O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
V akej farbe dať sieťky proti hmyzu na okná?
ahojte, máme okná vo farbe orech obojstranne. ideme objednávať sieťky proti hmyzu - dodávateľ ná…
eno32
Pred 3 rokmi
1
2
34
Zásuvky
Chcela by som sa spýtať, či je možné vysekať už do natiahnutej sieťky na stene zásuvky a vypínače. …
megdesign
Pred 3 rokmi
12
Ukončenie odsávania pár
Dobrý deň. Akým spôsobom je možné ukončiť odsávanie pár z digestora a kúpeľne? Na foto v pravo na …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Ukoncenie pultovej strechy - falcovana plechova krytina
Dobry den, viete mi poradit ako ukoncit hornu hranu pultovej strechy na ktorej je falcovany plech,…
abocinm
Pred 3 rokmi
16
Vonkajšie omietky a ipa
Dobrý deň chcem dávať vonkajšie omietky, ale na prvých dvoch radov tehál mám hydroizoláciu - ipu. M…
magnus0202
Pred 3 rokmi
12
Pripojka v susedovom dome
Chcem sa opytat. Tento problem sa netyka mna, ale moji rodicia maju dom hned vedla susedovho domu s…
chrobak7
Pred 3 rokmi
3
Ako riešiť flaky,hydroizolacia nepomohla
Dobrý deň. V pivnici sa nám po daždi vytvárajú takéto fľaky, z vonka je spravená hydroizolacia na v…
saturejkaaa
Pred 3 rokmi
3
Projekt - Vaše postrehy / názory
Ahojte strecháči, sme v štádiu riesenia projektu. Bude to naše prvé bývanie v dome vôbec, preto by…
zltalienka
Pred 3 rokmi
1
2
33
sponzor fóra
Skusenosti s firmou Vas-domov (Rimavska Sobota)
Dobry den, mate niekto prosim realne skusenoti s firmou Vas-Domov pri stavbe murovaneho domu? Daku…
peto077
Pred 3 rokmi
14
Ceder atlantsky glauca
Ahojte, prosím vás Idem si poradu. Cca pred 2 mesiacmi sme si zasadili do záhrady takýto ceder, ter…
lenieta25
Pred 3 rokmi
5
Stavba murovaného oplotenia na RD v Trnave, zo štiepaných tvárnic
Dobrý den, máme záujem o výstavbu murovaného oplotenia na RD v Trnave, zo štiepaných tvárnic City …
shadowmilan
Pred 3 rokmi
4
Kupa domu
Ahojte rozmyslame nad kúpou domceku vid foto. Je v miernom svahu. Zozadu vyzera trosku “utopene” al…
janulienicka3
Pred 3 rokmi
1
2
38
Rozdiel medzi styrodurom a EPS neofloor
Potrebujeme zatepliť podlahu a neviem aký je rozdiel medzi styrodurom C2800 a EPS neofloor. Ktoré j…
yuri66
Pred 3 rokmi
6
Zháňam Tesara Košice pre Altánok
Pozdravujem všetkých ,neviete my poradiť Tesara z Košice okolie ,potrebujem Altánok v obci Durkov ,…
skin1984
Pred 3 rokmi
2
Betonove parkovisko
Dobry den, Chcela by som sa informovat aky beton je vhodny na parkovisko k domu ? Staci 25 ci treb…
marex4
Pred 3 rokmi
7
Burina v novozaloženom trávniku po 2 týždňoch
Ahojte. Zasial som trávnik, a po dvoch týždňoch sa mi objavili takéto výhonky medzi steblami. Je to…
tremmo
Pred 3 rokmi
1
2
49
Voda pod parketami
Ahojte, po nocnej prietrzi mracien sme si vsimli na parketach vodu. je to v izbe na poschodi, pol m…
biene2359
Pred 3 rokmi
7
Co pod vinylovu podlahu k podlahovemu kureniu
Ideme menit podlahu v dome z dlazdic na vinyl. Ked ale dame dole dlazdice, tak aby sme sa dostali n…
richard71
Pred 3 rokmi
3
Elektricka rozvodňa
Dobrý deň, obraciam sa na vás s prosbou či je možné rozvodnu skrinu- elektromer umiestniť hneď vedl…
chilim
Pred 3 rokmi
3
Postrekovač na striekanie stromov
Ahojte. Chcem sa spýtať, aké máte postrekovače na striekanie stromov - výrobca, model, možnosť dokú…
technik007
Pred 3 rokmi
8
Cena za murovaný bazén 10x5
Dobrý deň. Zaujímali by ma odhadované ceny na murovaný bazén 10x5. Podľa fotky približne. Prvé 2…
kreola
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Vlhkosť na stene alebo čo to je?
Zdravím, poprosím vás o pomoc, keďže som v koncoch. Mám susedu, čo býva podo mnou, a pýtala sa ma, …
chrobak7
Pred 3 rokmi
19
Velkoformátová dlažba na obloženie krbu
Ahojte. Máte niekto krb obložený veľkoformátovou dlažbou? Prípadne Veľkou platňou mramoru. Mám p…
leopapech
Pred 3 rokmi
7
Pohnojené zeleniny, jahody - môžeme ich jesť?
Ahojte, pohnojila som celú záhradu vo forme zálievky ku koreňom. Áno, už viem že jahody, hrášok a c…
doddy8
Pred 3 rokmi
6
Ako sa napojit na kanalizaciu bez rozkopávky cesty?
Ahojte Má niekto skúsenosti, príp. Kontakt na firmu ktorá dokáže napojit odpad na verejnú kanaliz…
luk1
Pred 3 rokmi
1
2
48
Rekonštrukcia alebo novostavba?
Máme pozemok, na ktorom je starý dom. Je v zlom stave, preto by sme ho chceli zbúrať a postaviť nov…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Vetranie pivnice
Dobrý deň, vaše názory na vetranie kamennej pivnice lepšie cez deň alebo radšej cez noc ? Včera so…
liliana6
Pred 3 rokmi
6
Kanalizácia a voda prípojky
Ahojte idem si po radu. Kúpil som pozemok v lokalite pekný vŕšok Badín. Všetci vlastníci sme založ…
pablos073
Pred 3 rokmi
1
Vzdialenost od suseda
Ahojte. Prosim Vas, jeden nas bocny sused ma dom postaveny na hranici pozemku. Ma tam nejake okna, …
tino2
Pred 3 rokmi
6
Aký základ pod branu
Zdravim idem si po radu .každý vraví inak.. tak skúsim tu.. potrebujem spraviť základ pod bránu. Br…
poon_dong
Pred 3 rokmi
26
1
2
…
618
619
620
621
622
…