opytat.. chcem v tech miestnosti zalozny zdroj kotry by mi zabezpecil prud pre is…
chrobak7
Pred 4 rokmi
5
Šachta
Dobrý deň prajem ,chcel by som sa spýtať načo presne slúži ta mala zlatá páčka napravo Ďakujem
vrajmantak
Pred 4 rokmi
8
Zmena kúrenia v projekte
Ahojte, mám možnosť kúpiť hrubú stavbu RD z r. 2018 kde v projekte je kúrenie radiátormi s kotlom n…
jojo756
Pred 4 rokmi
5
Vyspadovanie terasy
Prosim poradte... majstri mi omylom spravili terasu o rozmere 3.5x4.5m do roviny, nevyspadovali ju.…
dusantt
Pred 4 rokmi
15
Elektricky stlp osadenie
Ahojte, chcem sa Vas opytat: ako ste na pozemku osadzali- elektricky betonovy stlp... robil niekto…
martin_koziak
Pred 4 rokmi
17
Terasové dosky
Ahojte, poraďte mi prosím, odkiaľ ste objednávali terasové dosky hladké, zo sibírskeho smrekovca, z…
slavka36
Pred 4 rokmi
1
1
2
…
825
826
827
828
829
…