FM a vypínanie poistky ponorného čerpadla

Profilova fotka
Dobry den, viete mi prosim poradit ako spravne nastavit FM Archimede IMMP1,1 s diodami, ked mam ponorne cerpadlo AQUA ST-32, 0,75kW;I=5,8A;2850 Obr/min; cosFi 0,93;Qmax=52l/min; Hmax=100m; Pmax=0,75kW. Po dlhšom polievani cca10min vypina poistku v krabici pre cerpadlo. Ked spravim na FM samotest, po urcitom case to iste robi. Co vsetko mam pomenit vo FM v nastaveniach F1-F18? Hlavne ma zaujima F2 max.prud motora. Kolko diod by malo svietit na FM? Mooooc dakujem za rady.
Odpovedať
zavolal by som do tej firmy co ti to predavala. To budes mat asi najpresnejsiu a najrychlejsiu odpoved.
Odpovedať
@peter_tinak treba nastavit 6A, t.j. 12 diod. Co ale myslis tym "vypina poistku v krabici pre cerpadlo"? Ak ti cerpadlo nevypina prudova ochrana v menici, jeho nastavenie ti nepomoze.
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan Na obrazku3 z boku pod hlavnym vypinacom cerpadla je taky cuplik, co sa zatlaca a ktory vyhadzuje po urcitom case.
Odpovedať
@peter_tinak tak ako som pisal, spravne nastavenie FM sice treba urobit, ale nepomoze ti to vyriesit problem - FM ti pri nadprude bude vypinat cerpadlo rovnako ako tepelna ochrana v tej krabici, zalezi na tom, co z toho zareaguje skor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?