Party stan

Ahojte prosím kupoval niekto z Vás party stan? Ak áno odkiaľ poprosím recenziu.. Ďakujem
Odpovedať
to myslis taky velky, ze napriklad na nejake oslavy, akcie a podobne? to by sa malo dat aj pozicat si myslim.
Odpovedať
taky ten biely? treba ti ho na stalo, alebo ho potrebujes len na nejaku prilezitost, lebo ak len tak, tak sa daju aj zapozicat, to len aby ti potom nezavadzal
Odpovedať
@fedor16 áno presne taký som myslela len požičanie stojí cca 200e a chceli by sme ho častejšie využívať čiže sa nám viac oplatí kúpiť
Odpovedať
@victorka505 áno takýto som mala na mysli požičanie stojí okolo 200e a nám by ho trebalo častejšie čiže sa nám viac oplatí kúpiť ho
Odpovedať
@nuna21 uz si nasla niekde?
Odpovedať
@macko444 zatiaľ nie
Odpovedať
Profilova fotka
@nuna21 pripnem sa sem. Tiež by sme niečo také chceli na záhradu. Skoro celá rodina sme v lete narodení alebo meniny, takže akcií u nás požehnane a na terasu sa všetci nemestíme a už dlhšie špekulujem nad tým, že takýto stan kúpim.
Odpovedať
Kontaktujte sa cez toto tel. Číslo. Môžte povedať od koho máte kontakt urýchli to vybavenie😉 ceny majú od 180€ ale veľa možností,rozmerov...
Odpovedať
pripnem sa a hned by som sa aj chcela opytat, ci nemate niekto priamo tento party stan https://www.modrastrecha.sk/forum/pro...
Odpovedať
@profistavbari akoze prenajom ci aj predaj?
Odpovedať
@macko444 predaj
Odpovedať
@profistavbari mozes mi poslat kontakt do spravy? Vdaka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?