Štýlové hliníkové vchodové dvere - tipy a skúsenosti

Profilova fotka
Zdravím, uvažujeme dať na novostavbu štýlové vchodové dvere, niečo v anglickom štýle s farbou ako napr. tmavozelená, tmavomodrá, červená... Najskôr kvalitné hliníkové (drevené a plastové po skúsenostiach nie) s imitáciou drevených dosiek - pokiaľ takéto niečo existuje. Máte niekto podobné alebo viete o dobrých firmách? Odporučili nám nejakú firmu z B.Bystrice, alebo buď zanikla, alebo zmenila názov. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, môžete použiť hliníkový rám olaminovaný červenou alebo zelenou lamináciou a doň vložiť výplň rovnakej laminácie. Naša spoločnosť je výrobcom iba samotných výplní a môžete si pozrieť vzor, ktorý by Vám vyhovoval napríklad https://www.gavaplast.sk/produkty?fil... alebo niečo modernejšie https://www.gavaplast.sk/produkty?fil... Každý jeden vzor vieme spraviť do požadovaných laminácií. Takúto kombináciu Vám vie zabezpečiť každí Slovenský výrobca alebo predajca hliníkových dverí. Napríklad spoločnosť Slovaktual má pobočku prevažne v každom okresnom meste.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer chcem sa opýtať aká je spokojnosť dverí a približne cena dveri.dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sargis Ahoj,mozem a ta spytat preco nie drevene?Plastové chápem že nie.Ale prečo nie.drevené?Mám vchodové dvere práve v anglickom stýle.v čiernej farbe z masívu.Stáli 4000 euro sú nádherné a fungujú super.Tak by ma zaujmalo či som neurobil chybu
Odpovedať
Profilova fotka
@mikazibanejad Pretože pol dňa na ne bude pražiť slnko a bojím sa tiež, čo po pár rokoch urobia po lejakoch a snehu.
Odpovedať
rozumny človek montuje vchodove dvere tak aby na ne nešiel lejak a sneh, a to plati pri všetkych typoch dverí. potom bude o to menej problemov.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinmatko Bohuzial, keby som chcel zabranit kombinacii silny vietor+dazd/sneh, musel by som okolo nich vystavit terasu.
Odpovedať
@sargis nad každymi dverami stači prestrešenie 1meter/samozrejme čim viac tym lepšie/, to stači, občasne extremne dažde nie su doležite/tie sa zvladaju/, ide o trvale pršanie-bežne dažde aby nebolo na ne
Odpovedať
@sargis Zdravim, pozrite si moj album. je to hlinik slovaktual
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mikazibanejad dobrý večer, kto Vám vyrobil tie vchodové drevené dvere?
Odpovedať
@martinockat My mame presne taketo dvere, akurat v inej farbe👌🏻
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ja mám niečo takéto...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam taketo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@zorkopop Peckove su. Od koho ich mate ?cca cena?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?