O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Podklad pod bazén, ktorý nepoškodí trávnik
Existuje nejaky sposob ako polozit bazen (iba v leto) priamo na travu aby sa ta trava po odlozeni b…
richard71
Pred 3 rokmi
23
Bazénový vysávač
Ahojte, poprosím o radu 🙏 Ak kúpim bazénový vysávač, ktorý potrebuje čerpadlo s výkonom 3400l/h, al…
marcika01
Pred 3 rokmi
4
Mate niekto skusenost?
Našli sme novy projekt aj firmu, nemate nahodou niekto skusenosti? Dakujem :) https://www.luxhouse…
hanka_x
Pred 3 rokmi
20
Prasknutý pant na balkónových dverách
Pri otváraní balkonovych dverí bolo počuť nejaké puknutie...a toto je výsledok..to je iba ta plasto…
chrobak7
Pred 3 rokmi
9
Voda vedena v zatepleni podlahy drevena chata
Ahojte, tak idem si opat po radu, riesim tu moju drevenu chatu, teraz konkretne kadial viest rozvod…
jakub199
Pred 3 rokmi
10
Akú frakciu zvoliť pod zámkovú dlazbu
Čaute majstri . Potreboval by som poradiť Aké kamenivo navozit pod chodník keď mám výšku budúceho …
jan45
Pred 3 rokmi
9
Stredová väznica - sedlová strecha
Ahojte, dávam dokopy materiál na nacenenie krovu garáže a potreboval by som poradiť ohľadne dvoch v…
jan45
Pred 3 rokmi
2
Vlhne murivo v novostavbe kde je chyba???
Prosim o radu uz neviem ako dalej...:/ mame novostavbu bungalov 2roky a do polovice domu mi vlhne m…
miros15
Pred 3 rokmi
1
2
32
sponzor fóra
Je cena za Schiedel Kombigas primeraná?
Prosím vás je cena za Schiedel Kombigas 7,5m, 2300e primeraná? Aj s postavenim a revíziou. Dakujem
petersd
Pred 3 rokmi
16
Plávajúce základy skúsenosti
Zdravím, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosti s plavajucou zakladovou doskou, poprípade porovna…
quakdafak
Pred 3 rokmi
11
Prasknuta zakladova doska
ahojte vedeli by ste mi poradit, nahodou sme si vsimli prasklinu v zakladovej doske. zaklady boli r…
jan45
Pred 3 rokmi
13
Hliníková strecha a montáž panelov
Ahojte, chcem solárne panely ale mám obavy robiť diery do falcovaného plechu na streche. Sú moje ob…
maros_get
Pred 3 rokmi
7
Rolety
Prosím vás, dali sme si na okná rolety deň a noc, biele, ja mám pocit, že aj tak to robí veľkú tmu.…
timea59
Pred 3 rokmi
11
Výdavky pri prenájme nehnuteľnosti
Ahojte. Spravne chapem, ktore su odpocitalne výdavky pri prenájme nehnuteľnosti,ktora nie je zarad…
nikuska315
Pred 3 rokmi
3
Navrh kuchyne do L + ostrovcek
Ahojte, prikladam navrh kuchyne zo studia. Vlavo pred zavesom bude jedalensky stol, umyvacka je vyv…
bernard_1
Pred 3 rokmi
26
Tecie umyvadlo
Dobry den, snad som svoj dotaz umiestnil do spravnej temy. Mam problem s kupelnovym umyvadlom v byt…
robert_bo
Pred 3 rokmi
11
Wranders (domnamieru.sk) - Theta 70a
Ahojte, má niekto skúsenosti s webom domnamieru.sk? Konkrétne ponúkajú tento typ domu za 64000€ na …
jan5595
Pred 3 rokmi
2
Nazor na projekt RNDZ v Bratislave
Dobry den, aky mate nazor na lokalitu a projekt RNDZ ktory stavia Vi Group? Rozmyslame o kupe stre…
rndz
Pred 3 rokmi
8
Rozpocet tepla v bytovom dome pri neplatnych meracoch
Zdravim vsetkych, nedavno som dostala vyuctovanie nakladov pre byt a bola tam necakane vysoka suma …
bratislavcankanm
Pred 3 rokmi
3
Prerábka bytu - ZH
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť spoľahlivú firmu alebo súkromníka čo by nám prerobil 3 izbový by…
ala1301
Pred 3 rokmi
2
Odlupuje sa kachlicka v sprchovom kute, co s tym?
Sme v novlstavbe, pred 4r nam robili kupelnu. To, ze sa nazyvali velki odbornici a zhrabli kopu pen…
lydiades
Pred 3 rokmi
14
Budúca stavba pred pozemkom
Vyhliadli sme si domček v radovej zástavbe. Jedná sa o trojdom, každému prislúcha záhradka o výmere…
janaigor
Pred 3 rokmi
6
Zateplenie ovčou vlnou a vaše skúsenosti
Má niekto zateplený dom ovčou vlnou? Odporučili by ste? Ako to vychádza cenovo v pomere s napr. pol…
kemino
Pred 3 rokmi
1
2
38
Projekt vzduchotechniky a lokalnej rekuperacie - postrehy a pripomienky
Pekny den, rad by som pocul vas nazor na nasledovny projekt vzduchotechniky a lokalnej rekuperaci…
ordek
Pred 3 rokmi
6
Výmena starých plastových okien
Zdravým chystám sa na rekonštrukciu staršieho bytu ktorý ale uz ma vymenené plastové okná no sú urč…
okro1
Pred 3 rokmi
14
Plastové okná recenzie
Dobrý deň, Viem že téma okná je tu rozoberaná pomerne často, len ako ,,chvíľu dospelý,, človek be…
lukas_p
Pred 3 rokmi
11
Okná od firmy Koplast
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či niekto z Vás má skúsenosť s firmou Koplast Ružomberok. Zvažujeme…
michalangelo
Pred 3 rokmi
2
Kolajnice na zastresenie bazena
Ake mate realne skusenosti s kolajnicami na zastresenie bazena. Zapustit ci nezapustit do gresovej …
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Kde nájdem jednoduché dvere pre kumbál
Zdravím, rád by som vymenil dvere na kumbále, sú tam také predpotopné s dierami a dózickým zámkom n…
bohuslavs
Pred 3 rokmi
13
Cementovy poter Receptúra - Malo cementu?
Prosim vás, ak sa robi klasicky zavadnuty cementovy poter ako sa teraz bežne robia. kolko by malo i…
henry_sk
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
617
618
619
620
621
…