O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo hovoríte na túto plechovú garáž?
http://www.eurogaraze.eu/garaze-blaszanesk.html
dusantt
Pred 3 rokmi
9
Pozemky v družstve
Ahojte, chcel by som niekoho poziadat o radu. Moj dedo dakedy mal podu ktoru za starych casoch odo…
jozik123
Pred 3 rokmi
6
Prístavba v arealy družstva
Zdravím, majiteľ maštale realizuje rekonštrukciu maštale a to, ze pristavuje pristresok ( kovové st…
agro159
Pred 3 rokmi
7
Exterierove schodisko z palisad
Zdravim, mate niekto zhotovene exterierove schodisko (ku vstupu do domu) z palisad? Resp. robil to …
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
34
Realizátor Fotovoltaiky
Ahojte, prosím o tipy na overených realizátorov fotovoltaiky, ktorí poskytujú komplexné služby: pro…
psv
Pred 3 rokmi
11
Podlahové kúrenie a povolenie
Dobrý deň chcem sa spýtať idem prerábať byt je to bytovka dvojposchodova a ja som na spodku a podom…
rado86
Pred 3 rokmi
10
Trčiace káble na pohybové senzory pri kolaudácii
Zdravím, chcem sa opýtať či je problém pri kolaudácii ak trčia zo steny káble na pohybové senzory, …
ondro81
Pred 3 rokmi
4
Ziadna uspora po zatepleni
Dnes mi prislo vyuctovanie plynu. Zostal som zaskoceny. Mam 30r dom, prizemny, zo sedlovou strechou…
thecloverparadox
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
84
sponzor fóra
Pex tvarovka
Nazdar, chcem sa opýtať, takáto tvarovka ako je v linku, ten závit sa točí nezávisle ak je aj zalis…
dedo758
Pred 3 rokmi
14
Dostupnosť tehla ytong
Zdravím Vás, mám projekt domu, ktorý idem stavať. stavebné povolenie vydané. Projekt je z ytong tak…
alex1b
Pred 3 rokmi
1
Nadzemny bazen odolny voci mackam
Dobry den. Prosim aky nadzemny bazen by ste mi odporucili, co by vydrzal aj macky. (Budem mat dvoch…
duzu
Pred 3 rokmi
16
SMART termohlavice.
Ahojte. Chcel by som Vás poprosiť o reálnu skúsenosť so SMART termohlavicami. V byte potrebujem vym…
peter977
Pred 3 rokmi
18
Problém s trávnikom
Minulý rok som zakladal trávnik ( siaty). Všetko bolo super akurát som ho v lete musel strieknut bu…
gulimarek
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
163
Presklenie terasy
Zdravím. Mám v pláne preskliť terasu posuvnými sklami aby bolo možné využívať ju aj v zime. Dala so…
marta2610
Pred 3 rokmi
7
Rada - trávnik
Ahojte, vedel by niekto poradiť prečo sa toto deje? Vody ma dosť... Skúšal som aj hnojit (pred trom…
chrobak7
Pred 3 rokmi
6
Kde a ako sa montujú PIR čidlá na alarm?
Čaute, ide mi o to, že ak idem dávať pirdo rohu miestnosti, tak kábel nechám vo výške 2,1 až 2,7 m.…
budix
Pred 3 rokmi
1
2
59
Manzelska postel
ahojte chcem novu postel do spalne neviete mi poradit kde by som zohnala nieco podobne alo na foto …
marrkus
Pred 3 rokmi
9
Kotolňa, práčovňa
Pomaly, ale isto😁
vladimiiiirka
Pred 3 rokmi
4
Statik kontakt
Viete mi niekto poradiť kontakt na dobrého statika ktorý má skúsenosti so samonosnymi základmi konk…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Hľadám záhradného architekta
Zdravím hľadám recenzie a odporucenie na fakt šikovného architekta pre návrh záhrady rodinného domu…
matusko48
Pred 3 rokmi
8
Prečo nemá moje TČ, chladenie ?
Zdravím mam doma TČ Panasonic Aquarea WH-UD09JE5, v papieroch aj na internete má v nastaveniach čin…
duzu
Pred 3 rokmi
13
Podlahové kúrenie a spodný výkon plynového kotla.
Nechcel som zakladat novu temu, ale vlakno kde som to pridal, je uz asi mrtve. Planujem stavat jedn…
petu2
Pred 3 rokmi
1
Ako zaizolovat?
Zdravim, viete mi poradit ako zaizolvat toto miesto pod velkymi oknami? Na mieste kde niesu okna id…
lubomird
Pred 3 rokmi
1
Zhanam statika - posudenie unosnosti ZB dosky
Caute, zhanam statika, potreboval by som posudit unosnost ZB dosky (strop pivnice), kedze sme sa do…
wishmaster
Pred 3 rokmi
1
Drevena pergola
Zdravím, Chcel by som poprosiť o radu ci na pergolu v rozmere, 9x5.5m, budú stačiť 3 stojky 150x1…
marek2389
Pred 3 rokmi
1
Prístavba - treba projekt pôvodnej stavby ?
Zdravím, ideme robiť prístavbu k starému existujúcemu domu. Viete mi poradiť , či treba do Projektu…
gaspi25
Pred 3 rokmi
5
Nízky strop
Je možné skolaudovať starší dom ktorý má nízky strop (215 cm)?
petra86666
Pred 3 rokmi
1
Koľko ste platili za zateplenie polystyrénom?
ahojte stavbari mam otazocku,co ste platili za zateplenie polystirenom,dostal som ponuku 10cm poly.…
profistavbari
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
196
Debnenie
Ahojte, poznáte niekoho na Slovensku, kto pozná túto technológiu, a vie ju aj aplikovať? Ide o odve…
lilazuni
Pred 3 rokmi
1
Terčíky do polystyrénu - problém
Ahojte, neviem či sú retardované terčíky, alebo ja. Robím polystyren. Dosť, že sám o sebe je drahý …
kejsix
Pred 3 rokmi
16
1
2
…
615
616
617
618
619
…