O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Onlinestavebniny - recenzie
Zdravím, máte niekto skúsenosti s onlinestavebniny.sk? Majú lákavé ceny, ale máme trochu rešpekt pr…
petersd
Pred 3 rokmi
3
Trubky vody a kúrenia
Chcem sa spýtať,robím pokládku Eps 100 pod podlahové kúrenie na poschodí hrúbka eps je 6cm čím mám …
pepe252
Pred 3 rokmi
8
Oprava poskodenej pracovnej dosky
Dobry den, v zapale detskych hier nam spadla vaza z velkej vysky na pracovnu dosku (drevotrieska Ka…
maryll
Pred 3 rokmi
8
Farbenie tatranskeho profilu
Dobrý deň. Na strope mame tatranský profil, ktorý by som chcela dať na bielo. Myslím že brusenie ta…
db764st
Pred 3 rokmi
4
Otazka ohladne izolacie
Cafte, budem coskoro lepit lepenku v celom dome, bol kurenar a chce aj izolovat pod pokladkou EPS. …
andrejito_zemanito
Pred 3 rokmi
3
Hľadám obkladača z Bratislavy a okolia
Hladam sikovneho obkladaca na dlazby a kupelnu. Poznate niekoho? Mate skusenosti s niekym a viete o…
abab1
Pred 3 rokmi
1
2
38
Tenký vypínač
Neviete o nejakom tenkom vypínači ? Ide o to že to potrebujem dať na 15 mm bukas dosku - vešiaková…
mmjoy99
Pred 3 rokmi
20
Hrubka lepidla na lepenie polystyrenu
Ahojte, je pri zateplovani fasadnym polystyrenom v pohode mat hrubku lepidla tak ako vidno na fotog…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
10
sponzor fóra
Reflexná folia
Ahojte, prosím vás kurenar dnes dával fóliu pod podlahové kúrenie teplovodné a nie je to hliníková …
kejsix
Pred 3 rokmi
2
Vlhká pivnica kondenz na strope
Zdravím, chceme dať dokopy pivnicu, momentálne je to spravené dosť zle. Na strope na izolácii na po…
seraffa
Pred 3 rokmi
1
Odstupy stavieb
Zdravím vás, diskusií na odstupy stavieb je tu veľa. No asi mojou netrpezlivosťou pri čakaní na odp…
petersd
Pred 3 rokmi
11
Pripojenie sa do dis.siete SPP už existujúci PP
Zdravim . Máte niekto skúsenosti v poslednej dobe kľudne aj rok, dva dozadu s realizáciou plyn.príp…
daralbajda
Pred 3 rokmi
5
Jahody - moc malé plody
Dobrý deň, tento rok na 2r.rastlinach sa nám urodilo veľa jahôd no sú úplne maličké ako lesné, ako …
lalipo34
Pred 3 rokmi
1
2
42
Pozastavenie vydávania stanovísk k Uzemku a stavebku na SPF
Dobrý deň, takže od včera je ďalšia novinka na SPF....je pozastavené vydávanie stanovísk a vyjadr…
lalipo34
Pred 3 rokmi
14
Urychlovac kompostu
Ahojte. Ako a kedy pouzivate Urychlovac kompostu? A za kolko sa da kompost pouzit?
lalipo34
Pred 3 rokmi
6
Rozbité stredné sklo okna, je to možné?
Sused kosil krovinorezom kolo cesty a naraz čosi strelilo do okna. Okno som zvonka skontroloval, a …
jancipe
Pred 3 rokmi
12
Ktorú AKU kosačku
Zdravím,idem kupovť aku kosačku a zaujali ma tieto dve.Ktorú kúpiť,prípadne máte niekto takéto doma…
dendo015
Pred 3 rokmi
4
Rohový digestor ako jediná alternatíva
Dobrý deň, pekne Vás prosím, je tu niekto, kto musel riešiť umiestnenie digestora v rohu? Ak áno, z…
betka8880
Pred 3 rokmi
24
Realizačný projekt a projekt k stavebnému povoleniu
aký je presne medzi nimi rozdiel? Co je lepsie? Chceme stavat svojpomocne,staci nam aj len projekt …
wivik
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
67
Prerabka starsieho rodinneho domu a znalecky posudok
Ahojte, ospravedlňujem sa ak sa to tu uz riešilo, ale neviem to nájsť v žiadnej diskusii. Mame dile…
duzu
Pred 3 rokmi
18
Čo kúpiť do prenajatého bytu
Ahojte aké zariadenie okrem základného nábytku ste kúpili do bytu na prenájom? Plánujem ešte chla…
jankazb
Pred 3 rokmi
18
Záhradná chatka s plechovým opláštením
Ahojte. Nájde sa tu niekto, kto má záhradnú chatku s plechovým opláštením? Na víkendové prebývanie.…
lubos782
Pred 3 rokmi
6
Inšpirácie pre úzky dom
Zdravím, máme úzky a dlhý pozemok a projekt na taktiež úzky a dlhý dom. Domček má šírku 5.5 m a dĺž…
terezulkaj
Pred 3 rokmi
20
Aku znacku vinylu odporucate?
Ahojte chceme si dat vinyl do domu, viete mi prosim poradit s akou znackou vinylu ste spokojni? Je …
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Zvyšovanie stropov
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či je tu niekto kto má skúsenosti s prehlbovaním podlahy na prízemí domu…
cotibebemore
Pred 3 rokmi
3
Rozloženie kúpeľne v projekte
Ahojte, ako by ste zariadili (rozmiestnili) kúpeľňu o veľkosti 2,5 x 1,9 m? V kúpeľni chceme mať sp…
trubadurka4
Pred 3 rokmi
7
Kombinácia zateplenia názor?
Pozdravujem. Riesim zateplenie fasady drevostavby, povodna izolacia hobra je vo vybornom stave a po…
miro107
Pred 3 rokmi
3
Výpočet nosnosti trámov
Zdravím, vie niekto poradiť ako vypočítať nosnosť trámov pre rovnú strechu so sklonom max do 5% ako…
petersd
Pred 3 rokmi
3
Toaleta CONEL
Zdravím.Viete mi poradiť aké WC tlačítko vyhovuje pre systém conel
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Dobrá realitná kancelária na Záhorí
Dobrý deň, vedel by mi niekto odporučiť dobrú a spoľahlivú realitnú kanceláriu na Záhorí? A viete o…
luciaka1982
Pred 3 rokmi
2
1
2
…
606
607
608
609
610
…