O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Fermacell bez lepidla?
Ahojte. Firma, ktora nam realizovala podlahovku polozila na polystyren fermacell dosky bez toho, ab…
igor256
Pred 3 rokmi
3
Party stan
Ahojte prosím kupoval niekto z Vás party stan? Ak áno odkiaľ poprosím recenziu.. Ďakujem
macko444
Pred 3 rokmi
13
Vykurovacia rohoz
Dobry den, kupili sme byt, ktory ma v chodbe a kupelni pod dlazbou vykurovaciu rohoz Devi. Do chodb…
bertie
Pred 3 rokmi
4
Kvalita a porovnanie LDTD Egger a Kastamon
Dobrý deň. Chcem si dať urobiť nábytok do detskej izby. Firma kde si to chcem dať urobiť má LDTD Ka…
dafu
Pred 3 rokmi
4
Betón verzus štrk pod zámkovú dlažbu
Zdravim Vas, poradte, chcem pred domom urobit zo zamkovej dlažby parkovisko pre tri osobne auta a n…
wyrky
Pred 3 rokmi
24
Ťahavá ruža - strihanie
Dobrý deň, ako strihať ružu, aby bola len na pergole a mala pritom kvety? Na dva púčiky? Lebo sa ťa…
zita19
Pred 3 rokmi
6
Záložný zdroj ku kotlu píska pri zaťažení
..Ma nieekto skusenost,preco mi zatazeni /konkretne pri sputeni podania uhlia z podvaca/ novy zdro…
chlapeczdzedziny
Pred 3 rokmi
1
2
49
Vypocet latovania
Kto mi vypočíta koľko bude treba latiek na strechu podľa plánu?? Samozrejme za odmenu 😃
muska414
Pred 3 rokmi
26
sponzor fóra
Medzera medzi DT
Prosim vas, cim vyplnit uvedenu medzeru. Jedna sa o nadpojenie mura. Vodorovna vystuz prepojena pom…
robinofsherwood
Pred 3 rokmi
6
Prosím o radu. Aký gril kúpiť.
Dobrý deň. Prosím vás o radu. Chcem si kúpiť plynovy gril. Nechcem riešiť prečo plynovy ale aký mod…
oldiceq
Pred 3 rokmi
9
Firma na zateplenie a vonkajšiu fasadu
Dobrý deň, prosím ak máte kontakt na serióznu firmu, ktorú by som mohla skúsiť kontaktovať kvôli za…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Drevený strop
Zdravím vás. Chcel by som sa opýtať. Kupili sme dvojpodlažný rodinný dom, ktorý má drevený strop. Z…
matejb96
Pred 3 rokmi
3
Utesnenie prechodu cez strechu
Ahojte, mam nechany v dome rezervny prechod na strechu. Z technickej miestnosti cca 1 meter dlha r…
profistavbari
Pred 3 rokmi
12
Kanalizácia cez pozemok na ktorom je záložné právo banky
Dobrý deň, rád by som sa informoval ako postupovať (a či je vôbec aj nejaké východisko) keď by som…
erik8989
Pred 3 rokmi
6
Krycie plechy exteriérové žalúzie
Ahojte. Ako máte tvarovo riešené zaomietacie plechové boxy pre žaluzie? Budeme si dozateplovať prek…
martinko85
Pred 3 rokmi
3
Vytycenie pozemku
Podielnicka susedneho pozemku si tento pozemok po zamerani vyznacila asi 1 meter vysokymi hranolmi …
kufa
Pred 3 rokmi
1
Vysokotlakový čistič
zdravím všetkých diskutujúcich a poprosím o radu. Hľadala som príspevky s témou vysokotlakových čis…
miselito
Pred 3 rokmi
21
Poraďte čo vysadiť do veľkého kochlíka ku stene
Prosím poraďte mi, dochádza mi už fantázia. Čo by ste vysadili do skoro 5m dlhého, 80cm širokého “z…
akvi
Pred 3 rokmi
8
Inspekcia nehnutelnosti
Zdravim, mate prosim niekto skusenost s inspekciou nehnutelnosti? Zavolali ste si inspektora? Mysli…
mya_33
Pred 3 rokmi
14
Murivova spojka - nerez ?
idem robiť priečky z tehly Porotherm profi 115. K obvodovému múru to chcem kotviť murivovou spojko…
jan45
Pred 3 rokmi
20
Plastové okná- výrobcovia
S akým výrobcom plastových okien máte najlepšie skúsenosti resp. koho by ste odporučili? Rozhodujem…
rivaloo
Pred 3 rokmi
3
Tehličkový obklad na fasádu
zdravím vás, chcela by som poznať názor majitelov a stavbárov montovaných domov aký druh obkladu p…
psotka
Pred 3 rokmi
3
Pomoc s pôdorysom
Ahojte , viete mi sem niekto pripnut pekny pôdorys kde 4 spalne + garáž . Pripadne staval niekto …
kayman
Pred 3 rokmi
13
Kvetinka alebo burina ???
Ahojte, prosím pomoc !!! Na záhone sa mi objavilo toto čudo. Rastie to na dosť veľkej ploche, vyzer…
jabadaba
Pred 3 rokmi
12
Záhradný nábytok na splátky
Prosím Vás, poradili by ste nám obchod,kde sa dá kvalitné záhradné sedenie kúpiť na splátky? Prípad…
bibiana177
Pred 3 rokmi
6
Plesnivý matrac - futon - dá sa ešte zachrániť?
Ahojte, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť so záchranou matraca - futonu ktorý chytil pleseň.…
mario74
Pred 3 rokmi
31
Strom na kmienku do 2-3 metrov
Ahojte, prosím poradíte mi strom na slnko ( slnko-polotien) , max výška 2-3 metre , niečo pekne , č…
nemcek
Pred 3 rokmi
14
Sú tieto praskliny v múre vážne?
Dobry den, mame zaujem kupit rodinny dom, v ktoreho vonkajsich muroch su take praskliny. Su tieto p…
sidewinder
Pred 3 rokmi
5
Nosnosť predpätého stropného systému
Dobrý deň, vedel by mi, prosím, nieto poradiť akú aspoň približnú nosnosť má predpätý stropný syst…
michaela_hrdlickova
Pred 3 rokmi
3
Poradte tichu rekuperacnu jednotku
Zdravim, kedze mame šrot/stihacku namiesto normalnej reku jednotky rozhodol som sa ju konecne vymen…
barbie888
Pred 3 rokmi
13
1
2
…
621
622
623
624
625
…