Atypické sprchové dvere do niky

Hladame sprchove dvere do niky. Problem je v tom, ze sme sa dopracovali k otvoru 86x 180, ktory nezodpoveda typickym rozmerom. Firiem, ktore robia atypy je velmi malo a ceny za taketo dvere sa splhaju do astronomickych vysok. Neriesili ste niekto podobny problem? Nepoznate nejakeho vyrobcu, ktory by bol schopny za prijatelnu cenu vyrobit dvere do sprchoveho kuta na mieru? Vdaka za kazdu dobru radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@dvojbodka pozri tento sprch. kut na polskej stranke - slovenska verzia ma len popis bez farebneho obr. http://www.kolo.com.pl/produkt/32191 dvere - otvaracie su vhodne aj na pouzitie do niky - a to od rozmeru 85cm - do 90cm, vyska je ale: 1,9m cena: 223Eur s Dph (a predpokladam, ze sa da u predajcu dohodnut aj zlava) a je to typizovaný vyrobok
Odpovedať
@cerler Vdaka za odpoved. Presne toto sme mali vyhliadnute, problem je ale vo vyske. Na jednej strane sprchoveho kuta mame sikminu a tam nam vojde vyska najviac 182 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@dvojbodka no myslim, ze Kolo atypy nerobi, ani zrezanim typizovaneho prvku... ale napr. Riho (ceský vyrobca) robi atypy - zrezava zo skla typizovaných vyrobkov, prip. aj Ravak, ale o cenach ani netusim (urcite drahsie ako cennikova cena typizovaneho tovaru, mozno 3nasobok?!).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
skus aj domoglass.sk a slovglass.sk jedni z nich by to mali vyrabat, neviem najst v mailoch lebo aj my toto riesime riho tiez a potom este jedna firma, hladam hladam a nedari sa ale ked najdem hodim to sem, na tych som mala najlepsie referencie
Odpovedať
@dvojbodka uz viem HUPPE, ti sa na atypy specializuju ... dufam ze nie neskoro som to sem praskla ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?