Ako zasypať starú studňu?

Profilova fotka
Dobry den, chcela by som poradit. Pred rokom nam zaplavilo 25m studnu mulinou, ta sa dostala do vsetkeho, potrubie, vodaren, bojler...boli sme nuteny vyvrtat novu kompletne vsetko vymenit. Chcem sa spytat na tu staru studnu, je v nej stale voda mame hu hned pri vchode do domu, co s nou? Chceme ju zasypat no nevieme cim, a cim sa to vlastne da? Prosim poradite?
Odpovedať
Profilova fotka
prečo ju chcete zasypať? Zavadzia? Prekáže pri vstupe? ak máte vedľa studňu vŕtanú, túto môžete použiť ako zbernú nádrž na dažďovú vodu, ak aj je zaplavená, dá sa vyčistiť, len koľko potrebujete.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 dobry, v studni je prasknuta rula a je z jej uz vylupene, takze je skoda s nou nieco robit, este je v nej aj ponorka ktora sa nedala ani vytiahnut mali sme na obhliadke odbornika. A chceme si prerobit dom a na mieste tej studne by sme uvitali terasu, len nevieme ci a ako by sa dala zasypat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Profilova fotka
Dobry deň ,chcem sa informovať ako je vhodné zasypať starú studňu keď my vychádza rovno v obývačke navrhovaneho nového domu mám obavu aby tam nevlhlo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@roman_hajko ahoj, poriesil si uz ten zasyp studne? ...nam ju zasypu velkymi kamenmi bez piesku, tzn. ze cisto velke kamene. a na to pojde zakladova doska tak by to nemalo vlhnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?