Velkoformátová dlažba na obloženie krbu

Ahojte. Máte niekto krb obložený veľkoformátovou dlažbou? Prípadne Veľkou platňou mramoru. Mám predstavu o niečom takomto http://www.polyston.eu/sk/biznis_prod... dolu sú obrázky. Od kiaľ ste zhánali dlažbu/kameň ? Akú značku Ďakujem.
Odpovedať
Hmm.. nikto nic ? .. skoda aj mna by to zaujimalo.
Odpovedať
@begby Nakoniec som dal prírodný kameň z kamenárstva. Priamo mi to prišli namontovať majstri od nich. Hrúbka 2cm. Mám obojstraný krb a z jednej strany som dal mramor a z druhej žulu. http://www.modrastrecha.sk/blog/kajo8... http://www.modrastrecha.sk/blog/kajo8...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@kajo873 Dobrý deň. Ten váš 2cm kameň je na krbe z jedného kusu s výrezmi na dvierka a výduchy, alebo je to viac samostatných dielov. V kamenárstve ma odhovárajú, že to na tých zúženiach môže prasknúť.
Odpovedať
@martinko85 vyzerá to ako keby to bol práveže jeden kus
Odpovedať
@martinko85 Zdravím, ten mramor (do hneda) je delený na tri časti pretože je krehký. V hornej časti krbu a potom v hornej časti prieduchu. Ale je to rezané z jedného kusu, čiže aj vzorka +- sedí. Výrezy sú v rohoch oblé kvôli pnutiu. Po nalepení špáru pretmelili takým silikónom, ktorý vydrží aj to teplo a je vo farbe kameňa. Ten tmavý kameň žula je v jednom celku s výrezom pre krb. Taktiež rohy výrezu sú oblé. Doteraz sa neobjavili žiadne praskliny, takže spokojnosť s kameňom aj s vyhotovením a montážou.
Odpovedať
ahaaaale vyzera to dobre a zjavne podla popisu ti to robili nejaky odbornici. hadam bude robit radost bez pripadnej ujmy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?