O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tepelne cerpadlo-akumulacka
Caute.. tak mne odporucili ze nech si dam vacsie trubky do podlahovky ktore budu mat aj funkciu ako…
karool82
Pred 3 rokmi
11
Štátny stavebný dohľad - účastníci konania
Dobrý deň, podali sme podnet na SÚ na susedovu prístavbu s oknami na hranici 0 kde nám prišiel lis…
novinkaa
Pred 3 rokmi
3
Zateplenia panelakovej loggie zvnutra vs. ram okna
Dobry den, mam nasledovny problem: Potrebujem zateplit v panelakovom byte -v kuchyni- loggiu zvnu…
a_nc
Pred 3 rokmi
5
Strecha - aká farba
Zdravím, chystám sa natrieť na RD čiastočne hrdzavú plechovu strechu (40 r.), ktorá už ma na sebe v…
slavka7_7
Pred 3 rokmi
9
Použité dvere
Chcem sa opýtať. Pred rokom sme si dávali urobiť dvere, keďže tie pôvodné dosluhovali a mali defekt…
slavka7_7
Pred 3 rokmi
5
Siata trava ako na to?
Zvazujem zasiat na jad travu alebo setrit na koberec.plocha 340m2 cca..neviem ci setrtit aspon 1200…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
1
2
53
Nosnosť Anhydridu
Ahojte, Premyslam nad dizajnovym akvariom v podobe steny v strede obyvacky, dlzka 300 cm, sirka 30…
pete_slopovsky
Pred 3 rokmi
5
Aké máte skúsenosti s firmami na väzníkové krovy?
kvalita prevedenia prác,cena,
jelaspis
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
61
sponzor fóra
Rehau synego slide tienenie
Dobrý deň, mám dotaz na ktorý som nenašiel tému. Mám zakúpené terasové okná systému synego slide 2,…
exponent
Pred 3 rokmi
6
Kuchynska linka
Prosim poradte, mam bielu kuchynsku linku od stolara a zaujimalo by ma ci sa este v dnesnej dobe da…
dalaj
Pred 3 rokmi
5
Stavba domu na rodičovskom pozemku
Čaute, máme s mužom dilemu...ide o to, že rodičia ( moji svokrovci) chcú aby sme si postavili dom n…
frantisekca
Pred 3 rokmi
1
2
32
Ako odstrániť vlhkosť a pleseň v byte?
Ahojte idem k Vám po radu.Pred cca 5 rokmi sme kúpili byt v paneláku, pričom sa jedná jedná o rozny…
hmarian
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Strieska a hlava na starom dvojkomine
Dobry den strechaci, Mame stary dvojkomin, v ktorom su dve nerezove kominove rury... Potrebujeme vy…
mgx
Pred 3 rokmi
2
Servis plastových okien RUŽOMBEROK
Zdravím, prerábam byt a pri tej príležitosti chcem dať spraviť servis plastových okien, ktoré tam m…
pablox
Pred 3 rokmi
1
Chýbajúca difúzna fólia na streche
chcem sa spýtať ako by sa dalo vyriešiť zobytnenie priestoru kde nie je pod škridlou použitá difúzn…
doosan
Pred 3 rokmi
23
Skladba strechy
Ahojte chcel by som sa opytat ake skladby strechy a stropu mam zvolit.. Alebo ako by ste to riesili…
slide
Pred 3 rokmi
1
Doplnkove osvetlenie-preco blika pri zapnuti
Ahojte Do chodby som k hlavnemu osvetleniu pridal taky bezdotykovy vypinac (https://www.hornbach.sk…
technik007
Pred 3 rokmi
4
Zatopené základové pásy
Ahojte. Poraďte čo mám robiť, po včerajšej búrke mi zatopilo vykopané začistene zakladové pásy, sti…
ernesttyukos
Pred 3 rokmi
19
Studňa, žumpa
Ahojte, Som laik, tak prosím o radu. K vybaveniu staveb. povolenia budem potrebovať niečo od vodá…
jerma
Pred 3 rokmi
9
Kuchyňa v roku 2022 - Žilina + okolie
Ahojte strecháči, viem, že podobných tém je tu niekoľko, ale väčšina z nich už dávno "zapadla prac…
lrdk
Pred 3 rokmi
1
Ako spravit pochodzny rost pre odkladací priestor nad vaznikmy ked druha vrstva vaty je az 240mm?
Ako spravit pochodzny rost pre odkladací priestor nad vaznikmy ked druha vrstva vaty je az 240mm?
eagleowl
Pred 3 rokmi
12
Vyplnenie dilatačných rezov v betónovej podlahe
Dobrý deň, potreboval by som poradiť materiál ktorým by som mohol vyplniť dilatačné rezy v betóne. …
milanpl
Pred 3 rokmi
3
Akým spôsobom zväčšiť malú kúpeľnu v bytovke?
Ahojte, už som tu pred časom rozoberala podobnú tému, ale ešte raz Vás prosím o pomoc a radu :) Má…
mijka8
Pred 3 rokmi
1
2
40
Greenpark Lietava
Dobrý, s manzelom zvažujeme kúpiť pozemok na svahu v Greenpark Lietava - ma niekto tu už zakúpený? …
1507jaja
Pred 3 rokmi
2
Hladam vyrobcu baroveho pultu na pracovnu kuchynsku dosku z duboveho dreva
Poprosim kto mi vie poradit vyrobcu/stolara/dodavatela baroveho pultu na pracovnu kuchynsku dosku …
pablokri
Pred 3 rokmi
7
Vnutorne nosne steny
Zdravím vas. Mam otázku ohladom vnútorných nosnych stien. Aka je minimálna hrúbka? Murivo bude tehl…
gashtaan
Pred 3 rokmi
28
Tieniace pásy vs. tieniaca sieť
Pekný večer prajem. Dilema do ktorej varianty ísť. Susedia z oboch strán, plot je pletivo takže bet…
chrobak7
Pred 3 rokmi
1
2
34
Aký je vhodný dom na tento typ pozemku ?
Dobrý deň, s manželkou sme do daru dostali pozemok (vyznačený zelenou farbou na obrázku), rozmery …
chrobak7
Pred 3 rokmi
6
Kolko stoji krtko popod cestu cca 15 - 20m
Zdravím ľudia, aká je cca cena, keď potrebujem cca 15 - 20m podkopať pod cestu za účelom napojenia …
janavicttoria
Pred 3 rokmi
1
2
34
BLESKOZVOD ochrani dom pred bleskom ????
Zdravim mam otazku mam bleskozvod klasjka bungalov 2 tyce r zvody dozakladov mam otazku do akej mi…
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
36
1
2
…
614
615
616
617