Kde nájdem jednoduché dvere pre kumbál

Zdravím, rád by som vymenil dvere na kumbále, sú tam také predpotopné s dierami a dózickým zámkom na paklúč. Len neviem nikde také jednoduché dvere vhodné pre kumbál nájsť, neviete niečo prosím poradiť? Lebo všade majú len drahé vchodové dvere (so sklom a rôznymi vzormi) alebo potom interiérové dvere s kovaním na dózicky zámok. Ďakujem.
Odpovedať
@richardes123 Obi,Hornbach od 54e
Odpovedať
zamok dokupis za 10e a das vlozku
Odpovedať
V Obi od 40e
Odpovedať
@kuracinarez A ktoré v OBI konkrétne? Lebo čo tam pozerám, tak tam majú buď interiérove s dózickym zámkom alebo potom vchodové drahé od 160 eur vyššie.
Odpovedať
No tie interierove a vymenis zamok a das vlozku.Tam ti vsetko dopasuju
Odpovedať
Otvor na vlozku trochu vyrezes,da sa to aj s olamovacim nozikom,pokial nemas naradie,je to len papundekel
Odpovedať
Profilova fotka
Musis to lepsie popisat nie ako len dvere od kumbalu. Je to vonku ci vnutri? Su dvere falcove ci bezfalcove. Da sa vymenit len vlozka zamku .. je to jedno dlato a vacsi vrtak s ktorym zvacsis otvor na kluc.
Odpovedať
podla tohto co pises tak to vyzera, ze to je vonku, hej? Lebo je rozdiel, ci to chces von alebo vo vnutri. Nasi mali kumbal vo vnutri, nieco ako satnik, preto ma to celkom zmiatlo, ze preco taketo poziadavky.
Odpovedať
@wolodymyr @pastierik Je to kumbal vedla bytu, takze v podstate je to vonku. Ale nepotrebujem tam ziadne protipoziarne, bezpecnostne dvere, a uz vobec nie kukatko a podobne 😁 Dvere, ktore tam su teraz, su nejake stare s dierami, falcove. A je tam zamok dozicky, teda nie s cylindrickou vlozkou. Teoreticky mozno skusim vymenit len ten zamok za cylindricky, ale najradsej by som uz vymenil dvere, keby som nasiel nejake do 50 eur. Menej roboty a budu tam hned aj lepsie dvere bez dier.
Odpovedať
@richardes123 a keby si kupil dvere najobycajnejsie v obi, neda sa tam zamok vymenit? Musim sa pozriet, ked pojdem brata pozriet, ze ako to maju oni urobene. Lebo na pivnicu daval take dvere, interierove, ale viem, ze ma od nich normalny kluc, klasicky zamok.
Odpovedať
@pastierik malo by sa to dat, pojdem do OBI sa opytat. Ale skor som chcel nejake bud bez zamku alebo uz so zamkom na cylindricku vlozku. Lebo takto kupim dvere s dozickym zamkom, ktory mozem hned demontovat a vyhodit/predat.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ked tam nepotrebujes ziadne specialne dvere, tak ozaj by som len v Mercury alebo v OBI alebo v takychto predajniach pozeral. Tam sa ti neoplati asi davat ani nic drahsieho.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?