Akú lanovú sieť

Profilova fotka
Ahojte, poradíte, kde mám kúpiť lanovú sieť ako je na obrázku? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
To na obrazku mi pride ako presivana paska. Ale som len na mobile mozno sa mylim. Inak na siete je dobry bazos. Su inzeraty ludi co robia rucne.
Odpovedať
mne toto ako lanová sieť nepripadá....ale tiež by ma zaujímalo, kde niečo také zohnať.
Odpovedať
Toto je zošívanie z popruhov, siete napríklad aj tu https://www.e-provaznictvi.cz/sk/c/za...
Odpovedať
Plaanute taku detsku izbu? Tato tak ako je vyobrazena veru vyzera famozne. Krasna, cista a moderna
Odpovedať
wau, akoze vyzera to fajn, pripnem sa pre inspiraciu nech viem, lebo to vyzera fajn.
Odpovedať
@jenny316 kedze obrazky su vizualizacia, tak autor mohol mysliet siet, ale aj siroke tkane pásky, prip. drevenu alebo kovovu konstrukciu (tie obrazky su tomu blizsie). Ak vies kto je autor vizualizacie, tak ho oslov. bude vediet blizsie info. Nasla na nete stolarstvo co robi lanove zabradlia, skuste sa napr u nich spytat. http://stolarstvomrenka.sk/zabradliad...
Odpovedať
@halepka ze? tiez som si hovorila, ze to je uplne uzasna izba, by som si vedela taku predstavit 🙂 kludne aj ako riesenie do mensieho bytu, ze dolu by mohla byt obyvacka a hore len priestor na spanie.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekne to vyzera. ja uz som niekde videla aj take vizualizacie zabradlia na schodisko a vyzeralo to teda fakt nadcasovo
Odpovedať
je to super inak vazne, len skoda ze nam sa asi neda nikde zapracovat, a to by mal spravit ked tak odbornik alebo si to vie clovek aj sam?
Odpovedať
Profilova fotka
@wyrky ďakujem za tip
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 ďakujem za tip, písala som im.
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola viem kto je autor, len autor nie je stavebník 🙂 Je to iba návrh ako by to mohlo vyzerať, ale kde to zohnať je na nás.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janeth myslím, že by sa mal tomu venovať niekto, kto tomu rozumie. Rozmýšľam tak, že ak nájdem z čoho to bude, potom sa tomu bude venovať, vyrábať niekto kto sa tomu rozumie a navedie nás ako to uchytiť atď. Izbu nám bude vyrábať stolár, rozprávali sme sa, že by sa tam dalo vyrobiť niečo z dreva. Uvidíme, aké riešenie nájdeme 🙂 Mne by sa najviac páčilo asi niečo z hrubého povrazu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?