O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kto kupuje dom na Panorame v Košiciach?
ahojte :-) je tu niekto, kto kupuje dom na Panorame v Kosiciach?
martina_hricova
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
232
Zmesti sa mi tam krb aj telka?
Ahojte, komín sme nemohli dat do steny lebo tam mame veniec a teraz sa bojím ze sa nám tam už nezme…
luckapuc
Pred 3 rokmi
12
Červotoč
Dobrý deň. Mám rodinny dom, drevostavbu. Rezivo bolo impregnovane krovosanom ale asi v slabej miere…
luckapuc
Pred 3 rokmi
6
Prepis najmu
Ahojte, potrebujem sa poradiť lebo mám v tom miš maš. Kúpila som byt a tento mesiac sa chystám na …
laysi1
Pred 3 rokmi
6
Štahovanie na 3.poschodie bez výťahu
Ahojte,sťahujeme sa do paneláku na 3.poschodie bez výťahu,chcela by som sa s vami poradiť ako by po…
luckapuc
Pred 3 rokmi
21
Solárne kolektory návratnosť
Oplatia sa solárne kolektory na ohrev TUV? Vaše skúsenosti s prípadnou úsporou? Kúrenie a ohrev TUV…
duzu
Pred 3 rokmi
26
Vizualizácia aj podkrovného priestoru
Ahojte, prosím vás venuje sa niekto vizualizáciam, nepotrebujem profesionálne vyhotovenie skôr také…
liva92
Pred 3 rokmi
1
Sikovny stolar Nitra
Dobry den chcela by som poprosit viete odporucit sikovneho spolahliveho stolara na kuchynsku linku …
gabi29
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Zmena majiteľa osobného účtu
Nazdar, neviete niekto, ci sa da v banke zmenit majitel osobneho uctu? Na google som o tom nic nena…
adele22
Pred 3 rokmi
10
Vodná šachta na pozemku
Ahojte, Kúpili sme 2r dozadu pozemok, na ktorom sa fyzicky nachádza šachta na vodu. Privádza vodu …
simsalabim_svajtek
Pred 3 rokmi
5
Ohlasenie drobnej stavby-zumpa
Chcem sa spytat, robil vam niekto situacny vykres ako bude zumpa?Idem robit si to svpojpomocne, zia…
djx_marcus
Pred 3 rokmi
24
Lepidlo bez zapachu pod linoleum
Dobry den viete poradit lepidlo pod linoleum ktore nezapacha?nechcem aby bolo citit ako aceton.daku…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
Tepelné čerpadlo na ohrev bazénovej vody
Pozdravujem! Potrebovala by som radu ohľadom ohrevu bazénovej vody. Máme bazén s rozmermi 6 x 3- …
spikerhc
Pred 3 rokmi
1
2
38
Akú lanovú sieť
Ahojte, poradíte, kde mám kúpiť lanovú sieť ako je na obrázku? Ďakujem
jenny316
Pred 3 rokmi
14
Oliva - európska ?
Ahojte kamosi - máte niekto olivu v našej “slovenskej” záhrade ? Prežíva v zime ? Ako sa o ňu star…
robbs
Pred 3 rokmi
9
Ohrev
Mame bazen azuro vario nad zemou 5,5 m oval. Kupili sme k nemu teplene cerpadlo ako ohrev. Mate ni…
trendyy222
Pred 3 rokmi
1
Siata trava
Ahojte,siali sme travu ale akosi nam nevysla. Je strasne riedka. Co teraz s tym? Ma vyznam dosiat,k…
jabadaba
Pred 3 rokmi
22
Zelena husenica na egresoch
Hojte, takato zelena husenica (asi 70ks) mi za 1, max 2 dni takto ozrala listky na egresi. Neviete …
haragig
Pred 3 rokmi
7
Sprchový kút - pleseň
Poprosím o radu. Rekonštrukcia kúpeľne 2,5 x 2,0m prebehla pred 5 rokmi. Všetko bolo v pohode. Až t…
majjky
Pred 3 rokmi
23
Krb-stenkance na skle z vonkajšej strany
Ahojte, poprosím vás o radu , na skle z vonkajšej strany krbovej vložky zostali nejaké stekance, ti…
willinko23
Pred 3 rokmi
4
Utesnenie chráničky
zdravím vospolok, chcel by som sa spýtat ako riesite detail na fotke, čím vyplnit mezeru v chránič…
chrobak7
Pred 3 rokmi
11
Ukončenie/vyvedenie odvetrania kanalizácie
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť či musím vyviesť odvetranie z obecnej kanalizácie až nad strechu? …
karool82
Pred 3 rokmi
11
Sprchový zľab
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito zlabmi? zaujima ma kvalita a udrzba, odtekanie? za akekolve…
dragonfly33
Pred 3 rokmi
1
Aj stav verzus Balfer poradte prosim firmu pre stavbu domu
Dobry den,chcela by som sa poradit ohladom firmy Aj stav z presova. Dostala som typ na firmu Balfe…
saviola1
Pred 3 rokmi
5
Krytex fasádny kameň segment F09 aký penetrak aký náter dať ??
Ahojte stavbári chcem sa opýtať dávali sme fasádny kameň krytex segment F09 aký zvoliť nato náter ?…
marecek7291
Pred 3 rokmi
1
Projekt domu - rozmiestnenie prízemia
Ahojte, skúšame si navrhnúť dom, ale máme problém s prízemím. Na danom poschodí má byť kuchyňa, obý…
zltalienka
Pred 3 rokmi
16
Rack (+switch +NAS +kamery +záložný zdroj)
Ahojte, plánujem si v našom novom domčeku nainštalovať rack a doň priamo niekoľko zariadení, no nak…
palo18
Pred 3 rokmi
1
2
51
Co je to za tvor na trvalke
Ahoje, Neviete co je toto zele cudo? Objavil som to dnes na Achillei? Vdaka
habit
Pred 3 rokmi
13
Spodne napuštanie kombi WC
Zdravim chcel by som poradiť ohladom toho kam umiestniť rohový ventil pre napuštanie Wcka ktoré má …
peter_grelneth_woodi
Pred 3 rokmi
7
Digestor do komína
Dobrý deň, ideme prerábať kuchyňu. Kuchyňa bude do L. Varná doska bude v rohu, kde je komín, ktorý …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
620
621
622
623
624
…