O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Interierovy dizajn pre babatko alebo az pre skolkara?
Dobry den, rozmyslame, ci mame najat interierovych dizajnerov uz na zariadenie izby pre babatko ale…
sebasto
Pred 3 rokmi
13
Ako upraviť okolie okolo nadzemného bazéna?
Ahojte, mame nadzemný bazén 2x4 metre, taky obyčajný plastový. Minuly rok sme ho len tak položili n…
silvikam
Pred 3 rokmi
6
Kúpa Ornej Pody E
Pekny den! Zaujimam sa o nejakej ornej pode ale som vtom novy a zmateny. Vedel by mi niekto prosim…
beno78
Pred 3 rokmi
2
Sprchové dvere na mieru - odporučte firmu
Zdravím, Chcem vás poprosiť o odporučenie firmy na výrobu sprchových dverí do niky na mieru. Velk…
exponent
Pred 3 rokmi
5
Ovládanie podlahovky
Chcem sa spýtať že či sa oplatí ovládať podlahové kúrenie cez mobil alebo je to len ďalší nezmysel?…
gaspi25
Pred 3 rokmi
8
Čo je toto za vypínač-istič ?
Ahojte, azda trochu divná otázka, ale.. Opravte ma ak sa mýlim, to fialové je trojpólový výkonný pá…
yuri66
Pred 3 rokmi
2
Odporucte kvalitnu podlahu
Vedeli by ste mi odporucit plavajucu podlahu vhodnu do studentskej izby s chodiacou stolickou? Niec…
nussy20
Pred 3 rokmi
7
Predvrtanie dier do drevenej dosky
Zdravim, kupil som si pracovny stolik s doskou na ktorej je podla navodiku potrebne predvrtat diery…
micjak
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Aky typ rohovniku pouzit na vonkajsiu fasadu domu?
Ahojte, ktory typ rohovniku je podla vas lepsi. Ten klasicky s nedelenou mriezkou alebo s nosom a d…
xanderhell
Pred 3 rokmi
3
Dilema3
Problemy so susedmi neutichaju, naopak naberaju grady. Je hodina aka je, otazka co je lepsie? Pusti…
petersd
Pred 3 rokmi
20
Drevená terasa - hľadáme majstra Trnava okolie
Dobrý deň, neviete niekto prosim poradiť majstra pripadne firmu alebo niekoho kto robi drevené tera…
alena_hrebikova
Pred 3 rokmi
1
Zaklad po plechovu garaz, ako osetrit povrch, v buducnosti murovana garaz
Pozdravujem, na pozemku sme postavili zakladovu platnu (klasika zakladove pasy, dtcka, roxory, kari…
michaelarecht
Pred 3 rokmi
2
Ako vyriešiť štít strechy pri väzníku?
Chcem sa spýtať, ako je najlepšie vyriešiť stít pri jednopodlažnom RD, Sedlova strecha 32 st. Presa…
tomik25
Pred 3 rokmi
19
Nezašpárovaná dlažba
Dobry den, Majstri lepia v exterieri dlazbu (obklad) na betonovu terasu. Zatial je nezasparovana a…
janina744
Pred 3 rokmi
15
HPL balkonova vypln
Dobry den, chcel by som sa spytat na balkonovu HPL vypln, idealne drevodekor obojstranny. Snazim s…
radkankan
Pred 3 rokmi
8
Predaj domu na mojom pozemku
Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto poradiť, kto riešil podobnú situáciu. Zdedila som dom s pozemk…
roman_x
Pred 3 rokmi
20
Mensie firmy na odvetranu drevenu fasadu BB kraj
Prosim, nema niekto tipy, recenzie najlepsie na mensie firmy ktore pracuju aj s odvetr.fasadami v B…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Samonivelizačný poter
Ahojte, potrebujeme poradiť, tam kde ideme dávať drevenú podlahu, chceli by sme poter vyrovnať samo…
roman_x
Pred 3 rokmi
16
Vchodové dvere - otváranie von či dnu
Zdravím, neviete mi poradiť, či existuje nejaký predpis, ktoré uvádza, na ktorú stranu sa majú vcho…
misutka12
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Aké sú vane Kaldewei?
Ahojte, ideme prerabat kupelnu. Zaujimalo by ma, ci niektora z vas ma doma smaltovu vanu od firm…
whitema
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Odhlučnenie stupačky
Máme v kuchyni stupačku a chceme ju prerobiť tak, aby čo najmenej viedla zvuk a pachy od susedov (…
hrivis
Pred 3 rokmi
18
Nadstavba z dreva firma
Dobrý deň.. nemáte prosím niekto dobré skúsenosti s nejakou formou v okolí TT PN ? Chceme nadstavov…
mucikata2503
Pred 3 rokmi
1
Dvojkrídlové vchodové dvere do starého domu z valkov
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť firmu, ktorá vyrába a montuje takéto atypické dvere v Ke a okol…
janka_nika
Pred 3 rokmi
1
Máte skúsenosť s kuchyňou od Tonix, Poľsko?
Rozmýšľam o kúpe kuch. linky, potrebujem na mieru. Porovnávam Decodom, Trenab, BRW dostupné v SR, s…
maiyky
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Krb poskriabany
Dobry den. Prosim Vas vedeli by ste mi pomoct ci existuje nejaky kryci prostriedok na toto poskri…
epto
Pred 3 rokmi
4
Plynovy kotol - moznosti ohrevu TUV
Dobry den, Rozhodol som sa vymenit stary atmosfericky kotol destila dpl25 za kondenzacny. Doteraz …
poliacik321
Pred 3 rokmi
2
Samonosne schodisko
Ahojte, rad by som si dal poradit.Ideme robit samonosne schodisko do podkrovia a najlepsiu ponuku m…
76hindzi
Pred 3 rokmi
26
Bublenie ČOV cez sifon v kupeľni.
Dobrý deň, máme ČOV Aquatec AT6, stretol sa už niekto stým že v kúpeľni sa dá počuť bublanie Č…
jozik123
Pred 3 rokmi
18
Prerabka kupelne
Prosím vás o radu. Prerábam byt v paneláku. Prerábať sa bude aj kúpeľňa. Nové obklady, sanita. V pô…
dedo758
Pred 3 rokmi
2
O kolko € pocitate zvysenie nakladov na energie? elektrika,plyn, pelety,brikety a pod.
Ahojte, ja len tak informacne uz ste pocitali o kolko sa vam zvysia mesacne naklady na energie, kur…
radoslav78
Pred 3 rokmi
7
1
2
…
622
623
624
625
626
…