Návrh RD

Ahojte, mám navrhnutý dom v programe HomeByMe, chcel by som vás poprosiť o vaše názory a pripomienky, čo je OK, čo by ste zmenili, atď. Terén je mierne svahovitý, t.j. vchod do pivnice bude priamy pod terasou. Pozemok má rozlohu cca 400m2. Ďakujem pekne 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, porozmyslala by som nas vchodom zboku, tam kde je wc, cize posunut kupelnu, tym vznikne sukromie pre izbu a v mojej spalnui by som nechcela mat okno nasmerovane do ulice. Po vizualnej stranke, obklad vpredu inak umiestnit.
Odpovedať
@lenkito10 Dakujem za pripomienky 😉
Odpovedať
Okno v spalni situovat na vychod. Zobudi vas slniecko. Ak tam mate susedov, moze byt umiestnene vyssie, take uzke, podlhovaste.
Odpovedať
Mozno take okno aj v obyvacke na zapadnej strane, budete ju mat presvetlenu aj popoludni.
Odpovedať
@exponent Dakujem 🙂
Odpovedať
Na môj vkus tam máš zbytočne veľké kúpelne ale to je vec priorít. Urobil by som 2 detské izby, je na škodu bývať v dome a nemať samostatné detské izby. Inak je to fajn,pekny dom.
Odpovedať
@podko z tej 1 veľkej detskej na poschodí som mal pôvodne 2 menšie, no keďže mám 2 malé deti, tak som uvažoval, že by mohli byť načas spolu a táto izba by mohla slúžiť najmä na hranie.
Odpovedať
@emresanter kým sú malé by mohli byť v jednej izbe a v druhej mať herňu. Keď budú starší určite ocenia súkromie.
Odpovedať
@podko Ano, tak to som to aj myslel, spálňa na poschodí by mohla byť neskôr druhá izba. Lebo na prízemí je zvlášť spálňa. Keď budeme starší, budeme dole 🙂
Odpovedať
@emresanter videla som uz,ze mali velku izbu a predpripravu na priecku v pripade potreby rozdelit na 2 mensie izbicky 🙂 Mali tam uz aj dvoje dvere,staci len vymurovat priecky 😊 Ja by som nechala taku velku tu izbu ked su deti male.
Odpovedať
@zuzana838 Odstránil som balkón, myslím, že je zbytočný a nechal 2 okná. Izba má 23m2.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?