Ahojte. Má niekto biele batérie, sprchovací aj vaňový set v kúpelni? Zháňam nejakú overenú značku, no v tejto farbe je to bieda. Stále mi vyskakuje značka Mexen a netuším ako sú na tom kvalitovo, lebo cena sa mi zdá dosť nízka. Má niekto s tou značkou skúsenosti, resp. akú značku by ste poradili v tejto spomínanej farbe.
Ďakujem 🙂
Máme Mexen rok, ale čierne. Zatiaľ ok, pokazila sa nám akurát "dažďová" hlavica, ale od začiatku to bol dáky chybný kus, nemali problém nám ju vymeniť, ešte v záruke. A táto zatiaľ ok. Aj WC máme Mexen, som milo prekvapená, že na tú cenu pekné vypracovanie, aj funkčnosť.
@mato001 myslis ze nie? Ako ten je podla mna vidno na kazdej farbe z isteho uhla , no na druhej strane isto menej ako na tmavych alebo ciernych bateriach
@ers89 Metalia, ale mame len umyvadlove baterie, do sprchy, vane, bidetu postupne dokupim, ked sa stare pokazia 😉 . Máme ich 2 roky, bez problémov. Biele som chcela schvalne, mame velmi tvrdu vodu a na nich nie je vidiet absolutne nic. Poradil mi ich znamy - vodar, su tusim ceskej vyroby
biele ma kamarat. Ti davali ale hansgrohe, kupovali ich ze aby nebolo nejako vidiet vodny kamen, s tym problem nemaju to je fakt. Ale teda mne osobne sa to na pohlad moc nepaci, pride mi to ako past na oko, najma ked oni to maju v kupelni ako podomietkovu bateriu a na tmavom obklade.
mne vadí, že sú hlučné. Neviem či sa nám ušiel nejaký nepodarok, no ten prietok vody keď púšťam vodu je strašný zvuk.... Vraj to je z batérií nám bolo povedané
@dromitan áno, hlučné. Proste keď cez ne tečie voda, tak tie zvuky pri tom sú oveľa výraznejšie ako sme boli zvyknutý pri iných batériach. Je to taký divný zvuk. Hneď ako sme ich prvýkrát vyskúšali tak ma tie zvuky zarazili, že čo to je......A nebola som sama kto si to všimol. Je to veľmi rušivé, ale ťažko sa to opisuje 🙂
Vodár povedal že to je z tých batérií...tak neviem