Kanalizácia cez pozemok na ktorom je záložné právo banky

Dobrý deň, rád by som sa informoval ako postupovať (a či je vôbec aj nejaké východisko) keď by som sa chcel pripojiť na kanalizačné potrubie cez pozemok rodičov na ktorom je záložné právo banky. Situácia je taká že čerpám hypotéku a je založená rodičovská nehnuteľnosť. Máme možnosť odkúpiť pozemok nad pozemkom mojich rodičov. Chceli by sme sa pripojiť na kanalizáciu na ceste pred domom mojich rodičov. Na tento pozemok je ale zriadené záložné právo. Dá sa to nejako logicky vyriešiť aby z toho v budúcnosti nebol problém? Ďakujem.
Odpovedať
@minco87 Z tvojho zadania sa neviem vysomáriť. Prilož kópiu z ktastrálnej mapy a zakresli, kde je pozemok rodičov, kde ten pozemok, ktorý ideš kupovať, kde je dom rodičov (to by tam malo byť zakreslené), kadiaľ ide kanalizácia, ktorý pozemok je založený a kde máš bod pripojenia na kanalizáciu určený správcom kanalizácie. A ešte by bolo dobré tiež zakresliť, kade chceš viesť svoju kanalizáciu.
Odpovedať
takáto je situácia
Odpovedať
@minco87 odkiaľ sa banka dozvie že tadiaľ kopať kanalizáciu? Na povolenie budeš potrebovať povolenie od vlastníka pozemku.
Odpovedať
@minco87 ta kanalizacna rura aj s chranickami su tam zakopane uz davno... staci ist za otcom a opytat sa...
Odpovedať
😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?