O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
MORA - indukčná varná doska
Má prosím niekto skúsenosti s indukčnou varnou doskou Mora? Prvýkrát kupujeme indukčnú dosku a uva…
lenkito10
Pred 3 rokmi
8
Schody obložené plávajúcou podlahou - životnosť
Máte niekto schody obložené plávajúcou podlahou? ako to vyzerá? ako ste spokojní? Máte to už dlho? …
milan209
Pred 3 rokmi
1
2
59
Hambalkovy krov
Dobry den. V prilohe je vidiet rez mojim krovom pri ktorom by som potreboval s niecim poradit. Jedn…
xkodiakx
Pred 3 rokmi
9
Zápach z čističky odpadových vôd
Ahojte bývame v dome 8-mesiacov, máme ČOV-ku, strašne je cítiť zápach z nej...vo vnútri sa tvári, ž…
foox
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Odporucenie firmy na montaz klimatizacie - Kosice
Zdravim, viete odporucit firmu na montaz klimatizacie do bytu v Kosiciach? Dakujem.
palo18
Pred 3 rokmi
2
Návrh na vklad do katastra(SC) nehnuteľností do 30 – takže môže byť aj kľudne...
Zdravim, dnes sme boli podat navrh na vklad do katastra senec. Zaplatili sme len zakladny poplat…
marekjahoda
Pred 3 rokmi
31
Projekt od prodom
Ahojte...mate niekto stavbu na kľúč z PRODOM? Ako veľmi nereálna je ta cena na kľúč? 😁 Nejaké skúse…
valilajk
Pred 3 rokmi
2
Aká podložka pod laminátovú podlahu
Zdravím, chcem sa spýtať na podložky pod laminátovú podlahu. Teraz nemyslím parozábranu, ale skôr d…
ardok
Pred 3 rokmi
1
sponzor fóra
Škaredý trávnik
Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť, prečo mi toto robí trávnik? Sú miesta, kde tráva rastie pekne a j…
legasi
Pred 3 rokmi
19
Bude cez klimatizaciu pocut zvuk z rusnej ulice?
Zdravim, chcem si dat do bytu klimatizaciu, ten typ kde klimatizacna jednotka je vo vnutri a von id…
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Rozdelenie parcely a zastavovacia studia
Dobry den, kupila som vacsiu parcelu a planujem ju rozdelit na 4-5 mensich stavebnych pozemkov ktor…
chrobak7
Pred 3 rokmi
4
Plot firma JONIEC
Zdravím.Chcel by som vás poprosiť o skúsenosti s firmou JONIEC.Klady alebo zápory prípadne foto.Mam…
tomo18783
Pred 3 rokmi
1
Rovná strecha a jej zloženie
Dobrý deň. Potrebujem radu. Mám rovnú strechu už tretí rok vždy okolo novembra decembra, proste v …
feds
Pred 3 rokmi
5
Pokládka kari sieti
Zdravím všetkých.. Vedel by mi niekto poradiť ako sa správne ukladajú kari siete? Vybral som skvaru…
andrej32z32
Pred 3 rokmi
20
Betónový plot 2022
Ahojte, začíname riešiť exteriér bungalovu a to konkrétne plot. Chceme dať trojstranne betónový plo…
susana68
Pred 3 rokmi
28
Skusenosti s JustHome
Ahojte, Mate niekto skusenosti so stavebnou firmou just home z Prešova ? Dakujem
susana68
Pred 3 rokmi
11
Weber HN2C, HN2D
Zdravím, Má niekto fasádu Weber HN2C alebo HN2D?
katrinka8
Pred 3 rokmi
4
Schodisko so sklom a male dieta
Ahojte. Najdem tu niekoho, kto ma sklenene zabradlie a male deti? Zhanam branicku, pripadne inu alt…
brnkinka
Pred 3 rokmi
29
Zvislá vystuz pod priečky
Ahojte. Chcem sa poradiť. Mám po obvode napichanu zvislu vystuz 12 MM každých 50 CM. Na to idu 2 ra…
aureliusss
Pred 3 rokmi
11
Hrebeň strechy - ukončenie fólie
Hojte, väzníkový krov, neobývané, teda medzi krokvami nezateplené podkrovie - ako ukončit fóliu v š…
megdesign
Pred 3 rokmi
2
Vymena plynoveho kotla
Ahojte. Mam na dome stary plynovy kotol Protherm 30 PLO. Chcem ho vymenit za novy, najslepsie konde…
elosys
Pred 3 rokmi
28
Trampolína na úrovni zeme - skúsenosti
Ahojte... Ma niekto skusenost s trampolinou na urovni zeme? Ste spokojni, podla mna je to zaujimave…
lucciinkka
Pred 3 rokmi
27
Drenazne rury pod zakladovu dosku
Dobry den, potreboval by som pocut nazor inych ludi. Planujem staviat dom vo svahu s pivnicami pod…
peter_stv
Pred 3 rokmi
8
Krb- sklo na mieru
Ahojte, chcela by som sa spýtať ako ste riešili bezpečnosť okolo krbu ak nemáte dlažbu okolo neho. …
jankazb
Pred 3 rokmi
9
Odporucte strechara na liptove
Zdravim, Hladam komplet strechara na liptove , mala 130m2 sedlova strecha na novostavbu, potrebujem…
stefan222
Pred 3 rokmi
2
Uchytenie rozvodov vody cez hydroizolaciu
Ahojte, dnes nam vodar zacal robit rozvody vody a vsimol som si, ze trubky prichytava do podlahy ta…
budix
Pred 3 rokmi
8
Čo je to za stromček?
Dobrý deň prajem, vedeli by ste mi prosím poradiť, aký je toto (viď obrázok) strom? Ďakujem
lennaa
Pred 3 rokmi
1
2
35
Pergola s otočnými lamelami
Ahojte, chcela by som sa spytat na skusenosti s pergolou s otocnymi lamelami (tzv. bioklimaticka). …
praktikman
Pred 3 rokmi
20
Geometricky plan pred zacatim stavby
Zdravím Chcel by som nechať vyhotoviť geometricky plán na budúcu stavbu resp. pred začatím stavby …
chrobak7
Pred 3 rokmi
5
Inštalácia bleskozvodu
Dobrý deň, zaujímala by má cena inštalácie bleskozvodu, nakoľko sme dali vypracovať cenovu ponuku a…
kikusa107
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
616
617
618
619
620
…