O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Deceuninck Elegant a Aluproof MB86 Fi
Prosím máte niekto skúsenosti s týmito profilmi?
lubomird
Pred 3 rokmi
19
Čierne bodky na omietke
ahojte, prosim Vas spravili mi sadrove omietky cca mesiac predtym betonovy poter a na potery iba v …
anna4_4
Pred 3 rokmi
16
Jama v rohu pozemku
Ahojte, vedeli by ste mi napísať prosím nejaké rady čo spraviť s takouto ,,jamou,, v rohu pozemku?…
juri_no
Pred 3 rokmi
9
Čo si myslíte o zelených oknách?
Rozhodujem sa pre farbu okien, zaujala ma zelená farba, známy ma odhovárajú, že mám dať hnedé, že t…
juri_no
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
86
Zničený kónus z peletiek po 2r.
Máme komín stadreko a po necelých dvoch rokoch používania peletkoveho kotla (pelety- EN plus A1) sa…
kominarbb
Pred 3 rokmi
4
Aky tehlovy obklad do vnutra, co by bol do 25-30eur/m2?
Ahojte. Rada by som par stien vo vnutri domu oblozila tehlovym obkladom, ale takym, co aj vyzera t…
maria_marcekova
Pred 3 rokmi
10
Prečo mám žltý trávnik?
Ahojte. Cely travnik mi ozltol. Mozem dufat ze bude raz zeleny ? :smiley: Na jesen sa hnojil /okto…
markus67
Pred 3 rokmi
12
Ako osadit umyvadlo na dosku
Ahojte, riesim akurat osadit umyvadlo na dosku a v navode nic nebolo. Ani ziadne prislusenstvo - du…
majjky
Pred 3 rokmi
7
sponzor fóra
Chladnička nonstop hučí - čo s tým?
Prosím vás krásne o pomoc! Kúpili sme chladničku Samsung RB38T675DSA/EF Séria RB7300T RB38T675DS…
majjky
Pred 3 rokmi
1
2
42
Kupa bez DPH
Zdravim , chcel by som sa opytat ohladom kupi nehnutelnosti bez DPH. Je tu na predaj apartman v r…
markus67
Pred 3 rokmi
17
Cena tlakovej skusky vodovodu
prosim vas kolko cca stoji tlakova skuska vodovodu v dome
anetta221
Pred 3 rokmi
3
Stresne okno
Zdravim Vas nazor na stresne okno?? Ano alebo nie? Stresne okno do spalne aby troska slnka zasviet…
sneko
Pred 3 rokmi
10
Revízia komína
Dobrý deň, prosím viete mi odporučiť kominára - na revíziu komína - ku kolaudácií? Trnava - okolie.…
silvuska222
Pred 3 rokmi
1
Kamen v okoli Bratislavy
Ahojte, robim si priskum kde, u koho a za kolko kupit kamen na kamenny val, suchy murik. -Aky kam…
kosto13
Pred 3 rokmi
2
Špinavé potery
Ahojte strechači. Nikde som sa nedočítal o probléme s ktorým teraz bojujem, preto zakladám novú té…
gashtaan
Pred 3 rokmi
4
Cena na TC,REKU,POdlahovku
Zdravim, poprosim vas o nazor na CP, niektore polozky mi sedia ale niektore neviem ani co znamenaju…
stefan222
Pred 3 rokmi
3
FM a vypínanie poistky ponorného čerpadla
Dobry den, viete mi prosim poradit ako spravne nastavit FM Archimede IMMP1,1 s diodami, ked mam pon…
gashtaan
Pred 3 rokmi
5
PVB-čo to je?
Ahojte, v prílohe posielam výňatok zo stavebného povolenia. Vie mi niekto povedať čo to znamená PVB…
jenny318
Pred 3 rokmi
2
PE 20 trubka na rozvod vody po zahrade na 30m (+ vnutorne rozvody) - tlak vody?
Caute, z domu mam predpripravenu vodu na vystup do zahrady z PE 20 trubiek, uz v samotnom dome je t…
megdesign
Pred 3 rokmi
4
Ukoncenie kraju bazenu a dlazby bez zakrytovej dosky
Zdravim vospolok, mame celkom zapeklity problem s ktorym si uz vlastne ani neviem rady. Mame murova…
wishmaster
Pred 3 rokmi
16
Plot- ktorý je cenovo výhodnejší
Dobrý deň ktorý je cenovo lacnejší plot z týchto a s ktorým ste spokojny . Ďakujem
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Praskliny na betónovej platni na poschodí
Pozdravujem, prerábame dom na treťom podlaží som v najväčšej izbe našiel praskliny v betónovej pl…
zombie
Pred 3 rokmi
9
Krabičky s elektrinou v stupačke
Zdravím, skúmam veci v novom byte, čo je ako pozapájané a zaujalo ma, že v stupačke sú krabičky s e…
richardes123
Pred 3 rokmi
5
Epoxidový jedálenský stôl
Čaute. Máte niekto skúsenosti alebo máte doma epoxidový jedálenský stôl. Ak hej bol by som rad za f…
bebebrumik
Pred 3 rokmi
18
Malovanie starsieho domu - postup
Dobry den prajem, prosim nejaky odkaz alebo priamo navod ako postupovat pri vymalovani starsieho do…
kaktusik007
Pred 3 rokmi
2
Kotol so vstavanim alebo externym zasobnikom teplej vody
Prosim o nazor pri vybere kotla. Ano,presla.som xy diskusii k tejto teme na streche,no chcem poradi…
poliacik321
Pred 3 rokmi
3
Skúsenosti s realitnou kanceláriou : EXCLUSIVE RPK s.r.o.
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosti s realitnou kanceláriou Exclusive RPK sídliacou v Šamorín…
simona_csenkeyova
Pred 3 rokmi
1
Podhľad strechy otázka
Zdravím vás, viem ze tu je milión tém ohľadom podbitia podhladu strechy, ale mam inú otázku.. Podbi…
miso017
Pred 3 rokmi
1
Kto splatí hypotéku za maloleté siroty?
Dobrý večer, s nebohou sestrou sme vlastnili rodinný dom, každá polovicu. Moja sestra žiaľ zomrela,…
veraplb
Pred 3 rokmi
20
Tramy
Mama otázku na niekoho kto rozumie krovom. Máme navrhnutu obývačku kde chceme mať otvorený strop a …
erik8989
Pred 3 rokmi
5
1
2
…
624
625
626
627
628
…