O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Twinlogy - vrátenie preplatku
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto mal zmluvu na dodávku energie od Twinlogy? V januári skončili a vzn…
monika553
Pred 3 rokmi
1
Skúsenosti s farbou - Colorlak - Ekoputz Silikón
Máte niekto skúsenosti s fasádnou farbou od českej firmy Colorlak, konkrétne Ekoputz Silikón. Z hľa…
kiski91
Pred 3 rokmi
5
Podmočenie pod skalkou
Dobry den,idem si po radu.na kraji pozemku som si spravila ozdobnu vlnovku,na nej je textilia a str…
jan45
Pred 3 rokmi
4
Aká je to podlaha? Dub?
Ahoj, vedel by mi niekto prosím povedať aká je to podlaha? Či je to dub alebo niečo iné? Potreboval…
myscho
Pred 3 rokmi
4
Ako opraviť gauč?
Čaute, ako by ste opravili tento rozpadajúci sa gauč? Napadajú ma kovové uholníky - Lko. Akurát t…
myscho
Pred 3 rokmi
5
Zatemňovacie závesy - zníženie teploty v lete
Ahojte, Uvažujem nad kúpou zatemňovacích závesov kvôli zníženiu teploty v spálni počas letných hor…
zuzana838
Pred 3 rokmi
8
Vybita autobaterka
Zdravim vas, podarilo sa mi uplne vybit akumulator v aute(zapnute svetla). Co mi vybilo akumulator …
petersd
Pred 3 rokmi
7
Senzor pre osvetlenie schodiska
Mam v dome klasicke dvojramenne schodisko (v tvare U). Jedno rameno, podesta a druhe rameno o 180 s…
chrobak7
Pred 3 rokmi
25
sponzor fóra
Predzahradka s kanalizačnou šachtou
Ludkovia prosim vas o radu. Mam pred domom kalizacnu sachtu a vodnu...pripravujeme uz predzahradku.…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Neschválená hypoteka
Ahojte, Chcela by som sa poradiť o mojej situácii. Pred pár týždňami som si dala schvaľovať hypoték…
mimka1989
Pred 3 rokmi
1
2
32
Sprchovy kut - tesnenia v rohoch
Ahojte, vo stvrtok nam namontovala firma 2 sprchove kuty, ktore su na mieru a neboli vobec lacne. N…
igorkoo
Pred 3 rokmi
5
Panelák - elektrické radiátory
Je tu niekto, kto v paneláku menil klasické radiátory za elektrické? Z priestorových dôvodov zvažuj…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
23
Zima v dome
Robim si také zistenie či aj iní máte takú zimu v dome ako my.Nedávno sme sa nasťahovali ešte tu …
liusa82
Pred 3 rokmi
10
SSE - aká tarifa na stavbu?
Ahojte, chcem sa spýtať tých, ktorí stavajú RD na strednom Slovensku a odoberajú na stavbe elektri…
22kubo1
Pred 3 rokmi
3
"Podbitie" štabónu/podhľadu
Rozmyslam nad podbitim stablonu/podhladu. Od steny to ma 60cm. Rost tam bude jednoznacne z lat co …
muska414
Pred 3 rokmi
1
2
49
Dispozičné riešenie RD atypickeho tvaru
Dobrý deň, plánujeme stavať RD na pozemku,ktorý je svojím tvarom atypický - z jednej strany je zoši…
zltalienka
Pred 3 rokmi
14
TUV s TC vs FVS
Dokončujem hrubu stavbu a som pred otazkou ako riesit TUV. V projekte je el.bojler s TC. Ale ,ked p…
kejsix
Pred 3 rokmi
11
Stavebne povolenie, ten co nam to vybavuje nezdviha telefon.
Dobrý den chcela by som sa opýtať ako mám postupovať. Problem je,ze pan ktory nam to vybavuje mi ne…
jabadaba
Pred 3 rokmi
20
Prasknutá priečka z Ytongu
Priecky sme robili koncom oktobra-zaciatkom novembra.Su z Yongu 100 a lepene original ytong lepidlo…
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
43
Projektant-Bratislava
Dobry den,prosim vas poradte mi overeneho projektanta v Bratislave.Dakukem
janullka13
Pred 3 rokmi
4
Dobry architekt/projektant Senec/Pezinok a okolie
ahojte, vie mi prosim niekto odporucit dobreho achitekta/projektanta, ktory podla nasej laickej …
janullka13
Pred 3 rokmi
27
Projektanti na Orave
hladam projektanta poradte prosim
chrobak7
Pred 3 rokmi
10
Poradíte šikovného projektanta na Hornej Orave?
Máme pozemok v miernom brehu a potrebujem vypracovať príp.vybrať vhodný projekt..ďakujem
chrobak7
Pred 3 rokmi
10
Vlhka zem okolo rury
Zdravim, vyskitol sa u mna taky zahadny problem. Minuly tyzdem so si robil vonkajsi odpad, cize mal…
dent
Pred 3 rokmi
5
6 izbový byngalov
Riešili ste niekto projekt 6 izbového bungalovu? Internet máme prepozeraný, no s takým počtom izieb…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Zatemňovacie závesy - na mieru alebo z predajne ?
Ahojte, Potreboval by som do spálne zatemňovacie závesy, asi skôr dimout ako blackout verziu. Post…
zita19
Pred 3 rokmi
12
Vytmelenie úzkej škáry
Zdravím Prosím o radu ako a čím vytmeliť škáry medzi fasádou a strieškou na balkóne. Mám tam dve s…
mixo5
Pred 3 rokmi
6
Terasove dvere bezbarierove, nieje unik tepla?
Ahojte, riesime okna a rozhodujeme sa ci dat bezbarierove terasove dvere. Ak sa tam da iba hlinikov…
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
37
Renovácia plastového nábytku
Ahojte chcem sa spýtať , dá sa ešte nejako renovovať plástovy stôl z terasy? Je celý vyblednutý ška…
epto
Pred 3 rokmi
9
Renovácia nábytku
Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa dá a vôbec či sa oplatí púšťať sa do renovácie týchto skríň a postel…
monikajan
Pred 3 rokmi
20
1
2
…
623
624
625
626
627
…