Aké máte skúsenosti s firmami na väzníkové krovy?

kvalita prevedenia prác,cena,
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Maximalna spokojnost s pracou aj cenou, dodrzane terminy, fi. Kontrakting ;-) ,aka reklama :-p
Odpovedať
Môžem odporučiť firmu krovplus.sk na dodanie a montáž väzníkového krovu. Boli sme spokojný s jednaním, kvalitnou prácou a aj cenou. Drevo sme mali pekné, suché. Kedže sme mali jednoduchú strechu – vznikol nam aj uložný priestor okolo 30 m2. V tomto mieste máme zosilnené/silnejšie väzníky, čo znásobuje možné zaťaženie. Jednali sme s Ing.Ivanom Lešigom. Firma pracuje po celom slovensku. Výber firmy je treba dobre zvážiť, zistiť si referencie a kvalitu dodávaného dreva a väzníkov. Mali sme aj zlú skusenosť s nemenovanou firmou, čo nam krov nedodala - a to sme mali aj referencie - ale len 2. Nakoniec ale všetko dobre dopadlo, len sme si dlhšie počkali. Dúfam, že budeme spokojný a strecha časom nespadne ;)
Odpovedať
ja mam od kontraktingu a spokojnosť
Odpovedať
pripajam sa k max. spokojnym zakaznikom kontraktingu :-) Od prveho telefonatu, cez projekt, vyrobu, dovoz, dodrzanie terminu a celkovu ochotu :-)
Odpovedať
Sestre robili Techwood a boli absolutne profesionalny. Nic nemuseli riesit. Na com sa dohodli, to presne spravili, a aj nacas.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme od MT systémy a môžem len odporučiť ! Slovná dohoda a predstavte si - dodržaná ! Ďakujem pánovi Mandákovi aj touto cestou. ( p.s. nikto sa nechytal na jeho cenu , mali sme ceny aj od firiem spomínaných vyššie)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
A viete mi povedať o koľko je takýto krov lacnejší respektíve drahší vrátane prác za montáž. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Klasický krov je lacnejší ako väzníkový aj keď dáte drevený strop. Cenový rozdiel býva cca 2000 euro, ale to záleží od veľkosti, tvaru strechy a iných faktorov. Väzníkový sa dáva ak sú veľké rozpätia medzi stenami, vtedy treba dať väzník. Ak je nie sú veľké rozpätia neváhal by som dať klasický krov. Pri výbere väzníkovej strechy by som si dával veľký pozor, že od koho väzník, lebo sú veľké rozdieli v kvalite.
Odpovedať
Cenovy rozdiel..zavisi od viacero faktorov, pri pouzity vaznikov nepotrebujete vnutorne nosne steny( pripadne iba stuzujucu) tym padom nekopete ani zaklady. Vnutorna dispozicia je tvorena iba prieckami. Ak sa pouzije klasicky krov potrebujete krov podopriet, nosne steny, stlpiky.....ja uprednostujem vazniky pred klasickym krovom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Krovplus - NIKDY!!! práve nám montujú strechu, ktorá mala byt hotová už v novembri minulého roka, chcem len dodať že je 19. januára a stále nemáme hotovo. stále dookola len a len výhovorky na materiál a nestíhanie dodavatelov materiálu, no až som im zavolal že pokiaľ majú problém a nestihaju zoberieme inú firmu, do tyzdna boli aj s vaznikmi na stavbe (zrazu neboli problémy). no ako nahodili vazniky tak to stalo dalsie dva tyzdne s tým, ze chlapi chodili sporadicky na stavbu - teraz su výhovorky ze majú veľa prace (co by nas absolutne nemalo zaujimat kedze dohoda bola ze montaz prebehne zaciatkom novembra). konecne uz v tomto tyzdni doslo k olatovaniu strechy.....no neviem ci sa dockame dna kym bude strecha zakrytá, zvody namontované, oplechované všetko co ma byt atd. No a az by ste chceli vidiet kvalitu prevedenej práce, nieje problém pridat foto, no myslim že by ste sa smiali aj ked nam je uz do placu. Sú tam proste velke - do očí bijúce nedostatky! mysleli sme si že za také peniaze aké pytaju že bude kvalita roboty tip-top, no keby ich clovek nekontroluje ktovie ako by to cele dopadlo.
Odpovedať
@suffo kolko je velke roypatie medzi stenami? ked mam steny of seba 8 metrou da sa resit klasicky krov?
Odpovedať
@matkope nam projektant povedal ze ak mame 7,3 m rozpatie pri 25° sklone strechy musime dat vazniky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ma niekto vazniky od Drevopalu ?
Odpovedať
Výborná skusenost s Polystav Rožňava.
Odpovedať
Nema niekto osobnu skusenost s Eurohause Piestany? Podla stranky to vyzera na dobre vybavenu zabehnutu firmu, len ziadna zmienka od zakaznikov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som už vazniky krov nedal a celý závesný systém stojí za prd..
Odpovedať
@branoh preco
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
A čo krovystrechy z Bardejova?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame kontrakting a spokojnost. dali sme susene hoblovane drevo a mame to bez osetrenia chemiou. super
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mirooslav dobry den. Chcel chcel by som sa spytat ake mate skusenosti s firmou ktora Vam realizovala drevene väzniky- Firma M&T systemy. Kludne mi mozte odpisat aj do sukromnej spravy. Dakujem
Odpovedať
Dobrý deň, poradíte nejakú spoľahlivú firmu na vaznikovy krov v okolí Bardejov alebo poprípade Prešov? 😊
Odpovedať
@michal5000 ako ste odstupom rokov spokojni? na foto vidim, ze drevo nebolo namorene, nelutuje to, noboli problemy? dakujem :)
Odpovedať
Ze klasicky krov je lacnejši :-) :-)
Odpovedať
@stavitelka8888 so strechou nemame ziadny problem, vsetko ok. Z coho usudzujete ze nebolo namorene? Neexistuje aj bezfarebne moridlo?
Odpovedať
@michal5000 to nebol utok z mojej strany ;) myslela som, ze ked sa mori, tak len tym zelenym-som neznala, ale dakujem za poucenie. zaujimam sa preto, lebo novostavba, ktoru kupujeme tiez nema namorene - teda nema namorene farebnym moridlom, preto som sa zaujimala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Este niekto nejake skusenosti s firmou KROVPLUS ??? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@tbari To by zaujímalo aj mňa...
Odpovedať
Nakoniec mi robila vazniky firma eskol. Zatial spokojnost.
Odpovedať
@dorwin robí kontrakting aj z hoblovaného dreva väzníky ?
Odpovedať
Profilova fotka
@janek_ my mame susene hoblovane a ine firmy neviem ako. s Kontraktingom sme spokojny
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?