Sprchové dvere na mieru - odporučte firmu

Zdravím, Chcem vás poprosiť o odporučenie firmy na výrobu sprchových dverí do niky na mieru. Velkosť “otvoru” od steny po stenu máme 97,7 cm vo výške 150 cm od podlahy a 97,4 cm v 190cm výške a teda žiadne komerčné dvere nám tam nepasujú. Ďakujem
Odpovedať
@petricek93 ja som oslovila sklenara, všetko zariadil aj namontoval.
Odpovedať
Profilova fotka
@petricek93 https://www.sanswiss.cz/sk/ku-stiahnu... Skus pozrieť tento dokument od výrobcu sprchových kútov. Ide o dokument pre atypické prevedenie kútov. Podľa toho ako píšeš som pochopila správne, že ide len o sprch. Dvere tj. Do niky? Mate tento sprchovací kút v kúpeľni v podkroví? (keď píšeš o iných výškach dveri) Firma robí nacenenie vybraného typu sprch. kúta. Ak ti bude vyhovovať cena, chodia na stavbu na zameranie, pripadne odporučia firmu v tvojom okolí, ktorá je zaškolená na montáž ich sprch. kútov. Nacenenie je zadarmo. Ostatne si musíš už dohodnúť s nimi osobne. Pred rokmi som riešila sprch. Kút pre kolegu. Bol s nimi spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@petricek93 hmmm, alebo je to takto? 😉 Klasická nika pre sprchové otvarave dvere... v rôznych výškach nad podlahou máš rozdielnu šírku niky... 97,4cm a 97.7cm... asi si nenašiel sprch. Dvere, ktoré by výrobca mal v ponuke v tejto tolerancii, ci rozmeroch. Spomínaný výrobca ma viaceré rady sprch. Kútov... ale väčšina nie je v ponuke v uvedenej tolerancii rozmerov. Nasla som jeden (skus potom pozrieť na stránke ich cenník, majú tam tabuľky s uvedenými rozmermi), ktorý by mohol vyhovovať tvojim rozmerom (teda šírke niky, dúfam, že tie rozmery, kt. Si uviedol sú odmerane už po obložení obkladom). Je to séria Divera, jednokrídlové otvarave dvere s rozmerom 1000mm. Stavebná pripravenosť niky po obložení obkladom pre túto veľkosť by mala byť v tolerancii týchto rozmerov: 960mm -1020mm. Co je tvoj prípad. Nie je to atyp, ale klasicky vyrábaný produkt.
Odpovedať
@petricek93 Fa. Interiersklo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?