O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Geoportal ZSD
Ahojte, Chcel by som kúpiť pozemok, kde nie je elektrická prípojka. Na ulici sú elektrické stĺpy a…
michal_trubini
Pred 3 rokmi
10
Paraván z bambusu - recenzie
Ahojte strecháči. Máte prosim niekto takýto paravan z bambusu? Je to stabilné? Potrebujem skryť kuc…
mato001
Pred 3 rokmi
25
Rozvadzač pre TČ
Caute, potreboval by som poradit . Na scheme pre rozvadzač pre TČ mam označeny ST1 stykač /rele pre…
matus157
Pred 3 rokmi
1
Isotra zaluzie a motor elero grupa nice skusenosti?
Zdravim dostali sme cenu na zaluzie motor z nemeckej firmy elero grupa nice a zaluzie vyrobca grupa…
123kiko
Pred 3 rokmi
2
Penetrak pred maľovaním
Ahojte. Ako dlho mozu byt napenetrovane steny, kym zacneme malovat? Dakujem
frantisekca
Pred 3 rokmi
4
Výdaje na elektrinu
Dobrý deň. Podelili by ste sa, prosím, že aké máte výdavky na elektrinu? Rozmýšľam koľko by to vyšl…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
3
Koľko stojí rekonštrukcia kúpeľne v panelákovom byte?
Neviete poradit kolko stoji rekonstrukcia kupelky a wc v panelakovom byte, rozmer kupelky 170x190 …
miselito
Pred 3 rokmi
1
2
43
Renovacia podlahy v Garazi
Planujem renovovat podlahu v garazi, teraz je tam beton ktory na niektorych miestach je taky dost d…
martinkuli
Pred 3 rokmi
25
sponzor fóra
Voda pod poterom - polystyrénom
Zdravím, chcem sa opýtať či sa niekto už stretol s vodou pod podlahou lepšie povedane až pod podlah…
dsalcpretlak
Pred 3 rokmi
8
Odporucte majstrov na zamkovu dlazbu
Ahojte, prosim, viete odporucit niekoho, kto robi vyslovene len zamkove dlazby a robi ich poriadne…
karolinka1991
Pred 3 rokmi
1
Tepelné čerpadlo vs. elektrokotol - čo zvažovať pri výbere?
Dobrý deň Uvedomujem si že ohľadom tejto témy sa na tomto fóru povedalo už veľa, ale nikde som nen…
purplesticks
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
134
Montáž kotolne a radiátorov-cena
Dobrý deň.Chcem sa informovať ohľadom cenovej ponuky ktorú som dostal na montovanie kotla Maga DP2 …
koloman55
Pred 3 rokmi
7
Klimatizácia Bratislava, Šamorín a okolie
Dobrý deň, Poprosili by sme typy na firmy (kľudne aj menšie) z okolia Bratislavy, ktoré montujú kl…
barboramax
Pred 3 rokmi
1
Kúrenie v starom dome
Dobrý deň! S manželom sme kúpili starší 60-rocny dom a riešime akurát kúrenie. Dom má pivnicu+2 pod…
mariana_bucekova
Pred 3 rokmi
8
Oprava dveri a zarubni
Dobrý deň , Prosim Vás poznáte firmu alebo niekoho kto opravuje staré zárubne ? Ide o to že v kúpe…
gabriel379
Pred 3 rokmi
2
Ako osadiť vaňu
Ahojte, prosim Vas, ako je z prsktickeho hladiska, najma koli zatekaniu vody a upratocaniu okolo a …
lenkito10
Pred 3 rokmi
7
Sklon rury k zumpe
Ahojte. Cideme kopať žumpu a zaujima ma sklon. Cital som tu temy atd a vsade orientacne 2-5°sklon.…
tomik25
Pred 3 rokmi
16
Rekuperacia system air
Ahojte, ma niekto rekuperáciu system air? Zaujímajú ma skúsenosti, resp. Názor. Rozhodujeme sa medz…
palo18
Pred 3 rokmi
4
Hliníkové zábradlie na terasu
Ahojte, máte niekto skúsenosti s hliníkovým zábradlím zo stránky zabradlie.eu
riomajo105
Pred 3 rokmi
1
Vstavaná chladnička s mrazničkou dolu
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu ohľadom vstavanej chladničky šírka do 60cm, s mrazničkou …
akabr
Pred 3 rokmi
1
Strechári
Zdravím viete poradiť strecharov z okolia Sabinova? Na jednoduchú sedlovú strechu. Dakujem
epto
Pred 3 rokmi
4
Veniec - prevlak
Dobrý deň, chcem sa opýtať po akom čase ste zaťažili vence a prevlaky keď zostali podstojkovane. Ďa…
mellie111
Pred 3 rokmi
2
Posuvné dvere v byte
Ahojte chcem sa spýtať ci mate niekto skúsenosť so stavebnými púzdrami na posuvné dvere? Viete my o…
rado86
Pred 3 rokmi
1
Impregnacia na obklad. betón. kameň Vaspo
Aké máte skúsenosti s impregnacio obkladové betónového kameňa Vaspo-kameň lamany.? Napr. čo oni pr…
radok
Pred 3 rokmi
1
Bazén Azuro Graphit/Rattan
Dobrý deň máte niekto alebo ste mali bazén Azuro Graphit alebo Azuro Rattan? Chceli by sme vidieť a…
blabla123456
Pred 3 rokmi
1
Odstranenie zvetranej penetracie
Zdravim, Chcel by som sa opytat cim najlepsie odstranit/zoskrabat zvetranu penetraciu? Chceme si pl…
m1r0
Pred 3 rokmi
7
Tepelne čerpadlo alebo plyn v dnešnej dobe
Dobrý deň, chcel by som sa informovať aké máte názory na tepelné čerpadlo vs plynový kondenzačný ko…
uhlikova_stopa
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
151
Oaza spa skusenost virivka
Dobry den mate niekto prosim skusenost s firmou Oaza Spa s kupou virivky? Dakujem:slight_smile:
jozik123
Pred 3 rokmi
6
Pomoc s upravou
Zdravím , ako by ste upravili tento návrh tak aby sa s plochou uz velmi nehybalo . Potrebujeme z…
lenkito10
Pred 3 rokmi
7
Inštalácia multisplitu-klímy svojpomocou
Ahoj všetkým, chcem si na chalupu nainštalovať kúrenie klímou. Potrebujem tri jednotky s jednou von…
dexter89
Pred 3 rokmi
18
1
2
…
609
610
611
612
613
…