Presklenie terasy

Profilova fotka
Zdravím. Mám v pláne preskliť terasu posuvnými sklami aby bolo možné využívať ju aj v zime. Dala som si vypracovať pár cenových ponúk ale ceny sú dosť ...no povedzme prehnané 🙈 Nemáte prosím, niekto tip na poľskú firmu, ktorá robí presklenie terasy?Zaujímala by ma ich cenová ponuka.
Odpovedať
Je to pomerne veľká terasa, takže cena asi nebude mala. Možno by ste mohli skúsiť namiesto zasklenie dať si nacenit koľko by stáli také gumenne priesvitne fólie, alebo ako to nazvať. Pohodlné sú systémy ktoré ich dokážu narolovat na bubon hore na preklade.
Odpovedať
Profilova fotka
@jozik123 tie sme tiež uvažovali, ale máme psy a mačky a bojíme sa že nebudú mať dlhú životnosť, sieťky na oknách tiež musíme podchvíľou meniť. Čo sa týka ceny, počítam s tým že to nebude málo ale ponuky sme dostali na 5 miestne číslo bez DPH a preto hľadáme pre porovnanie kontakt na poľské firmy.
Odpovedať
@adriaticamt restiky a kŕčmi to bežne používajú na terasy, takže podľa mňa tá odolnosť je v celku vyhovujúca aj voči domácim miláčikom. Bol to iba tip, takže držím palce.
Odpovedať
dobrý deň robíme zasklenie terás aj okrem iného, skúste mi poslať správu ak je to ešte aktuálne, ďakujem prípadne tel. kontakt 0917762133
Odpovedať
No my máme takto,viď obrázok ale už by sme dali vonkajšie rolety,že prečo lebo chránia pri vetre,daždi ani sa nepohnú,ja by som sklo no nedala,ale jasné to je vaša vec.
Odpovedať
@adriaticamt ak chcete napište mi cez messenger pošlem foto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?