O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!
Milí Strecháči, mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vzni…
danaracko
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
17
18
532
Úprava výšky betonového základu
Ahojte, potreboval by som poradit s nasledovným: - základnú dosku pod pergolu/terasu som postavil…
lenkito10
Pred 3 rokmi
4
Zmena septiku na zumpu
Ahojte, je mozne zaslepit septik a tym padom ho zmenit na zumpu? Nema s tym niekto skusenost? Potre…
jan45
Pred 3 rokmi
10
Choroba vinica - prosim o pomoc - cim mu pomoct?
Dobry den, vinic mi napadla nejaka choroba, prikladam fotky, cim mu pomoct? Vyzera ze postupne vys…
chrobak7
Pred 3 rokmi
7
Oddelenie travnika od chodnika nopovkou
Ahojte, mame klasicky problem vysuseny travnik okolo chodnika - betonovych obrubnikov - je to juzn…
giovannajh
Pred 3 rokmi
16
Tepelné čerpadlo
Ahojte chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť s dotáciou na TČ BRILON LORIA 10 DUO, energetická tri…
fural
Pred 3 rokmi
8
Dodatočné získanie stavebného povolenia
Da sa ziskat dodatocne stavebne povolenie na prestavbu panelakoveho bytu, ktora prebehla cca pred r…
lagatta
Pred 3 rokmi
2
Digestor Elica TUBE PRO ISLAND WH/A/43
Ahojte, má niekto tento typ digestoru? Nejaké skúsenosti? Chcela by som tento alebo niečo podobné s…
ers89
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Trativod
Ahojte, riesime trativod na odkvapy....a asi pre niekoho smiesna otazka, ale ako spojit oranzove ru…
evatothova
Pred 3 rokmi
13
Aká rastlina podobná tuji rýchlo rastie?
potrebujeme vysadit nieco popri susedovom plote aby nam nebolo vidno do dôvora ale nech to rastie r…
lagatta
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
171
Laminát na staré lino alebo rovno na betón?
Ahojte, nechať lino alebo dať preč? Z lina chýbajú miestami výrezy. Betón pod nim je zasa hrbolaty.…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
9
Ako zasypať starú studňu?
Dobry den, chcela by som poradit. Pred rokom nam zaplavilo 25m studnu mulinou, ta sa dostala do vs…
nesmiemzabudnut
Pred 3 rokmi
5
Pozemok v Mojsi - kúpiť či nekúpiť?
Chcela som sa spýtať, či niekto v posledných rokoch kúpil v Mojsi a ako sa tam býva ak už bývate pr…
kristina2604
Pred 3 rokmi
18
Strecha s malym spadom
Prosim Vas ako treba dokoncit strechu s malym spadom,aby všetok voda isla do odkvapu a neteiekla na…
ady66
Pred 3 rokmi
10
Oddelenie detských izieb
Ahojte, znovu som tu ja 😁 mam takú dilemu. Ideme si teda prerábať byt a zamýšľame sa co stými dvoma…
alabastrova
Pred 3 rokmi
14
Ako zobytnit stare podkrovie
Ahojte majstri zaujimal by ma vas nazor ako by ste postupovali pri zobytneni podkrovia. Ide o stary…
tomas_makovicky
Pred 3 rokmi
15
Vonkajšie parapety - aký vybrať nos parapety?
Ahojte, aky vybrat nos parapety, 25 alebo je lepsie 40 mm. Rozmyslal som nad tymi 25mm, len ci to m…
zato00
Pred 3 rokmi
4
Odporučte mi najlepšie firmy pre murovaný dom na kluč, okolie Poprad
Dobrý den, rozhodli sme sa spoločne s priateľkov postavať si murovaný domček. Potrebovali by sme p…
zato00
Pred 3 rokmi
2
Záhradná hojdačka, s ktorou máte dobré skúsenosti?
Prosim vas viete mi niekto odporucit kvalitnu zahradnu hojdacku s ktorou mate dobre skusenosti...je…
vojtti
Pred 3 rokmi
17
Spolocnosť GoDom s.r.o. / hodinovy remeselnik
Dobry den, prosim Vas mate niekto skusenosti s hodinovymi remeselnikmi ktori posobia v BA? Prerab…
roman_x
Pred 3 rokmi
8
Treehouse (mobilný dom) na vlastnom pozemku
Dobrý deň. Chcel by som sa informovať ohľadom mobilného domu na lesnom pozemku ktorý vlastním. Keďž…
jan45
Pred 3 rokmi
4
Prepis na stavebny pozemok
Zdravim ludia Mam pozemok - Orna poda Chcem brat hypoteku a pouzit ako rucenie prave ten pozemok,al…
janula_be
Pred 3 rokmi
3
Bezpečnostné dvere diskusia
Dobrý deň, Vedel by mi niekto odporučiť kvalitné bezpečnostné dvere. ( Bezpečnostná trieda 2) Za…
lukas_p
Pred 3 rokmi
12
Ktore ČOV je najlepsie?
Zdravim vsetkych, Vie mi prosim niekto poradit, ktore Čov je najlepsie a nejake znacky/firmy, ktore…
jan45
Pred 3 rokmi
5
Borovica chradne - čo robiť?
Ahojte, viete mi prosím poradiť, prečo moja borovica zltne, má redšie a kratšie ihličie? Viem to ne…
evinina
Pred 3 rokmi
10
Krivy obvodovy mur
Murary mi zacali tahat obvodove muri a pri stvrtom rade som ich zahnal lebo je to krive. Vertikalne…
maros173
Pred 3 rokmi
1
2
40
Preklad nad plyn. pripojku
Zdravim, vedel by mi niekto poradiť ako vyriešiť preklad nad plynovú pripojku? Nejake foto? Dakujem
santcat
Pred 3 rokmi
5
Čerpadlo si myslí že ide na sucho
Zdravým dnes som kúpil čerpadlo aquacup ekorra 1100 .dal som ho do studní a pekne tlačí vodu no keď…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
13
Podlaha v podkroví
Zdravim majstri, ako ste riešili nerovnú podlahu v podkroví ? Zobytňujeme podkrovie, kde je základo…
profistavbari
Pred 3 rokmi
6
Firma Data domy
Dobrý deň, Je tu niekto komu stavia dom firma Data domy? Aké máte skúsenosti? Môžete mi napísať aj …
katrinam
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
626
627
628
629
630
…