Zdravím , ako by ste upravili tento návrh tak aby sa s plochou uz velmi nehybalo . Potrebujeme zlepsit dispoziciu kupelni . Miestnosti sa mozu rozhádzať ale zo spálne by mal ostať výhlad na západ . Vďaka
@chandlerz tak autu dáte 24m2 miestnosť, sebe v spálni ďalších 15m2, šatník na botičky takmer 7m2, chudencom deťom ani 12m2 plochy a Vás zaujíma zmena dispozície kúpeľne... Zaujímavé zmýšľanie...
Za mňa celý projekt na dve veci...
@megdesign topka je wc zo spálne umiestnené pred oknom až po zem, ktoré smeruje na terasu.
@chandlerz dala by som detské na miesto spálne a kúpeľní. Spálňu tam kde je šatník, šatník a obe kúpeľne na sever namiesto detských. Pracovňu tam kde je vchod, vchod tam kde je technická miestnosť a technickú miestnosť tam kde teraz pracovňa.
Ahoj. Plan nie je na tvoj pozemok. Eventualne by sa mohol zrkadlovo otocit. Kuchynu na sever a detske izby na juh.
Mame takto kupelne vedla seba, bez wc, smerujuce na terasu + pristup z terasy do detskej kupelne a hned vedla wc.
Manzel mi zavrhol jednu spolocnu sprchu pre dve kupelne - ze by sprcha bola pristupna z oboch kupelni. V detskej by bola murovana, + sklene nepriesvitne dvere, v rodicovskej napodobne .