Utesnenie chráničky

zdravím vospolok, chcel by som sa spýtat ako riesite detail na fotke, čím vyplnit mezeru v chráničke? sivá je tak jeden meter v tej červenej, koniec tej červenej je potom v šachte s cerpadlom u čov.. alebo to zbytočne riešim, stačí tam dosypat liapor a položit polyš? díky
Odpovedať
Pur penu?
Odpovedať
@simurdovie vzhladom k radiusu chranicky vymena kabla v buducnosti aj tak asi nebude mozna, tak to kludne vyplnte tou stavbarmi oblubenou purpenou.
Odpovedať
Asi to tak dopadne, aj keď zrovna pena je to posledné čo sommtam chcel dať.. :-(
Odpovedať
To je teraz nejaka sutaz o co najvacsi odpor k PUR pene ci co? Treba sa spytat, aky ucel ma ta pena splnat a pokial ho splna, tak druha otazka je, ze preco zbytocne spekulovat.
Odpovedať
Proti Pur nemám nič len či náhodou nie je vhodnejšie dať nejaký tmel alebo také niečo.. ktorú tam dať? Studnicnu alebo whiteteq od ceresitu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ozivim temu, chcel som zrovna zalozit skoro rovnaku. Zvonka to konci v hline. Napada vas nejaky pevny material, ktory by pripadna haved neprekusala? Ak by si dokazala vyzrat cestu cez PU penu, tak vyleze akurat do EPS, co by som nerad. Jedine ma zatial napada zrezat penu zarovno konca chranicky a zagebrit klebrom .. Inteligentnejsie napady budu vitane 😉
Odpovedať
@filip_pe ja som podobný prípad riešil tak, že som dnu strekol trošku pur peny, ale nie až po vrch chráničky, nechal zatvrdnut a potom zvyšok zalial betónom, resp. maltou. Urobil som taku zátku..
Odpovedať
zapenovat a vybavene
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@santos950 vypenenie priestoru v chráničke zamedzí vode, aby sa dostala z exteriéru do interiéru ?
Odpovedať
@purplesticks Ak chceš, aby to bolo aj vodotesné, tak tam natlač silikónové tesnenie. Ale aj PUR pena všeobecne zabráni prenikaniu vody.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?