Postrekovač na striekanie stromov

Ahojte. Chcem sa spýtať, aké máte postrekovače na striekanie stromov - výrobca, model, možnosť dokúpiť príslušenstvo. Mám cca 30 stromov, niektoré sú pestované ako vysokokmen, preto by som potreboval nejaký postrekovač, ktorý má teleskopickú tyč. Momentálne mám pákový z tesca za 10€, ale už doslúžil, a tiež má už krátku tyčku. Pozerám teraz niečo poriadne. Neviem či ísť do motorového (akumulátorový), myslím že stačí aj ručný. A tiež čo je lepšie, či piestový, alebo membránový. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
mam 2ks STIHL SG 31, ale ci je dobry sa ukaze az po dlhsej dobe 3-4 roky. Ale je konstrukcne rieseny lepsie ako gardenacke haraburdy. Ale cena je 50e, tak neviem ci chces dat 5nasobok. Motorovy/akumulatorovy rosic je uplne ina trieda samozrejme.
Odpovedať
@mgx hej, chcem investovať viacej. Mám predstavu tak do 80-100€ max.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, oživujem trochu tému, keďže môj 10€ postrekovač z Tesca definitívne doslúžil. Máte niekto tento postrekovač? https://www.boel.sk/mechanicke/solo-425/ Alebo ma zaujal aj tento model z OBI: https://www.obi.sk/tlakove-postrekova... len bojím sa toho prevedenia piestu. Nemám s takýmto piestom dobrú skúsenosť. Aké máte postrekovače vy?
Odpovedať
@kajo873 Ja som kupoval postrekovač akumulátorový, máme stromky cca 14 väčšie menšie a veľmi spokojný... Pákový by som už určite neriešil, pretože som s týmto výslovne spokojný.. Batéria vydrží 3-4 hodiny prevádzky..Na Tvojom mieste by som riešil postrekovač ktorý je aj na ručný "pohon" alebo kombi s elektrickým pohonom na aku 12V.. dostaneš ho kúpiť od 60€-80€...Je k tomu dobré príslušenstvo a tyč sa vysunie cca do 1,20m a má veľa trysiek..
Odpovedať
@technik007 a vieš mi odporučiť konkrétny model?
Odpovedať
@kajo873 Tu máš link kde kupoval môj sused postrekovač.. Je to ten typ čo som Ti písal...https://naradiex.sk/16l-postrekovac-akumulatorovymanualny-2v1-verk-vls16ax/
Odpovedať
@kajo873 Je to ten istý typ čo mám ja ALE bez ručnej pumpy IBA na aku..a je v červenom prevedení.. Všetko to isté... 😎
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?