Štahovanie na 3.poschodie bez výťahu

Profilova fotka
Ahojte,sťahujeme sa do paneláku na 3.poschodie bez výťahu,chcela by som sa s vami poradiť ako by podľa vás bolo najľahšie dostať hore veci,tak aby sme sa nemuseli veľa krát otáčať s každou maličkosťou.Rozmýšľali sme nad takou variantou,že by sme ich vyťahovali lanom ale neviem či je to celkom bezpečné.Ďakujem🙂.
Odpovedať
Profilova fotka
Poniektori maju asi moc volneho casu, ked vymyslaju taketo hluposti 🤣🙈 Zabalit do stahovacich krabic a sup po schodoch, najrychlejsie, najjednoduchsie, najbezpecnejsie… Trosku sa spotis, ale to nic, to je prirodzene 😉
Odpovedať
@boba_nagyova My síce máme výťah, ale aby bolo sťahovanie rýchlejšie, tak veľké a objemné veci výťahom a drobnosti sme vo veľkom množstve zabalili do pár kusov plachiet a to sme vláčili na trojku po schodoch. V byte rozbaliť a šup po ďalšie drobnosti do auta. V jednoduchosti je krása. 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@boba_nagyova nespekuluj. Male veci do krabic a sup sup na schody. Ked budes kazdy den chodit na 3. poschodie bez vytahu ti uz nevadi??
Odpovedať
ale tak tretie poschodie hadam nie je najhorsie ci? nepoviem keby to bolo ze 6.te alebo tak ale 3? 🙂 sa nezda ale mas raz dva prestahovane.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa napríklad krabice zle vláčili, naposledy som to tiež nahádzala do starých návliečok a vyťahala hore. Rodičia sa sťahovali na také 4.-5. poschodie bez výťahu a zvládli sme to úplne na pohodku aj so skriňami a nábytkom. A ak máš okolo kamošov, tak ich povolaj a ani nevieš ako, budete šup šup presťahovaní. ;-)
Odpovedať
S tým lanom by som to neriskovala, tam sa môže stať všeličo a susedia by tiež asi nadšení neboli. Zas ako ok 3 poschodie nie je málo schodov, ale zas ani toľko, aby sa to nedalo
Odpovedať
Zapojte študentov - študentský servis, pôjde vám to rýchlejšie. Od auta môžete voziť na rudle z Hornbachu od 26 eur, alebo existujú aj schodiskové rudle napr. na prevoz ťažkých vecí ako chladničiek, práčok atď.
Odpovedať
@boba_nagyova Toto môže napadnúť len žene, alebo lenivému chlapovi. Najjednoduchšie je najať si na to brigádnikov, cez nejakú pracovnú agentúru.
Odpovedať
Profilova fotka
najlacnejsie, najednoduchcie, najrychlejsiea a najmenej namáhave je na stahovanie zaplatit stahovákov. Doma vsetko zabalit do krabic avriec, idealne rovno popísať čo, do ktorej miestnosti patrí a zvyšok nechať na sťahovákov, potom prísť a už len vybaliť krabice a uložiť kde čo patrí.
Odpovedať
Pred sťahovaním vyhádzať zbytočnosti. Hneď toho bude na nosenie menej. Navariť kotol gulášu, kúpiť dve basy piva a pozvať kamošov na výpomoc. Na guláš a pivo sa pridajú aj susedia
Odpovedať
@boba_nagyova ked to budete vytahovat lanom dajte to prosim na youtube. Otvorim si pivko a pozriem si to 🙂
Odpovedať
Naco vymyslate, nie ste ani prvy a ani posledny, co sa budu stahovat bez vytahu. Mate to tri poschodia, to je nic. Co potom taky, co byvaju na takom siedmom poschodi a musia nosit veci hore dolu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anieluska moze to byt najrychlejsie, naj menej namahave, najrýchlejšie ale urcite nie najlacnejšie
Odpovedať
@bmolnar - najlacnejšia je rodina, že. Pamätám si, ako muklovala celá široká rodina a staviteľ bol taká držgrošľa, že ani len stav. výťah nezabezpečil a fúrik s betónom na deku na poschodí jeden tlačil a druhý ťahal s remeňom ako Burlak. Výsledok - natešený staviteľ, ktorý ušetril a doživotne zničený chrbát súdruha z rodiny.
Odpovedať
presne tak zavolat rodinu kamosov a za pizzu vam pomozu si myslim 3tie poschodie je v pohode 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@bmolnar ked vám sekne pri vynášani skrine hore schodomi v krížoch, tak je to rozhodne aj najlacnešie....človek sa sťahuje pár krát za život. My sme teda trocha kočovníci a sťahovali sme sa 3krát. 2x sme si všetko sťahovali sami, pred rokom sme sa sťahovali z 3 izboveho bytu na 3 poschodí bez výťahu do rodinného domu a to sme si zaplatili sťahovákovo, s tým že sme si zaplatili aj rozobratie a zloženie nábytku. Za 6 hodín to mali kompletne hotové, zaplatili sme cca 400 eur, sami by sme to sťahovali a skladali minimálne 2 týždne. Fakt sme ľutovali, že sme si predtým tiež nezaplatili sťahovákov.
Odpovedať
Ja mam dobru skusenost so stahovanim: IKEA tasky Su lacnejsie ako krabice aj lahsie na drzanie/behanie po schodoch na 3. poschodie 😎
Odpovedať
no co ako ste sa rozhodli? 🙂 zvladnete to aj po vlastnych ci? 🙂
Odpovedať
Ja by som to tiež podával do nejakých velkých tašiek, niečo v krabici v pohode ale niečo nie no. A určite sa pomoc niekoho zíde no, hlavne pri nábytku a tak. Ale určite 3 poschodie je ešte fajn🙂)
Odpovedať
@marekju tiez si myslim. Raz sme stahovali kamosku zo 6 a bol odstaveny vytah. Nepoviem, ze sme si neponadavali, ale tak treba to brat tak, ze sa ide za lepsim a potom to ide proste lahsie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?