O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Strunova vyzinacia hlava
Dajte tip na dobru strunovu vyzinaciu hlavu do krovinorezu. Mam jeden trosku zlozitejsi teren a hla…
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
2
Internet a TV ceny
Dobrý deň, ako sa teraz na Slovensku pohybujú ceny za internet a TV prosím? Už dlho bývam mimo kraj…
atak77
Pred 3 rokmi
25
Výmena plastového okna za dvere
Ahojte, mame okno v kuchyni, ktoré by som rada vymenila za dvere a mohla si urobit na zahrade teras…
jankazb
Pred 3 rokmi
2
Zavlaha plus využívanie úžitkovej vody
Zdravím, chcel by som sa opýtať či je cerpadlo Gardena inox automat 6100/5 vhodne do dažďovej nádrž…
atak77
Pred 3 rokmi
3
Cenová ponuka na sádrové omietky
zdravim Vas stavebnici. Chcel by som sa opytat kolko vas vysli sadrove omietky "hladke- vyzeraju ak…
marcela_burianova
Pred 3 rokmi
5
Matná patina
Je tu niekto kto má na streche škridľu Tondach Mediteran plus engoba matná patina? Poprosila by so…
erika010990
Pred 3 rokmi
1
Nový kobercovy trávnik - burina po mesiaci a pol
Dobrý deň, na novom kobercovom trávniku (od položenia ubehlo ca. 7 týždňov) na rozlohe ca 400 m2 ko…
dendo015
Pred 3 rokmi
25
Set pracka a susicka AEG
Prosim ake sety mate zo znacky AEG ...teda ktore modely??? Ste spokojny?? Potrebujem aspon pre 4 cl…
dendo015
Pred 3 rokmi
4
sponzor fóra
Kanalizácia Dn 125
Dobrý den prajem ,chcem sa spýtať aké kanalizačné rúry použiť myslím DN stačí 125 na kanalizáciu ?d…
tomik25
Pred 3 rokmi
21
Porovnanie výrobcov
Vedeli by ste mi porovnat, výrobcov dlažby firmy : Rako - dlažba Fineza, Marca Corona - taliansky …
milan303
Pred 3 rokmi
2
Po koľkých rokoch meniť plynové potrubie
- od plynomeru do domu,majú cca 30 rokov,mám pozemok v "prerabke" tak uvažujem či to dať spraviť te…
nedelusanerobi
Pred 3 rokmi
13
Dan z predaja bytu
Ahojte kolko sa plati dan z predaja bytu? 20% alebo 33%? Ak predavame byty a potom kupime dalsi dom…
kristinatam
Pred 3 rokmi
14
Omietka Ratio Glatt L
Chcem sa opýtať aká hrúbka má mat vnútorná omietka či môže mať aj 5 cm ?? Alebo bute potom praskať …
jana_jozsova_konig
Pred 3 rokmi
1
Biele batérie
Ahojte. Má niekto biele batérie, sprchovací aj vaňový set v kúpelni? Zháňam nejakú overenú značku, …
gklin
Pred 3 rokmi
17
Ako uložiť podlahový polystyrén?
Dobrý deň Poradil by mi niekto ako uložiť podlahový polistiren 150mm 100 a 50, omietky pôjdu až p…
muska414
Pred 3 rokmi
11
Montaz CD profilov
Zdravim, chcem sa spytat 2 otazky: 1. Je nejake pravidlo, na ktoru stenu ma ist nosny CD profil? (t…
mart445
Pred 3 rokmi
14
Ako to nadpojiť - kanalizácia?
Páni "majstri" zase zanechali niečo, čo treba opravovať. Tentokrát prestup na kanalizáciu cez zákla…
tomik25
Pred 3 rokmi
7
Hustota polystyrenu
Ahojte chcem vediet vas nazor na zateplenie domu polystyrenom s hrubkou 15 cm DOM-STYR EPS S 040 F…
paula1447
Pred 3 rokmi
1
Sieťka na HST
Ahojte. keďže chceme teraz v lete vetrať, hlavne večer....zvažujeme aku sieťku dať...kedze ešte nem…
k1803
Pred 3 rokmi
7
Znalec na zistenie ceny
Zdravim, Rozmyslam ze by som predal dom, nejak sa dalej niekam posunul a tak. Dom je zdedeny, suro…
matoztt
Pred 3 rokmi
30
Ako dlho púšťať denne filtráciu ?
Ahojte, chcel by som sa spýtať - máme 9m3 bazén, k tomu pieskovú filtráciu s prietokom 5m3 za hodin…
dromitan
Pred 3 rokmi
1
2
32
Ako rozmiestnit umyvadla poradte?
Zdravim poradte nam ako rozmiestnit umyvadla na dosku, su ovalne v tvare slzicky, mam viac variant,…
darinna1
Pred 3 rokmi
21
Pila na dosky
Dobry vecer!Stojim pred kupou pily,ale neviem aku mam kupit aby som vedel rovno odrezat dosky a hra…
maros11
Pred 3 rokmi
28
Parkovisko
Dobrý deň Chcem sa opýtať... Ideme robiť parkovisko štrkové 5x5m.. Chceli by sme vedieť koľko máme …
medardo
Pred 3 rokmi
20
Poraďte vysoký neopadavý strom
Ahoj. Potrebujem do zahrady par stromov kvoli sukromiu od suseda. Ma poschodovy dom. Preto by ch…
medardo
Pred 3 rokmi
30
Výměna škrydle
Zdravím vsetkych.Idem měnit staru škrydlu za Bramac.Prosim Vsetkych co maju nějaké zkušenosti.Mam v…
roman_x
Pred 3 rokmi
6
Spchový kút -špáry styk podlaha/stena a rohy - silikon alebo PU tmel ?
Dobrý deň, mám dilemu ako dlhodobo spoľahlivo vytmeliť v sprchovom kúte špáry v styku podlaha/stena…
mgx
Pred 3 rokmi
8
Chcel by som nájsť konzultanta na esej o kosačkách
Dobrý deň, som Severín a rád by som sa poradil so spolunadšencami a entuziastami kosačiek. Máme nap…
fillo_kiko
Pred 3 rokmi
25
Aké sprchové dvere do niky 120 cm?
Ahojte. Máme malinkú hosťovskú kúpeľňu 120cm x 280cm, vchod uprostred dlhšej strany. Na jednom konc…
zita19
Pred 3 rokmi
4
Latka na novej sedačke sa krčí
Prosím vás mame novú sedacku látkovu ( kúpená v XXXlutz) ale latka na sedačke sa krčí - neviem či j…
imarek
Pred 3 rokmi
27
1
2
…
608
609
610
611
612
…